I need you

vid halv sju åkte jag till träningen och va hemma vid nio igen. härligt att det är ljust mycket längre nu! nu ska jag snart träffa emma så ska vi gå ut en runda med rico och sen kolla film! :)


riktigt bra låt! I need you - 3T

shopping, budget köp



söt vanlig men ändå otroligt fin klänning. supersnyggt när man är brun
149 kr - gina



färgglatt halsband för att lysa upp en outfit
49 kr - H&M

sista dagen i mars

vakna vid kvart i 12, duscha & slängde på mig ett pra kläder. sen vid kvart i 1 åkte jag till stan med martina :) shoppade en klänning och ett halsband som jag ska visa sen. nu ska jag äta, jättehungrig!





-----------------------------



dagens outfit

jeans
tunika - veromoda
skinnjacka - veromoda
converse + halsduk

dammar av en gammal vän!

ikväll har jag och martina haft filmmys! vi va bra kompisar för nått år sen men gled sen isär, och nu har vi återupptatt kontakten! :D härligt när man gör sånt! hon kom hit vid åtta så gick vi och köpte chips. snackade mycket och kollade på "this is it" och sen "new moon" :) grrrreat, två av alla mina favorit filmer. nu har hon dock åkt hem så nu ska jag nog sova snart, nighty night








videos, moi & rico (:






malmö city

härligt i stan. gick i affärer, fika och hade mysigt. härligt väder!










dagens outfit

 

gillar när man blandar lite sött och lite rockigt :)
nu drar jag iväg till stan för att fika med caitlin!

keeping mum?

nu ska jag sätta på en film. tog någon randome från min mediabox :)
får vi se om den är bra. verkar väl lite sudär haha

vofflor

har bara chillat resten av dagen. linus och tea (mina små grannar) va även inne hos oss ett par timmar. åt vofflor och lite så :) sen va det träning vid sju. pallade först nt så tänkte nt träna, men fem i sju tog jag mig i kragen och sprang ner iaf! duktigt amanda. så nu ligger jag bara här och funderar på vad jag ska göra ikv






måndag

caitlin och jag blev väckta vid halv 11, gjorde oss iordning och så, sen åkte vi med matilda & mamma till entré. dock inget kul, fan va stressade de va då.. så sen gick jag och caitlin själva. hann inte äns gå tillbaka till dem innan de skulle köra hem igen!  va där i lite mer än 1 timme, kul. herre gud, chilla.. jag stod as länge och hitta kläder till mamma sen ville hon nt göra det till mig! tack.. Matilda fick iaf handlat as mycket, mamma fick handlat as mycket, caitlin handlade ringar till sig själv, till och med pappa fick as mycket (han vet dock det inte än, presenter) & jag... inget


dagens outfit

samets leggings
linne & kofta
skinnjacka & halsduk
converse

myskväll med caitlin!









caitlin kom hem till mig vid åtta :) Satt oss i uterummet med tee och kaka och lyssnade på musik och snackade en massa! jättemysigt! :) nu har vi flyttat upp på mitt rum och ska kolla på film resten av natten!

söndag, 28 mars



har varit en mysig dag. sov över hos rebbe igår sen körde kicki, rebbe & erica hem mig och stanna på fika innan de körde vidare till burlöv. sen dess har jag bara legat vid datan och chillat. har även precis varit ute med rico :) nu ska jag hoppa i ett varmt bubbelbad och läsa!

high heels



shoppa ett par röda mocka heels på rean när far och jag va på entré!
nån randome affär - 220 kr :)

kanske ska börja igen?

ska ta mig i kragen och börja rida zammi lite mer.
så himla härligt nu när det är så fint väder :)
nää gud vad jag saknar det nu!

bilder från igår!

va på 19 års fest hos caitlin igår! åkte hem till henne vid fyra, lagade mat och fixade oss innan alla andra kom :) mysigt. blev en mycket lyckad kväll :D tack my love! blev dock jobbigt med bussarna när de gick och så haha. man ställde ju fram klockan inatt! yey ännu ljusare på kvällarna nu!













hehehe


dagens outfit





nu drar jag iväg till entré med far!

