check, check, check



så nu har jag både duschat, gjort sallad & dukat bordet :) det gick ju ändå snabbt. nu ska jag måla naglarna och föna håret, kanske ska börja locka det också, hmm.

haha caitlin e så söt

caitlin- vad ska vi äta? :D
jag - potatisgratäng, kyckling & jensens favoritsås :D
caitlin- nääähäää :D du skämtar!!!
jag- nej :P och efterrätt!
caitlin- hur mycket ska vi betala?..
jag- va? inget? haha
caitlin- va :D så pass! då ska jag äta massor! bara för det är gratis
jag- hahahah

nyår!

hejhopp nu är det nyår! har precis varit i stallet och kommer ha fullt upp hela dagen. ska ha lite av mina favorit tjejer över på middag ikv innan vi sticker vidare, så det finns mycket att göra! först och främst måste jag duscha, sen städa rummet, hacka sallad, duka bordet och koka hallon. sen måste jag ju göra mig iordning också! rebbe & caitlin kommer över vid tre så ska vi börja fixa oss! :) soo funny. känns dock inte som nyår, tycker ni?



skippa våren?

nytt besöksrekord på bloggen hehe. fortsätt så.
Nu ska jag sätta på någon bra film från boxen som jag lånat av fam. löfgren! sitter och väljer mellan ett par stycken, men det får nog bli "I love you man" :) hihi. det är öööver många filmer inlagda så jag kan välja och vraka! eller kanske ska se "17 again" igen, hehe, han är ju snygg! yummi

sen vill jag ha sommar nunuNU! vad säger ni, ska vi skippa våren? JA TACK. vill ha sommarlov..utomland med kompisar & sol och bad! bara leva livet. pleaaaaas. finns inget bättre! (och jävel! detta blir mitt sista sommarlov :O va neeeeeeej! sommarlov är det bästa som finns ju! ska jag börja jobba sen och inte ha lov? :( det vill jag icke..shit mitt sista sommarlov..)


bild från hersonissos i sommras. otrolig resa

nyårs outfit


utöver det kommer fler ringar och även ett handsmycke :)
blir ingen jätte överdriven nyårs outfit.



men vad ska man ha för nagellack?
rött eller svart? eller kanske någon helt annan färg?


onsdags kväll

nu har jag precis solat och är sååååå brun. haha okej kanske inte men brunare är jag! tänkte visa lite av vad jag köpte i stan idag :)


H&M - 79 kr


glitter - 149 kr ?


glitter- 45 kr


kicks - 69 kr ?


cubus - 3 för 98 kr


onsdag, 30 dec

har varit i stan med pappa idag. försökte hitta smycken till nyår men fan va dyra saker som säljs. ofta jag vill lägga ut 200 kr på ett par örhänge som jag ska änvända en gång? nejnej. fick iaf tag i lite men inte helt nöjd..aja..nu ska jag hoppa i ett varmt bad sen ska jag gå och sola solarium! :)


nattinuss

kom hem från jovana för en timme sen. jättemysigt ♥. kollade på film, åt snacks och snackade massor :) hihi.  btw, patricia hade skickat sms om att vi skulle va hos jovana vid 9. tro inte att när jag kommer dit så var varken jovana hemma eller parre där! de bjöd dock in mig ändå, så där satt jag och väntade! hahah. båda töntarna kom dock efter en liten stund. tur det annars hade det kunnat bli awkward hehe
nu ska jag nog släcka ner efter att ha läst lite bloggar nu på små timmarna :) god natt på er!


ännu en erkänner


"Ännu en person som erkänner att han har ljugit något om Michael. Denna gången är det Martin Bashir som har sakt att han har ljugit i intervjuven "Living with Michael Jackson". Kolla på videon så vet ni lite mer. Varför sa ingen något när han levde? ..."
lånat av http://mjackson.blogg.se

ja det är en bra fråga! hur kan man ljuga om något sånt? det påverkade hela hans liv, alla ankagelser! ..idioter

..ja jag ska iaf hem till jovana nu, tjingeling..

29 december

ja idag va jag som sagt i stan med rebbe! handlade ett armband och en ring, men måste nog dit imorgon också för att fixa lite till nyår! tror jag vet vilken klänning jag ska ha på mig men inte vilka smycken. ska ut och leta efter några stora glittrande örhänge och mycket armband och ringar! :) men hur tusan ska frillan se ut?!
vid nio ska jag iaf hem till jovana, ska ha filmkväll med henne och parre! mysmys. undra vilken film de har hyrt? hmm


hihi yummi

fler bilder från martina

lite bra musik medans ni kollar igenom bilderna kanske?

- let me sign


färgade ögonfransarna




fotbad & ansiktsmask


manikyr


manikyr








ojdå

(skrev detta vid ett idag, klumpig som jag är glömde jag trycka på spara så det väntade fint  på mig när jag kom hem haha :( orkar inte skriva om så ni får ha det så länge! nu ska jag äta & sen lägga in fler bilder hihi!)

martina och jag hade en super mysig dag igår! kom till henne vid ett sen slinga hon min utväxt och sen rann det på. vi spelade tv spel, färgade ögonfransarna, hade ansiktsmask, fotbad, manikyr och sen kolla vi på två filmer! nu imorse åkte vi även och solade innan jag åkte hem! :D hihi ♥
nu måste jag snabbt hoppa i några kläder och sen rusar jag till stan med rebbe :) bloggar mer sen! igår va här helt dött

ni får iaf lite bilder på när vi slinga mig! de andra kommer sen






måndag morgon

nu är jag hemma från stallet! ska ta och hoppa in i duschen och sen ska jag ta bussen till höllviken. uh tänk om man hade haft bil! såå mycket snabbare.. och igår slet jag av mitt örhönge där uppe i brosket! AUCH fan va ont jag har nu! kan inte röra det eller lägga huvudet på den sidan, helt svullet och rött.. menmen, blir nog inte så mycket bloggande idag då jag och martina kommer va fullt upptagna! hihi :) men vi får se, maybe?




oväntat besök!

nä det va inget skämt tydligen haha! helt plötsligt hör jag jenz utanför "tyst, vänta tror du hon hör oss?" hahah yes det gjorde jag. så vid tio kom Jenz, Nico, Bengan & Fehland hit! snackade och kolla på film :) mina föräldrar sov dock. försök få fyra killar att prata tyst?! OMÖJLIGT. haha vilka jävla basröster.. nä jenz asså, ofta man bara "nä vi drar hem till amanda och kollar film, behöver inte fråga om det passar" hahah! nä det va roooligt x)


moi at the time

21.30

nu har jag precis kollat på flickvänner från förr! :) ikväll ska jag bara chilla, det är trots allt söndag!
imorgon ska jag till martina i höllviken. Vi ska vi ha spa dag & hon ska färga mig utväxt, äntligen bort! kommer bli en dö mysigt dag! ♥ men innan det måste jag först ut till stallet & ta hand om zammi.

