Siste Augusti

Sitter i sängen i pjamasshorts & linne. Fattar inte varför för fryser som tusan. borde sätta på mig en tjocktröja men tyvärr, den ligger för långt bort.. Har iaf kurat ihop mig med duntäcket och fem kuddar hihi. med datan i knäet är jag redo.. redo för the world of facebook. haha. hörde en kul sak, Facebook är som ett kylskåp, du blir uttråkad men fortsätter att kolla, men ingenting händer. hehe sant

& Imorgon ska vi prova studenthattar och allt sånt kul! :D

Bilder sen i fredags :)



Make me happy

guuuud vilken dag. Börja med samhäll där vi redovisa om vårt parti och lyssna på de andra. På eftermiddan hade vi sen religion som va riktigt krävande.. Och på lunchen lyckades jag svälja kulan till min tung piercing! Så idag har jag kört och köpt en ny, passa på att köpa en kortare stav också. Hade ju kvar läkestaven sen magaluf hehe.
Nu har jag tränat och duschat och ligger i sängen. Är helt slut både i kroppen och huvudet.. ska bara chilla resten av kvällen :)


...

I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no..



Ligger i sängen. juice, musik, plugg.. tv & facebook. Funderar på att gå ner och hämta upp rico, vill borra ner ansiktet i hans gosiga päls..


Min prins innan idag!

Get up on that horse!

Jag ska börja ta tag i ridningen igen! red mycket när jag va yngre (åhh kommer ihåg alla roliga ridläger!), både på ridskola och på systers häst, men sluta för några år sen. Var jobbigt med fotbollen och ridningen samtidigt, och att ta sig till stallet på moppe. När vi sen byta stall till ett ännu längre bort kunde jag inte ta mig dit. Nu ska jag dock börja rida på Zammi igen, mycket lättare nu när jag har körkort & har mer tid då fotbollen inte är en prioritet längre.. Så nu jäklar, har saknat det. Men det är väl som att cykla? om man en gång lärt sig sitter takterna kvar : )

Bilder sen förra veckan





äääääälskade rico :) så grymt fin

Ny vecka, nya planer

Egen hårvård idag i skolan! Jag färgade patricia och hon slingade mig. Ännu en gång inte helt nöjd haha, men helt okej!
Efter skolan åkte jag och martina till stan. Satt oss på espresso hous, tog en macka & caffe och drog upp datorerna för att plugga samhällskunskap. Ska redovisa om Socialdemoraterna imorgon (låtsas vara SD och tala för dem..) så öva inför talet m.m. Va riktigt mysigt! Satt där i två timmar innan vi åkte hem

Idag hade jag en hemsk morgon btw. Vakna 07.27 då jag egentligen skulle ta bussen till skolan för att äta frukost med parre.. Rusar upp, bokstavligt slänger på mig kläderna och hinner med bussen 07.37!! herregud vad jag e duktig


Juli & Augusti Månad

Under hela sommaren har jag bara varit med vänner i princip varenda dag! I juli hade jag många myskvällar på stranden med snacks, dricka, musik & härliga vänner!, festa hur mycket som helst, var på stranden och sola & bada, var ute och dansa natten lång, bjöd hem vänner för grillning & spelkvällar, tältade med vänner på Falsterbo horse show i tre dagar där vi va på stranden på dagarna och festa på nätterna!, körde hur mycket som helst, åkte på en SJUK sjävla resa till Magaluf i två veckor!, fira mors 50års dag på liseberg, var på malmöfestivalen.. jaaa ungefär så såg min juli & augusti månad ut, plus lite till =)


kvällsmys på sibbarp


Kvällsmys på bo01


Kvällsmys på bo01


Falsterbo horse show


Falsterbo horse show


dagar på stranden


Liseberg


Liseberg


fest


fest


Ett jäkla bra tag sen

Hejhej! efter en lång härlig sommar utan att ha bloggat ett dugg är jag nu tillbaka! Min sommar har varit super bra! bästa på ett par år tror jag nog :) Blir nog ett par uppdateringar om hur min sommar varit och sen fortsätta som förut. Jag har iaf festat som aldrig förr, rest, varit med vänner, solat, badat, grillat, myskvällar på stranden och mycket mer. Utöver allt kul har jag även jobbat hela sommaren, men pengar är pengar.

skolan har nu börjat igen. Tillbaka till vardagen, och denna gången älds på skolan. Tredje året och studenten ligger i schemat!


RSS 2.0