fredag!

va i stan med rebbe och hade jättemysigt! över varmt ute (folk gick till och med med shorts? what´s up with that? är faktiskt bara mars..) men det va iaf riktigt härligt! himla härlig dag. gick hem till rebbe och åt, sen åkte vi hem till mig så bjöd jag över lite vänner för att ha chillkväll. jättemysig kväll!


bästa & jag











älska vädert

efter joggingrundan gick jag ut med rico och lekte med han. efter det tog jag en dusch och gjorde mig iordning. moffis kom även på fika! nu ska jag till stan med rebbe i det härliga vädert! 18 grader ute :O










morgon runda!

vakna vid tio och va hur pigg som helst. försökte somna om men kunde icke så nu har jag tagit på mig jogging kläder så ska jag ut och springa en runda i det helt sjukt underbara vädert! :) strålande sol och kvittrande fåglar!






praktiken !

va på praktiken 10 - 18. när alla var klara gick vi till rose garden (restaurang) och krängde massa mat :) blev myclet prat och skratt! åt massor av buffen och sen massa mjukglass & friterad banan! haha ushh vad mätt jag e nu! alltid lika roligt med mina härliga kollegor från praktiken!
nu börjar mitt lov! :D är ledig imorgon och sen en vecka fram över! GRRREAT


bild från mässan i jönköping! martina och jag

dagens outfit




jag & rico-kompis!






dagens outfit




bilder från idag!

hemma från skolan. hade då egen hårvård! slinga min utväxt och la i några lite mörkare slingor och sen tonade jag parres hår. efter det lockade jag martina hår och sen målade jag naglarna!
köpte även new moon DVD:n idag!♥ finally!! ska kolla på den med mamma nu! hihi



bilder från idag!








från kolsvart till snyggt brunt!


sagofen kränger mellis! (lägg märke till lexi längst ner! hahah typiskt henne)




god natt

nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! är riktigt trött..
rico ligger bredvid så ska mysa till det med han! my man. 
& imorgon har vi egen hårvård! YEY


härlig dag!

chill skoldag. vi stylade varandra på förmiddagen för att testa olika produkter och sen på eftermiddagen hade vi en säljare från golwell som kom och pratade. när vi sluta åkte jag direkt till stan och mötte upp emma :) gick runt i stan, fika & sen börja bio:n halv sju! alice in wonderland, helt okej :) jonny depp är så jäkla bra skådespelare! galet.

bilder sen idag!












moi today

nu ska jag sova, blev rätt sent iaf.. men kan ju inte sova när man kommer hem från träning vid halv 11 :( helt uppspelt då.. ähh nu är iaf ännu en vecka igång & nästa vecka äre lov! grrreat


moi today!

schleeeten

nu har jag kollat på en film, "felon"! riktigt bra var den! ska snart till träningen sen blir det att lägga mig tidigt. är riktigt sliten!
imorgon ska jag gå på bio med emma! ska se "alice in worderland"! TJOHO. den verkar riktigt bra. såg ju remember me förra veckan, den va AWSOME! hoppas alice är lika bra


mer ifrån elmia inspiration - mässan


liten video från en visning på elmia inspiration, dålig kvalite haha

bilder på upprättningarna med olika hårdelar. Sofia skulle då visa vad man kunde göra för olika saker med det toupema sålde så alla frisyrer är överdrivna, vissa är helt crazy


















Bild på mig innan middagen lördag kväll !





Bild på parre efter middagen lördag kväll. hehe, hon höll på att dö när vi skulle ta ut frissan! vi fick även as ont i hårbottnen av alla hårnålar som rispade och satt stenhårt i huvudet! en olidlig smärta som va fruktansvärt! auuchh



bilder från Elmia Inspiration!



