& jenz ringde nyss och sa att han och tre killar till är på väg hem till mig, jag hoppas han skämtar med mig! jag ligger numera med mjukis, osminkad, massa skräp i rummet och allmänt äklig..
jenz -"ja men vi kommer om en timme"
jag - "nej, nej, jenz nej, NEJ"
jenz - ..klick



lite bilder från igår

 









hos fam. löfgren

först drar vi dagens outfit!




-----------------------------------------------

sådär! ja då är man hemma igen! hos fam. löfgren fikade vi och pratade. hjälpte även liz med ett pussel som hon satt fast med hehe! och så klart lekte jag med lilla Alfons också!! såååå söt. vill ha vill ha vill ha! hihi.


Alfons och jag :) han slicka mig på snoken hihi


 

 

 


hejhopp

nu har jag precis vaknat och gjort mig iordning. ska alldeles strax övningsköra till höllviken, hem till liz & janne! sheeeit hur kommer detta gå, och med både mor och far i bilen. ja vi får hålla tummarna!

igår kväll gjorde jag faktiskt något! haha. blev hem till gordon på "fest"! cyklade dit med johan vid halv tolv tiden (på min pappas cykel som har halvt punka och alldeles för hög sadel!). Vid halv fyra blev det att cykla hem igen med henke som inte va helt nykter! han gjorde så jag trilla med cyklen! AUCHH. jag cyklade bakom honom, rakt fram. nää men då vill han hålla på att vingla fram och tillbaka så jag fastnar i hans backdäck! hahah, så där ligger jag på asfalten och kvider! och va tror ni han gör? joo flabbar :( hahah, idag har jag ett stprt blåmärke på benet som gör ont..

kommer bilder senare! nu måste jag rusa pappa lackar

den 26 december


love the clothes, a one of a kind! så himla cool ♥


nu ligger jag här och försöker hitta på något att göra, inte det lättaste du.. borde städa rummet, det borde jag göra.. men njää..
Iaf, vad ska ni hitta på på nyår? jag har ingenting planerat, har panik & ångest! vill absolut inte sitta ensam hemma på nyår! :o kan det bli värre? skulle inte tro det va :( .. smått patetiskt..ensam på nyår, phöö


hero of war - rise against

lördag

ställde klockan och va i stan klockan tio för rean med parre & caitlin! rean va as dålig men hitta dock en del saker som jag blev himla nöjd med! :) blev så klart fika också på espresso house! parre åkte hem rätt tidigt men caitlin och jag stannade kvar :) va inte hemma förens för en timme sen så blev en låång dag, mysigt. Nu ska jag snart äta sen får vi se vad som händer ikv!






svart lång tröja med massa kedjor på axlarna - H&M (inte rea)
svart jacka med guld detaljer - Gina
vit "flygig" kofta - Zara
trosor - H&M


....

Nu på SVT2 sänds även  the 30th Anniversary Celebration för Michael, där michael och en massa andra artister är med! har redan sätt det dock ♥ great
(en onsert med Michael Jackson när han firade 30 år som artist 2001 på Madison Square Garden.)

hemmakväll

jahaja. fredag och här ligger jag i sängen. nä jag ska ta och hoppa i badet så man blir fräsh till rean imorgon ;) sen ska jag nog ta och sätta på den senaste harry potter filmen som jag fick i julklapp! älskar harry potter :) böckerna är så himla bra!

någon som gjort nosejob?



blake lively



zac efron



ashley tisdale



In Our Darkest..

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

känns icke som fredag

HAHAHAHAHHAAHH! nääää matilda ringde nyss och berätta att dom bor i ghettot! hahah dom har tydligen bokat ett hotell precis utanför miami beach, hon bara "det ser ut som på dom cops pogrammen, här e ju livsfarligt!" hahah och resväskan hade inte anlänt än. de vaknade precis och hade redan sätt fyra polisbilar thaha! jaa så idag skulle dom försöka byta hotell. hahha döööör. jäää Nu ska jag sätta mig tillrätta och kolla på dangerous tour! gör desamma vet jag!! love it ♥


25 dec

vakna sent idag och började genast pilla på min iphone. hitta den "abb store" så nu har jag laddat ner både spotify, facebook, kartor och en massa roliga spel GRATIS till den! hahah ohh har så kul i min ensamhet! ska ladda ner lite roliga saker till hehe.
jaa idag är ju antingen världens mysigaste dag eller världens tråkigaste. Allt är stängt men det finns ju många filmer som rullar på tv:n hela dagen. ska lägga mig till ro snart och bara slappna av..
& glöm inte kl. 16.50 börjar Michael Jackson dangerous tour på TV4+ !






365 dagar till jul

så då är julen slut kan man väl säga. Morfar har åkt hem och jag är den ända som är uppe. har varit en mysig dag, men annorlunda. känns konstigt att inte matilda var här.
hahah & hon ringde nyss, de var i new york nu och väntade på flyget till miami, men det fanns ett problem..hennes bagage är borta HAHAH! ..nä hoppas att det är tillbaka när de kommer till Miami! tahaha, alltid hon också.
jaaha vad ska man nu hitta på?






haha love my new camera


sluttampen

nu har tomten varit här och den varma maten på julbordet är äten! mumms. även gröten åkte ner precis! yummi. så där ja då har man gått upp 5 kilo. över glad för mina presenter! tacktacktack! riktigt fint allt ihop, där lyckades ni mor och far :)

hmm tomten är för jävla lik amanda..















Anka vs Anka

vilken såg ni på? Kalle Ankas jul eller Anna Ankas jul? jag såg på kalle anka, är ju trots allt en tradition. men slog faktiskt över lite när det va piff och fuff, pallar nt med dom x) hahah så jobbiga. Nu kommer snart tomten till oss! yey

 

riktigt stolt över min bild som jag gjort haha!




