the king of pop! - dancemoves


Michael Jackson *25/6-09


"...Så har vi alla enats om att Michael Jacksons ansikte inte är äkta. Vi tycker synd om honom, för vad gjorde den stackaren med sig! Vi utgår ifrån att han var olycklig. Han som var så snygg som han var, och sjöng och dansade så bra!
Men kanske vi någon gång skulle våga tänka tanken att han var en vuxen man som haft råd med de allra bästa plastikkirurgerna, kanske var hans ansikte resultatet av något han själv ville. Kanske var detta ansikte med dess smala näsa, dess breda haka med en konstgjord grop i, detta vitmålade ansikte, detta rakpermanentade hår, dessa lösögonfransar, dessa tatuerade läppar, faktiskt så som Michael ville se ut.
Kanske motsvarade det hans självbild.
Kanske tyckte han att han var vacker.
Kanske var han vacker.

...Det som betecknas som "bisarrt" är allt det som Michael Jackson som vuxen människa valde att återskapa sig som: en människa som överskred alla gränser och alla normer. Han var en svart som såg ut som en vit, en man som liknade en kvinna, en vuxen som ville vara ett barn.
Till slut kanske Michael Jackson var absolut sig själv.
Och vissa hatade honom för det."
(skrivet av jonas gardell)



Michael Jackson, historiens största, bästa entertainer e nu död. En riktig förlust enligt mig, skit samma enligt vissa..Mannen hade allt, moves:en, rösten, det där lilla extra. En sann artist, en sju helvetes entertainer! tragiskt att han är borta..Han fick aldrig göra sin comeback, men enligt de sista repetionerna ska upplevelsen ha varit magisk. Alla framträdande han gjorde var extrema, underhållande & kläderna klockrena! När man hör hans musik rycker dt i kroppen, även om det är en balad. Han hade långt ifrån ett perfekt liv, men han var en man med en oändlig förmåga. Jackson kommer för mig alltid att vara historiens bästa artist, en legend. Han hade allt förutom frid..nu har han det också. R.I.P michael :(


du var otrolig

RSS 2.0