har  varit en rolig men jobbig helg! Det har varit en tjej (sofia) från Björn Axen som har fixat oss hela helgen men vi var modeller för Toupema Belgal! har även kollat lite på visningar från bland annat från tony&guy och björn axen!
I fredags kom vi till Jönköping vid 2 sen gick jag, parre och martina till badhuset och bada, sola & basta! efter det åt vi på hotellet och sen målade vi naglarna och slappa.
I lördags gick vi upp vid 06 åt hotellfrukost (MUMMS) vid 07, och sen gick vi till mässan vid 08! Där gjorde sofia allt förarbete till frisyrerna som hon sen gjorde på "scenen". Va hemma på hotellet igen vid 17, gjorde oss iordning sen begav vi oss iväg till efterfesten som hölls på kvällen. Åt gott och hade trevligt
Upp vid lite över 06 igår igen och gjorde samma procedur som på lördagen! lite över 17 begav vi oss sen hem till malmö igen, en ca 4 timmars resa!



hemma från jönköping!

va hemma vid nio efter ett par timmars körning. berättar mer om hela helgen imorgon, är as trött så nu ska jag sova. hoppas ni haft en härlig helg!
kommer lägga in massor av mer bilder imorgon! :)




skickar in...

5592a35537ff4d7df7d5460364bd63bb.png

Kolla varifrån!

skickar in en bild på hur jag ser ut just nu! har varit på mässan sen åtta imorse men nu är vi hemma på hotellet. har AS ont i huvudet av alla klämmor som sitter stenhårt i skallen men inte stoppar det oss från att gå till festen som hålls ikväll!    


nu är...

4690d6c9e66179ad1b62d0291ed2c60d.png

Kolla varifrån!

nu är vi i Jönköping! Har precis varit på badhuset och badat & solat! Hihi :) nu ska vi fixa naglarna och efter det blir det mat på hotellet och att chilla, sen imorgon börjar mässan där vi ska va hårmodeller! LÄNGTAR  


let´s have some fun

är så trött så jag håller på att somna, men måste sticka till träningen om en kvart.. övninskörde iaf till centersyd och sen tillbaka igen. gick där inne ett tag då också så klart!
imorgon blir det att åka till jönköping till elmia mässan! ska bli super kul! är en frisör/skönhets mässa som jag martina & parre ska till. ska vara hårmodeller för martinas mamma som jobbar inom frisör! men innan vi far iväg ska vi till skolan och göra matteprovet, sen blir vi hämtade vid 10 och då börjar körningen! shit va kul vi ska ha det!



shopping


finally! riktigt bra är den ♥

skivlagert - 169


blir snyggt till min beiga skinnjacka, brillor & converse :)

veromoda - 259 kr




ledig :)

nu ska pappa och jag ut och övningköra, men först åka inom och ta min sista spruta. auchhh


när amanda har tråkigt ..dååå ja

engelskan blev boooring hahah


hellow :)


TJOHO


Schalalala..


gaaanska skickligt gjort


yee..


ännu en onsdag

nu sitter jag vid skrivbordet & försöker skriva en engelska uppsatsen till på fre. ska skriva om hur skräck (horror) har förändrats sen förr i tiden. jaaduu. ska gå ner och göra mig en kopp kaffe snart, mina ögon vill icke det jag vill. ledig imorgon YJOHO




remember me!

fy fan va bra den var!! otroligt. slutet gillar jag dock inte alls! vill inte förstöra för er som vill se den så säger nt hur den slutar, men det är riktigt dåligt haha :( gillar inte såna slut. grät gjorde man inte förens precis innan den slutade så när ljuset tändes satt typ alla och grät hahah. jobbigt. nu vet man också att han inte bara är snygg som vampyr, han är snygg i denna filmen med! MEN han måste verkigen ha frillan fixad uppåt.. and love his smile ♥ när bio:n va slut så sov sen martina över hos mig. upp tidigt idag för skola men hon va ledig den jäveln.. nu har vi kundmottagning och ska snart ha kund :)

Receptionist: You know you can’t smoke in here.
Tyler (rob): Why – Why do you have an ashtray?
Receptionist: It’s a bowl, it completes the room.
Tyler (rob): This is a bowl? Hum I’m sorry.
Janine: Tyler!
Tyler (rob): Guess it was just here to tease me.









skola - friskis - food - bio!