Goood Jul !

imorse åkte jag och pappa till stallet. måste ta hand om zammi nu några gånger medans matilda är borta. åkte sen inom kyrkogården & sen hämta vi upp morfar. nu har vi precis ätit förrätten på julbordet! yummi








med och tävlar


Nu till tävlingen! I samarbete med www.tryckdig.se. Två lyckliga vinnare vinner en varsin grymt snygg personlig almancka. Man går in på deras hemsida och gör sin egen. För att vara med och tävla gör du såhär:

• Lämna en komentar i detta inlägg och skriv hur din almanacka skulle se ut om du vann. Jag drar två vinnare om någon vecka. Glöm inte att skriva din hotmail så du kan bli kontaktad om du vinner.

• Om ni länkar till inlägget i eran blogg och skriver att ni är med och tävlar blir det större chans att vinna. Annars kan ni självklart vara med och tävla ändå. Lycka till!

http://www.finest.se/falsksanning

 

jag är med och tävlar :) hihi


auuch

auchh.. mamma fick en "spikmatta" i julklapp och jag har precis legat på den i 20 min. det gjorde inte ont när man låg på den precis, men nu sticks det som fan och bränns, ushh inte skönt! ajaj




elektroniken!

nu har pappa satt upp tv:n :) riktigt najs! men ska nog få upp den på väggen sen. innan hade jag en sån tegelsten, lika bred som hög hahah. nu har iaf alla gått hem. men moffis kommer imorgon igen ju, då är det riktig julafton! haha.
förresten! hahah. mamma va jultomten innan så gick hon ut i trädgården så glasdörrarna låstes, så knacka hon då på rutan för "tomten hade anländit med renarna", men så släppte ingen in henne hahah, så hon stod där och alla bara flabba! hahah



kameran :) hihi. äntligen, har aldrig haft någon innan

julklapps öppning

nu har vi precis öppnat julklapparna :D eller ja dennis och matilda har öppnat alla sina och vi andra några stycken! jag vill nt äns säga vad jag fick, känner mig bortskämd :$ men jag uppskattar det verkligen! (!!!) något som jag fick va en platt tv och en digitalkamera! jag är världens lyckigaste! men imorgon kommer ännu fler hihi. älskar julafton. vi är galna när det gäller julklappar! vi hade kunnat komma iväg till thailand tre gånger om, okej kanske nt tre men ni fattar. helt sinnes haha. nu ska vi fortsätta på julbordet, nu blir det varmrätterna! yummi


me today


23 december!

nu är jag hemma i huset igen. efter jag gått ut med flisan i morse dammsög jag och gjorde fint i lägenheten. sen hämta kristoffer flisan för hon ska med ut på landet nu över jul. kom precis upp ur badet och har börjat göra mig iorsning, ska ha "mini jul" idag! Matilda och dennis åker ju imorgon (till USA, orättvist!!!!!!) så vi ska ha jul idag också, lite tråkigt menmen..yepp så snart kommer matilda, dennis & morfar så ska vi ha julafton hehe!


får bli en lite med sommrig bild från italien, tha familia!

finally

yeyyyyy! nu SEX timmar senare har jag fått igång mobilen :D men nu fattar jag inte hur den fungerar ist x) hahah. och vadå måste man lägga in alla kontakter en och en :o ? sheiiit
stanna iaf kvar hos mor, kom precis hem till lägenheten igen :) sista natten här.. nu sitter jag och snaskar på natchos och natchosås & till det har jag 7up hehe.


dumma mobil!

JÄVLA F**T* !!!!!! jag får nt igång den nya mobilen!! vf kan jag inte ladda hem itunes!? dumma data! AAAA! faaaaaaan . vad gör jag för fel! aaa om någon har försökt ringt mig så är det därför jag nt har svarat..funkar ju fucking inte.. sjukt ledsen nu

22 dec

nu har jag suttit och skannat in bilder i datan som jag sen lagt över på en sån digital fotoram com vi har köpt till morfar i julklapp :) riktigt bra blev det ! hihi. snart ska jag hem till lägenheten igen & på vägen blir det ut en runda med flisan. och vad ska man göra ikv då i sin ensamhet? ska nog sätta på nån bra film! :)

lite bilder som jag la in

grand canaria


turkiet


turkiet


thailand


thailand


tunisien

julavslutning

slutade vid elva idag efter lek, sång och godis! alla frisörerna hade julavslutning tsm. leken va att vi klassvis skulle springa en bana genom hela skolan, hållandes varandra i handen, och sjunga jul sånger! hahah. Riktig kul va det! hahha, sofie trillade men alla bara GOGOGO! haha sagofen är galna. De andra i skolan måste trott vi va galna^^
aja, sen åkte pappa och jag ut och handla de sista julklapparna :) OCH VET NI VAD. jag gick in för att välja en ny mobil för min modell fanns ju inte längre, och så fick jag en Iphone :D . ville egentigen ha den nya från ericsson som kommit ut nu men den va en prisklass högre, så fick bli denna, men jag är uuuber glad! :D hihi GRRRREAT
'
hej :)                                                 hejdå :/

lovely

tillbaka, inte mycket bloggande. Har fullt upp med martina! :D nu står vi och lagar mat, blir vårullar och ris! sen ska vi se på anna ankas jul och efter det blir det filmen 17 again! GREAT ♥ Har varit en mysmysig dag! men den är icke slut än


wooowwwww LOVE IT! haha yummi

sista skoldagen

hade bara matte prov idag som gick riktigt dåligt, har aldrig gått så dåligt i hela mitt liv. kunde ingenting..
iaf sluta vid halv 11 sen följde marina med mig hem, hon ska sova här inatt :) när vi kom hem så laga vi mat och sen gick vi ner till ica med flisan för att  handla lite behövligheter! hehe. Nu ska vi sätta på en film och mysa till det med täcke i soffan! ska gå och göra varm choklad också! yummi ♥


i morse :)


martina med maten! jag brände korvana :(



Anna Anka & Brittany Murphy

hahahahahah jag döööör! kollade precis på anna ankas jul, hon är ju så härlig! HAAHA. nääääää, nu ska jag nog kolla på någon film på tv och sen blire sängen. Här är riktigt kallt så ska nog sova med tjocktröja och strumpor! uhh vill ha värme!

& SHIT! läste nyss att brittany murphy har dött :O! vaaaa, kan inte fatta det! hon va en riktigt bra skådespelare och sjukt söt också :( .. nää nu blev jag helt deppig..shit asså.. så himla sorgligt :( ushh

"Skådespelerskan Brittany Murphy är död

Brittany Murphy hade drabbats av hjärtstillestånd och fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center. 32-åringen kunde dock inte återupplivas och dödförklarades vid ankomsten, rapporterar TMZ." aftonbladet

 

 


20 december

jag fattar ingenting av matten !! :( har aldrig kännt så här innan..AAA så jobbigt! riktigt ledsen är jag.. ja slutar iaf efter provet imorgon så det e ju skönt. sen julavslutning på tis. jäklar vad tiden går! har suttit hela dagen med natchos och natchosås, gjorde mig en kopp choklad innan också haha. avbröt pluggandet med en julfilm så har bara suttit och chillat ett tag nu. Måste ta och laga mat snart också..


that´s the way I loved you - taylor swift

söndag

nu på morgonen va jag ute en lång runda med flisan. nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen ska jag ta och göra mig frukost! efter det ska jag plugga till matte provet imorgon. fattar ingenting! :(


skönt med lite frisk luft på morgonen


från igår - kvällens outfit

:)

nu är marielle och parre här! vi sitter jag mummsar på mina ungns natchos som jag har gjort haha!
efter jag ätit (lyckades bränna min bacon) så gick jag ut en runda med flisis sen hade jag brottom att göra mig iordning! är fortfarande inte hlet klar haha. jää, snart kommer rebbe sen blire fest! :)




blev en snabb bild på outfiten, dock riktigt dålig kvalite


lördag,

igår va mysigt, kolla på film långt in på natten! :) satt klockan på halv elva så gick man ut med flisan, emma kunde sova vidare den jäveln haha. när jag kom tillbaka väckte jag henne så åt vi frukost och så. sen har jag stått och sålt jultriss i limhamn tills nu. ööööh så kallt det va! höll på att förfrysa. Mina tår är icke glada.
aja, ska börja laga mat nu, makaroner, falukorv och bacon haha! & sen ska jag börja göra mig iordning och fixa till det här hemma! lovely




hemmakväll

hejhoppgummisnopp!  nu sitter jag i lägenheten, flisis och jag har klämt in oss i soffan! haha. Snart kommer emma hit så ska vi ha uppesittarkväll! :) så nu ska jag gå och poppa popcorn och ta fram lite gottgott innan hon kommer. Göra lite mysigt och så hihi. Men först ska jag byta om till mjukisen! sen när hon e klar ska jag ta med flisan och möta upp henne :)



fredag

nu har jag precis ätit kebabrulle utan kebab! haha min favorit. fick även hem in touch idag som jag har suttit och läst på! älskar skvaller hehe..fast inget är ju sant men ändå x) snart ska jag hem till lägenheten igen I think. men vad händer ikv? vill icke sitta ensam


helg!

blev en kort skoldag. efter filmen (som alla satt och böla till haha) slutade vi halv 12 istället, stina sa att vi kunda skippa engelskan! hihi. sen stod jag och väntade på bussen i en halvtimme! busshelvete. sen när den kommer kör den förbi så jag börja skrika och vifta med armarna, så stanna den 30 meter längre fram. hatar bussar! blää.. det har snöat hela dagen idag. har aldrig haft så här mycket snö på flera år! yey, aja. gick iaf hem till mor & far efter skolan & sen gick jag och matilda och hämta flisan så nu är hon här :) nu ska jag läsa på eng-boken, mååste bli klar. med mig i sängen har jag flisen




ny mobil på G !

juste! vet ni vad? min mobil är ju på lagning, eller ja dom försökte laga den hehe. Det gick inte så jag ska få en helt ny mobil! :D och den modellen jag hade säljs inte längre så jag ska få välja en annan! haha riktigt nice eller hur? yey!
okej jag älskade faktiskt den mobilen, tyckte den va riktigt snygg och gillade modellen. men har haft så mycket problem med den! 5 min efter att jag köpt den såg jag att kameran va trasig så fick byta. Några månader senare så pajade vissa knappar så den åkte in på lagning, och nu så gick den isönder igen! riktigt dålig men förutom det va den bra! haha. men bätte att få en helt annan!

nu ska jag gå och lägga mig :) god natt

bye my lovely c905 !


äntligen lungt

efter duschen satt jag på mig mjukisen & mössan så håret inte skulle bli till istappar, sen gick jag ut på en kvälls promenad med flisan :) nu sitter jag vid tv:n och ska äntligen lungna ner mig och bara göra ingenting! yeyyyy. har ju inte hunnit kolla någon av mina bloggar jag följer haha! ohhhh nää kom just på att jag måste läsa läxan tills imorgon :(((((( ..näääää det får vänta, gör det i natt hehe.
btw, shit va chockad man blev när man vakna imorse! vitt överallt :) mysigt


bild från promenaden i eftermiddags. vilken frilla jag ligger inne med haha

shit vilken dag

uhhhhh. äntligen tid för datan! gud vilken dag! ställde klockan på halv tio, packa ner de sista sakerna sen stack jag till lägenheten.
Tog en låååång runda med Flisan och sen hämta pappa mig för en runda till stan. Men först åkte vi inom moffis och snacka lite med han ♥ och efter det va jag inom praktiken också för att få närvaron och lite så. Sen när jag skulle gå så fick jag med mig fyra olika produkter i julklapp! gud så glad jag blev! :D dö lyckig blev jag haha, så snälla dom är! som tur är ska jag va där hela trean också! hihi. LOOOVE IT. iaf SEN blev det stan.
Väl hemma (okej när jag säger hemma nu fram till ons så menar jag i lägenheten, så inte hos mor & far haha) så gick jag ut med Flisan igen, och sen kom kristina hit så klippte jag henne. Hon hann nästan inte gå fören jag skulle iväg till friskis på skivstång! uhhh.. men nu är jag iaf hemma igen och ska hoppa in i duschen :D



så här såg det ut när jag gick hemifrån imorse! jävel vad snö det har kommit


flisan i snön! hihi


hemma hos moffis! <3

so you say

la mig i badet en lååång stund och läste eng boken. massa bubblor och "massage" strålar i ryggen, very nice :)
Nu ska jag packa en väska med saker som jag kommer behöva i lägenheten hihi!  & idag snöade det rejält i malmö!