sitter på lektionen och jobbar med vår visning vi ska ha den 5 maj :) roligt! har dock glömt mobilen hemma ..igen!!. helvete! kommer bli helt klyddigt ikväll utan den menmen.. ja efter skolan åker jag och parre direkt till friskis! efter det åker vi till stan och äter & sen kommer martina & caitlin så ska vi på bio :) REMEMBER ME ♥.  nu sa dock folk att det är en riktigt bölfilm. neeeeej, hatar att gråta famför folk :( typiskt.. vad gör man inte för att se rob?


har du ångest?, känner dig stressad, eller pressad?

har riktigt mycket ångest nu för tiden, alltid något som bekymmrar, stressar eller pressar mig.. ligger vi back med frisör i skolan? ska jag fortsätta på fotboll? kommer jag klara körkortet? amanda läs teori! amanda skjut inte upp plugg! amanda ta tag i saker! ..jobbiga är att jag har så höga krav på mig själv så jag kan inte bara skita i det, istället går jag runt med tryck i bröstet eller orolig känsla i magen bara för jag inte orkar ta tag i det.. vill bara kunna njuta av livet igen. haha det lät som en dålig reklaminspelning, men ändå. slippa panik, ångest & stress.. måste få mer självdisciplin, kanske ta en kurs i stresshantering? haha

gick sudär med pluggandet idag. engelskan sket sig direkt men matilda satt och förhörde mig i 1,5 timme på alla produkter vi ska kunna tills imorgon.. över svårt att hålla reda på dom, menmen :/  kan inte få in mer nu iaf. måste sova också. sleep tight!


ändå en bra vecka

tisdag: skola. direkt till friskis och träna med parre! efter det blir det bio klockan nio med martina & caitlin, ska se remember me!!!! äntligen! hihi. så innan den börjar ska vi ta en fika :) myyyysigt. sen sover martina över

onsdag: kundmottagning! fri på kvällen

torsdag: LEDIG. på kvällen träning.

fredag: matteprov, sen vid 10 drar martina, jag & parre till elmia mässan! YEY . hemma på söndag



just nu, hehe

ny vecka!

har tagit på mig mjukis och sitter nu vid skrivbordet med båda mina datorer på hehe. hade svenska i skolan sen idrott och martina och jag höll i lektionen! hihi. senare åkte då parre, julia och jag och åt sen stack jag och julia till körskolan! båda skulle köra vid fyra. julia är ju min körskole body, det är alltid hon jag sticker dit med! SUPER. det gick iaf bra och lärde mig mycket hihi. nu ska jag faktiskt ta denna kvällen för att plugga! SUPRISE? skiter i träningen och istället ska jag ta tag i all min ångest.. får vi se hur detta går. sen ska jag även berätta hur min vecka kommer bli! GRYMM hehe



sitter på...

0-3461bdf690f051df487620b8839f8d6e.png

Kolla varifrån!

sitter på donkan med Parre och Julia. Har inte körlektion förens 4 så stack inom här :) mumms


ÄNNU EN SNEAK PEEK PÅ ECLIPSE!



bilder säger mer än tusen ord. bara sitta och njut! hihi. nä men en smygtitt på vad vi kan förvänta oss! Man får se mycket av familjen Cullen, Volturi, varulvarna och the newborns! happy? I am :) mahaha

- New Moon DVD:n ute den 20 mars. 5 dagar kvar!
- Eclipse bio premiär den 30 juni. 107 dagar kvar!

söndagar är bajs

idag har jag spelat match och sen legat i ett varmt långt bad. försökt plugga lite men har inte gått så bra. nu när vi nästan aldrig har läxor vet jag inte längre hur man pluggar.. har tappat all självdisiplin för det. och sen har jag glömt om jag bokade körlektion imorgon eller på tisdag öööö. bra amanda. får ringa ner och fråga dom..


bild från programdagen på JB

bilder sen i fredags!

förfesta först hos annahita sen drog vi vidare till en fest i almgården! blev som sagt kaos i början. alla slogs och va packade som fan. började blöda as mycket från en killes huvud. hade varit där i en minut sen ville jag gå. stannade dock kvar och dansade och försökte göra det bästa av det hela haha. va riktigt rädd i början och satt på helspänn men sen när dansen drog igång och idioterna stack blev det bättre. sov sen över hos rebbe.


