(det va meningen att snöfallet skulle komma med men det fastnade icke på bilden^^ men martina blev iaf söt!)



onsdag!

idag började vi med prov sen såg vi på "the ugly truth" och efter lunchen såg vi "hairsprey". mycket film :) Med oss hade jag och parre grönsaks dipp! hehe YUMMI! häärlig dag. direkt efter skolan åkte jag hem till annika för att få nycklar och all information. hihi.  &imorgon är jag ledig! as kalas. annars e jag suuuuuper trött. kanske skulle ta och lägga mig tidigt idag även fast jag är ledig imorgon. Men måste ju ändå upp och gå ut med Flisan så :)



mr. piggy

oh vakna precis efter en power-nap på 2 timmar. skönt, fast dö jobbigt att gå upp sen igen! riktigt yr blir man. Nu sitter jag med en kopp caffe, är inne på datan och pluggar det sista. För en gångs skull ligger jag inte i sängen! applåder?
hahahh måste bara visa min adventsljusstake, den e så söt! ni kan inte motstå den? dock lite schleeten så den skickades upp på mitt rum istället för i köket..mor min tyckte den va ful :( jag kämpade in i det sista för att ha den där nere! men jag förlorade. jag tar dock tacksamt emot den på mitt rum! jag gillar den starkt! hehe








mysmys

så här mysigt hade jag det innan idag :) la mig i soffan med tända ljus, musik & gottgott!..och så klart trängde sig pluggboken också sig in i det hela.







hemma :)

har bara haft kultur och stilhistoria idag och snackat betyg, sen bluta vi 10.30, yey! men idag blir det mycket plugg :( frisör prov imorgon och sen måste jag läsa eng boken, har 200 kvar och den ska egentligen va inne på fre men får sitta över julen, ööö. Sen även svenskboken men den har jag till vecka 3 på mig..men ändå..

 

Nu har jag bytat om till mjukis. står i köket med spotify på högsta volym och gör grönsaks dipp! yummi! sen ska jag sätta mig ner med den och plugga. gör det lite mysigt för mig. och är ensam hemma som jag ÄLSKAR. gud så skönt det är :) lovely

walking disaster- sum 41 (sjukt bra)


det ser ut som mina byxor lyser haha


dröm sött

aaaaj jag har ett skrapmärke på knäet sen träningen. visst gör det för jävla ont? ushh irriterande.. jäjä, imorgon slutar jag halv 12 :) häääärligt. & kan ni fatta att det är julafton om 9 dagar?! för att citera "tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man haar, när man e liten" jaaa det va så kul då. Kommer ihåg den pirrade känslan av att "snart är det julafton" och man kunde inte somna så uppspelt man va. Man gick hela tiden med en längtan och julkänslan flöade, haha. uhh kommer aldrig känna så igen. saknar det riktigt mycket.. aja nu ska jag gå och lägga mig, hoppas jag drömmer något riktigt bra hihi ♥


tomten jag vill ha en riktig jul - busungarna




mööööndag

nu har jag precis kollat på "the proposal". riktigt bra faktiskt haha. snart är det träning och jag ORKAR INTE..ööö. så jobbigt. & på tors beger jag mig hem till anika och passar hennes lägenhet och hund till den 23! :) så himla härligt!
och jag har ju glömt skiva grattis till dennis! (matildas sambo). han fyllde 25 i ons, Grattis Grattis!


skoolan

sitter i skolan nu och har precis haft mitt muntliga pmf prov. gick bra. igår satt jag hela dagen och tänkte att jag skulle plugga men gick inte riktigt som jag ville. vid 23.45 börja jag kolla igenom läxorna och la mig en timme senare. Idag har jag varit DÖ trött, mitt huvud ligger fortfarande hemma tror jag..inte alls lika klar som jag brukar vara , hehe. nääää nu vill jag hem


haha!


thahahhah! LOVE Taylor! så klockren!

13 december

inte mycket bloggande idag. har inte orkat helt enkelt.. Nu kollar jag på "the holiday" och han e ju så snygg! (han som amanda träffar). hehe. OCH sen har vi bara 7 dagar kvar i skolan! nice! näää är helt tom i huvudet, vet inte vad jag ska skriva så ni får några bilder från igår kväll istället :)










lussevaka!

men tjena! igår kväll blev faktiskt super kul! började med att va här hemma, sen vid två drog alla här ifrån. kalle, henke, johan, my och jag drog dock hem till kalle för att ha lussevaka! skulle va uppe hela natten men blev dock ganska misslyckat för de andra som skulle komma kom inte, så det blev bara vi. Istället gick vi in till alex och gick lucia tåg med jag i täten som lucia hahah! lät förjävligt när vi sjöng men kul va det! ja och efter det hände det en massa andra saker men orkar inte skriva allt. inkluderar iaf bil, sång, promenad, och julgran hahah!. Va hemma lite över fyra iaf och sen sov jag gott! tack för en händelserik kväll alla! ♥

idag har jag bara chillat och kollat på film! nu ligger jag i badet och ska strax börja plugga pmf :(


lördag kväll

nu har jag börjat göra mig iordning, lite folk ska komma hit. blir iaf något så man inte sitter ensam på lussevakan! jag som ville hitta på något galet :( aja. nu ringde det på dörren och det e caitlin! (vi sprang iväg och tog en bild, hihi) snart kommer alla andra :) puss på det


övningskörning

nu är jag hemma igen. har precis varit ute och övningskört i 1,5 timme :) körde även inom hemmakväll och hyrde film och köpte godis som back-up plan! :(   ..men jag e fan riktigt duktig på att köra! men när det kommer människor blir jag helt nervös x) hehe. Dock inte börjat köra inne i stan än, det kommer bli kaos.


love it


inget bra

jobbig morgon. Hade en JÄTTEbra dröm men sen så väcktes jag flera gånger av spring i huset och högt prat. JAG SOV FAKTISKT. har iaf precis ätit två äggmackor och sen har Lena också gett sig av. Jag känner mig helt sur och vrång..jobbigt. Vad ska jag göra idag? vet inte.. och rebecca har jag inte träffat på tre veckor.. allt e bara tråkigt. Ikväll är det lussevaka, och vad ska jag göra? vet inte.. yey....
måste bli på bättre humör





fredag kväll

hemma från julshowen, den va sådär..kunde typ ingen låt dom sjöng..ingen höjdare. nu ligger jag hemma, ensam i min bigwi säng :( skulle man ta och sätta på en film? kanske twilight, rob kan ju få vem som helst på bättre humör! x) och jag vill ha new moon, nunuNU! kan man ladda hem den? ..aja vi får se vad jag hittar på :)




kvällens outfit


julmys

sitter hemma. Nu är både dennis & matilda här, morfar och dennis mormor & morfar, plus lena då också som fortfarande är här. Så nu är vi många. Har precis ätit massa kakor och sånt gått, druckit glögg och pratat en massa. Snart beger vi oss av till julshowen i malmö arena :) mysmys




kakfredag!

det är fredag och ni vet vad det betyder? det är sagofens kakdag! pattie kom precis, det är hennes tur att baka kaka! mumms! men jag ska spara min till engelskan, är mätt nu av alla lussebullar, hehe

inget luciatåg?

nu sitter jag i skolan, har svenska. Vi har precis ätit lussebullar och druckit MER :) men vi ska inte ha nått luciatåg! hur svårt är dt att fixa ett luciatåg? :( trååkigt. eller såg precis två killar gå runt på led med ljus, röda band och vitt plast runt bena och sjunga lucia sånger, hahah. hoppas deras klass drar igång ett! förra året va det en it-klass som hade det, så kommer dom gående med en lucia (som va kille) som har turban och så klappar dom och typ rappar lucia låten HAHAH. alla bara whaaaaaat?


nu säger vi godnatt

näää nu börjar det bannemig bli dags för sängen igen! jag sov ju precis och nu ska jag sova igen! ähh tur det e så härligt då. imorgon ska jag till malmö arena och se på julshow! sen vill jag festa, får se hur det blir med det. Men det ska ju iaf bli kul, lyssna på julmusik (dt kan man ju inte göra hemma) hahha nää skoja! det ska bli myyyysigt! nu ska jag borsta gaddarna! ciao


michael <3

it´s all for love , L-O-V-E

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iPJafLc7Pgg&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iPJafLc7Pgg&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


(repetition). talet i mitten är bäst ♥

hektisk dag

ohhhh heeej. nu har jag äntligen tid för datan. varit på praktiken hela dagen, sista gången för i år :( buuu. sen direkt till spinningen som va döööö jobbig. efter att ha stått upp hela dagen så var det inte så lockande, riktigt tungt. aja, har precis ätit och innan dess tog jag mig ett långt bad :) hihi. NU ska jag chillaaaa, hehe nice.. kanske skulle ta och börja på någon läxa, har ett ton (!) till nästa vecka..och ska ha läst ut eng boken innan jul som jag har 200 sidor kvar på, typiskt.. men kan slå vad om att jag inte kommer orka..har ingen självdisciplin längre. where did it go?


nattenuss

nu har jag nyss gjort mina dagliga kvällsövningar för mina armar, måste få bort gäddhänget :| ! får panik, helt otränad. blää. riktigt jobbigt att datan är så seg, tar år och dar för varenda liten grej jag gör..hoppas det är bättre imorgon. imorgon är det iaf praktik och det ska bli lika kul som vanligt :) love it! sen åker man diret till friskis och svettis för att spinna med laget! uhh spinning :/ iiinte riktigt min grej. måste fråga om jag kan gå tidigare dock för spinningen börjar 6 då jag egentligen slutar, så dt blir brottom!

besök!

nu har även farbror tomas & lena (hans fru) varit här! hahahah tomas asså! han e galen i bilar! bytar bil nästan varje år, och han har precis fått sin nuvarande. Denna gången har han köpt en BMW 5-serie GT som inte kommit till sverige än! fullutrustad med precis allt. finns värmesensor, dragkrogen åker ut när man trycker på en knapp, när han kommer så låser bilden upp sig själv, ingen annan än han kan starta bilen för den känner av det, och en massa mer! hahah sjuuukt. kan tro han rånat en bank. ja iaf så har vi ätit kakor och druckit caffe och snackat en massa, mysigt :) släkten är bäst.

9 dec

idag i skolan har vi lagt läggningar, fönat vågor och lärt oss spiral permanent! jää, annars ska jag bara chilla, kanske sätta på en film snart. Nu är ju lena här så vi har precis ätit en god middag, lax, potatis och hallandäsås! mumma. och mitt internet är mega segt!! tar 5 min för en sida att laddas (utan överdrift)!! lägga upp bilder tar ännu längre..!! hållt på med detta inlägget i en halvtimme (Y) döööööööööö!


kvälls blogg

tjaaaaaaaa. ligger i sängen och kollar på desperate housewives... och innan jag släcker ner ska jag nog läsa lite på engboken, the white tiger. jäjäjä. asså det är riktigt varmt i mitt rum, och det blir inte bättre av att datan ligger på mig och puttrar ut värme, hehe. uhh varmt. Och imorgon kommer faster Lena hit från Tyskland :) blir ju kul, va ett tag sen man sågs. Nä nu ska jag gå ner och ta ett glas juice och peppakaka :)


amanda är duktig

puhhhh. så duktig jag har varit nu! för det första så har jag bäddat rent min säng (på tiden). men det e så jobbigt att sätta på nytt påslakan på tvåmanna täcke! det e så stort, jag måste alltid krypa in i påslakanet och dra med mig täcket och jaa, det blir en otäck upplevelse haha. Sen så har jag städat/tömmt hela mitt skrivbord så nu är det jättefint! inte överbelamrat som det va innan :) very nice, very nice. Så nu är rummet fint igen iaf!



TACK LEXI

HAHAHA jaaaa okej! hahah lexi snodde min data, yepp det märkte vi! TACK LEXI! nejnejnej, Edward e min! sluta trackasera han! han gillar dig inte, OKEJ? fatta..uhhh.. och nää dumpa mig inte :(
..men en sak kan jag erkänna, du e ju förjävla snygg ;(


lexi ge upp drömmarna, du ser väl? ;)

jaa men iaf. Nu sittar jag på arbetsmiljö och säkerhets lektionen och vi ska ha julmys med film. har nyss varit på coop och köpt saffrans gifflar och nu ska vi sätta på remember the titans! :) hahahha och vi får inte in skärpan! alla bara "nu e dt bra".. "nu e dt dåligt".. "nu e dt bra" .. "nu är dt dåligt" hahahah

Lexi bloggar :)

Hej! Lexi här, jag måste bara säg att jag är den snyggaste personen som Amanda känner, jag menar kolla på mig! Så jävla snygg! hahaha :)



Assååå shit! :D

hihihihihi jag heter då lexi och jag är gift med Edward Cullen, Amanda SLUTA HÅLLA PÅ MED MIN MAN?!! Ta bort han som bakgrundsbild på din mobil GE UPP HAN VILL INTE HA DIG! HE'S MINE

läs min blogg och dumpa denna mycke bättre :)
http://lexi.devote.se

heey

guud, asså jag är såå förvirrad..igår satt jag hela dagen och hade ångest för jag trodde vi hade prov idag, sen visade det sig att det va nästa vecka! sen börjar ja läsa högt i min kalender och alla bara nä amanda, dom prover är heller inte förens nästa vecka! så all min ångest för den kommande vecka har varit i onödan! nu är den förskjuten till nästa ist..och sen trodde jag (jag var helt säker) på att det va onsdag idag! blev helt chockad att det var måndag..ja och en massa andra saker..skrämmande.. ligger iaf och tittar på "hogan knows best" nu! GHAHAH han e så jäkla bra!! hahah dööör ^^!



stockholm?

har rast och ingenting att göra..våra raster går ut på att vi går ut från klassrummet, sätter oss på bänkarna utanför, tar upp datorerna och sitter där i 30 min..ONÖDIGT. nu fick vi dock sitta i klassrummet. OCH i mellandagarna så tänkte caitlin, jag och förhoppningsvis några fler (!) åka upp till stockholm! shoppa och hälsa på dom härliga killarna från hersonissos (bor i sthlm) ! :) det hade varit sjukt kul, längesen vi träffade dom ju! haha utan dom hade vår resa nog inte blivit så jäkla lyckad som den blev! tänk bara vi tre tjejer springa runt på natten, njäee haha. men AA så kul vi hade! :D riktigt galen resa, vill tillbaka!! sverige e så tråkigt :(.. NÄ så det är vår plan inför julen! dock riktigt dyrt med tågbiljett, kanske ska flyga? hehe. sen måste vi hitta hotell, någon som vet något billigt??

hela gänget, inklusive malmöborna! ingen dålig flock

 

 

 

 


gooood moorgon god morgon!

världens morgon! jag vakna 07.42 när jag ska gå till bussen 07.54 ! :( så jobbigt. så jag flyger upp och börjar göra mig iordning. smidig som jag är så hinner jag ändå! men mina ögon ligger fortfarande hemma .. hehe. Nu sitter jag på matten och hänger lagom med...andragradsekvationer och andragradsfunktioner och jaa jag vet inte namnet på allt.. nä ni får iaf ha en bättre morgon än mig!


(HAHA kolla dubbelhakan! och jag e riktigt lack på vädert, hehe. bild sen italien i sommras!)

(men lite glädje får vi allt ha! bild sen kroatien i sommras, innan vi åkte till italien. fårsta dagen, sen kom regnet..)

jo men det tror vi på



joo men ofta :/, haha. ni som inte sätt den, se den!
och ni som sätt den, se den!

091206

tänk 2 advent idag, jisus vad tiden går fort! snart e det sommar igen och då jävlar :D då blire magaluf, snart bokas resan. yey! tänk att det var 4 månader sen vi va i kreta, känns som några veckor sen.. aja, ja oorkar inte skolan imorgon..uhh. så jobbigt..och varför lägger lärarna allt innan jul? är det någon slags tradition dom har eller?


if today was your last day- nickelback (riktigt bra)


skämt å sidor

hahaha kollar på en film nu på trean så sa dom ett lite kul skämt ^^

det var en gång en man som höll på att drunkna i havet
så kom det en båt och sa "behöver du hjälp?"
och så svara mannen "nej tack, gud kommer rädda mig"
sen kom det en annan båt och fråga "behöver du hjälp?"
och så svara mannen "nej tack, gud kommer rädda mig"
sen drunknade mannen och kom till himlen så frågade han gud
"varför räddade du mig inte?"
och så svara gud "jag skickade ju två båtar din dummer!"
haahah tyckte den va kul!

entré

idag har jag varit på entré med pappa :) handlade fler julklappar och hade mysigt! och jag hittade två par sjukt fina (och billiga!) skor men inga av dom fanns i min storlek :( så himla typiskt! nu ska jag plugga lite sen ska jag baa chilla med datan och tv:n :) sen börjar skolan imorgon igen.. uhhh. helgerna går för snabbt!




dagens outfit



nattskiftet

ligger hemma, skiftar mellan att lyssna på musik och kolla på tv..jaaa det blev ju ingen särskilt kul kväll, men jag har ju hela livet på mig hehe. helt tom i huvudet, ligger här och tänker på vad jag kan skriva men kommer inte på någonting..nu blev texten lite längre iaf haha. bara för det får ni några snygga bilder! hahah




forever and always, piano version - taylor swift

5 dec

hade en mysig dag i stan med caitlin. Det första vi gjorde va att äta på subway (♥) och sen gick vi runt i affärer! nu har jag precis legat i ett varmt bad och ska snart föna håret. Men vad fasen händer ikv? uhh vilken oplanerad helg det blev. Men igår blev ju SJUKT kul så får se om det fixar sig idag med :)


are u a model?









HAHAH lättroade! fördrev rejält med tid igår genom att fjönta oss med kameran! ♥


vakna!

igår blev det skräckfilm och romantik! tur att vi såg skräckfilmen först annars hade jag dött! vi hade även ice age 3 men den orka vi inte se :( klockan blev för mycket, haha. caitlin har även webbcam på sin data så igår blev det ett ton av roliga bilder HAHA. lägger upp sen! nu e vi iaf pigga och vakna och ska böja göra oss iordning och äta frulle! :)



sleepover

nu är caitlin på väg hit för en sleepover! :) innan hon hoppar på bussen går hon inom hemmakväll och hyr några bra filmer, köper chips, dippa och godis! :D blir en mysig fredag! sen imorgon drar vi till stan för att handla julklappar!
så länge kollar jag på idol , han som åkte ut mot kalle fick sjunga en av westlifes låtar inför alla i scandinavium, sen kommer själva westlife ut bakom honom! HAHA shit! så nu sjunger dom för fullt, dom e riktigt bra egentligen!






dogs

haaaay, nu sitter jag och kollar hundar once again! det står mellan två raser, om jag inte ändrar mig. vad tycker ni? jag e jätte sugen på hund hela tiden, men tänk så har man inte tid till det i framtiden? äh jag får ta mig tiden!

1. finsk lapphund



2. japansk spets


tadalalanaa

nu har jag nyss redovisat min powerpoint om helga kor på engelskan, varför går det alltid mycket bättre när man läser det högt för sig själv än när man redovisar?? :( uhh men nu har iaf den nervösa känslan släppt, hade en klump i magen innan x) hehe. men vad händer ikv? hallååå? blir säkert bara en hemma kväll :( men det vill jag icke. äh we´ll see, we´ll see


isn´t it obviouse - erik hassle



If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do


hungrig

sitter på svenskan nu och är dö hungrig, mat om 15 min, hoppas den e god! vi har precis gjort en spiral om vad för brott man måste göra för att hamna i helvetet. detta vissa jag och julia inte då, så vårt minst grovaste brott va ohjälpsam/otrevlig! hahah ja nu jävlar ska alla till helvetet.
annars så får ni roa er med lite bilder av rob, han e sååå snygg..




beautiful

vakna just efter en power-nap. nu ska jag ta tag i läxan igen, ska skriva loggbok och göra en powerpoint om holy cows. dööö tråkigt. sitter och beundrar mina naglar. tänk att ja va nagelbitare för några veckor sen och nu ha jag slutat helt! bra amanda :) thank u. näe, läxan får vänta lite, nu ska jag ner och koka majskolvar hehe. puss på dom..och er





the thanks I get - erik hassle

de första julklapparna

hemma efter en mysig dag med far. åkte först ut till centersyd och tog sen en vända inom nova lund! vi fick handlat många fina julklappar! kom hem med ett x antal kassar haha. OOch jag har fått jätteJätteJÄTTE fina kläder men dom får jag inte förens på julafton :( LÄNGTAR hehe. det e pappas och min deal detta året (då han köper fel om han köper dom utan mig), jag hittar saker jag vill ha, han köper dom i julklapp  och sen låtsas jag bli chockad på julafton, haha. jag- "oh denna önskar jag mig i julklapp!" pappa- " ja men ta den nu då.. och så säger vi inget till mamma" hhaha daddybooo. men inte allt så klart bara vissa saker. sen tog vi ju en god lunch också så klart :) mummss


vattengympa

hahah hemma från vattengympan! höll på att flabba ihjäl oss ^^ joanna (en i laget) höll då i passet (bara för oss), då hon är f&s ledare, och vi andra låg i vattnet och plaskade runt! haha. riktigt kul va det samtidigt som alla musklerna i kroppen jobbade för fullt! känns i magen nu, hehe. svårt att hänga med i rörelserna först men vi fattade tillslut! OCH imorgon är jag ledig! YEY. far och jag ska till centersyd och handla julklappar :) mysmys. nä nu ska jag kolla på tv ett tag in på småtimmarna hihi


o-o-onsdag

hemma, trött och ligger jätte obekvämt :( MEN, idag har varit en bra dag! har haft egenhårvård hela dagen :) slinga min utväxt och hade manikyr! så chill vi har det egentligen? riktigt härligt. klockan åtta kommer frida och hämtar mig sen åker vi och har vattengympa med laget som joanna kommer hålla i! haha ja då får vi se hur detta går. blir dock inte roligt att ta på sig bekinin igen, va inte julen en tid då man kan lägga på sig lite utan att behöva visa det? haha. det blir inte bättre av att man e vit heller.. menmen kul kommer vi iaf ha!



1 december

heeej! okej tillbaka till superhjätarna! haha satt nyss och diskuterade med min syster och nu har jag kommit på vad jag vill ha för superkraft utöver att kunna flyga! jag vill kunna trolla! yepp. och ja det räknas som superhjälte kraft.. typ om man pekar på någonting så ska man kunna trolla som i "harry potter" hehe, skit bra ju! då hade jag haft makt över hela världen! I could make peace :) hehe, och styra andra, och göra russin till chokladpudding.. ja jag äter russin nu :( hehe. oooooch mitt namn skulle varit typ..amoria ? a aa? bra va? hahha. nog med superhjältar. Nu ska nog amoria sätta på en film , om hon hittar någon bra så att säga!

"You think of me as a… living stone — hard and cold. That’s true. We are set the way we are, and it is very rare for us to experience a real change. When that happens, it is a permanent change. There’s no going back.."




julgran?

hahah yepp! idag har vi pyntat granen! det e bara min mamma som e så tidigt ute! eller? jag menar har det äns hunnit bli december? haha första dagen på julmånaden! hennes kommentar till julgranens tidiga debut "men  vi har ju så mycket att göra sen, bättre att få det gjort" hehe. ja julmysigt är det iaf. men vi har ju ingen riktigt gran, och har aldrig haft heller :( lite tråkigt är det allt men många fördelar också. som ingen barr på golvet? och man kan böja till grenarna om de inte är där man vill haha, praktiskt. yepp så då får vi se hur många kulor katterna tar isönder i år :) hehe. mmm, så idag har julmusik spelats i hela huset och doften av glögg spridits!




julen är här

godmorgon på er!

morron morron :) vakna för en halvtimme sen. och hur väcktes jag idag då? jaaaa, mor kommer in nästan skrikandes "nämen amanda!" jag blev helt klarvaken och började chockat leta runt omkring mig om jag tagit i sönder något medans jag sov, och hon bara "e du inte vaken än? du sov när jag gick till jobb och du sover när jag kommer hem? haha" jag la mig lättat ner igen, men lätt att somna om av en sånn upplevelse? så nä nu är jag uppe, pigg och..glad? hahah nä ni anar inte vad jag ska göra idag! men det får ni reda på senare ;) hehe. nu måste jag gå ner , ha en bra dag!


en nyvaken amanda haha

superhjälte?

jag har tänkt lite.. om ni skulle varit en superhjälte, vad skulle ni då ha för superkrafter? haha jag vet lite udda tankebanor.. men jag har alltid drömt om att kunna flyga. när jag va liten TRODDE jag att jag kunde det! haha. på natten drömde jag ofta att när jag la mig rak lång i luften och vifta med armarna riktigt fort, då kunde jag sväva i typ 30 sekunder! och jag trodde verkligen på det haha! provade det någon gång och kom på att jag måste drömt det, hehe. Men iaf har alltid velat det, tänk att kunna flyga runt var och hur du vill! riktigt najs ju! men flyga är ju ingen riktig superhjältekraft så jag får lov att ha en till..som jag inte riktigt kommit på än. återkommer om den punkten!


RSS 2.0