vem skulle ha vunnit melodifestivalen?

jag tycker inte anna skulle ha vunnit. jag älskar låten, den är jättebra, men den kommer nog komma långt ner i oslo.. tyvärr. tråkigt framträdande. hon kommer aldrig vinna. Jag har aldrig sett låtarna innan (förutom dom på malmö arena) och jag gillade faktiskt eric saades låt as mycket! kan va för att han är ööver snygg hehe. deam! ..i´m in love. men framträdandet va riktigt bra, han kunde underhålla och inte bara stå där. gillade också duschen på slutet ;). Men den mest välskrivna låten är keep on walking med salem al fakir! himla bra. visste ni att det är björn gustavsson som tar över pianot sen! hahah! det fanns många bra låtar detta året, kul!







sorry



outfiten igår




well, good night then


vi tog taxi hem vid lite över tolv. väl hemma kollade jag på tv, datan och målade naglarna hehe. nu ska jag släcka ner. bredvid mig ligger rico så vi ska mysa till det i natt! nighty night

some pics from tonight












hos syrran!

hemma hos syster på vuxenkalas. ätit gott och kollat på melodifestivalen. nu har jag flyttat in i sovrummet för att roa mig själv. alla har åkt hem förutom vår familj då och farbror tomas och fru lena! roat mig lite med webbcameran hehe..












chips, kakor, choklad? ..


så här såg det ut på praktiken i fredags! hahah! nä man blir inte alls tjock när man är där..

lördag!

festen igår var kaos, men blev ändå mycket dans. men berättar om det senare. sov iaf över hos rebbe och sen kom pappa och hämta mig i morse. gick sen ut en LÅNG lunda med ricco och duschade honom. nu ska jag börja göra mig iordning. idag fyller matilda (syster) 24 så ska hem till henne och ha vuxenkalas! :)
kommer bilder från igår när jag har tid!




dagens outfit


hemma från...

0-48c06ad30a6aa2aa2cef448f7661914a.png

Kolla varifrån!

hemma från rebbe och är ute och går en långrunda i solen med rico! Sååå mysigt :)


nu är amanda trött, men glad


rebecca ringde mig lite över tio. Jag hade precis avslutat träningen och hon låg i sängen för att sova hahah. nu ligger iaf även jag i sängen. sista praktikdagen imorgon sen återgår det till varannan torsdag. sick, har haft 10 kunder på fyra dagar, har lärt mig mer där nu än jag gjort hela året i skolan.. aja, nä nu ska jag släcka ner. puss & kram, god natt & dag ..hehe elloor? ..ja jag är trötter






ECLIPSE TRAILERN ÄR HÄR!!


ÄNTLIGEN!! längtat som fään! men är dock lite besviken.. man ser inte så mycket av den :( haha! hoppas de andra kommer snart!! obsessed! får ta och läsa om tredje boken nu för tredje gången, har glömt lite! hihi


torsdag!

färgade matildas hår idag på praktiken. hon hade det mörkt undertill så vi gjorde det ljusare och färga utväxten. yeeees.. hinner fan nt med någonting, nu ska jag sticka till träningen strax. har varit hemma i bara lite mer än en timme :( jobbigt. men fick iaf en mcflurry när jag kom hem hehe


on the way



nu åker jag till praktiken. hoppas nu monica är där den jäveln! & hon säger att jag aldrig är där phff :(
men den stora frågan är, vad blir det för mat idag då? hmm

ingen snö!! ..tack

kvällarna går så himla fort när man slutar så sent, riktigt jobbigt. men ska iaf gå och lägga mig nu, först ställa klockan!, och hoppas att jag vaknar imorgon, hehe. också riktigt nice att det är ljust när man går upp nu! älskar det, man blir helt glad, speciellt om solen skiner. snälla säg att den skiner imorgon! det var någon kund som snacka om att det skulle bli snöstorm! HOPE NOT! vill ha sommar jue!



BTW, eclipse trailern kommer ut imorgon!! YEY

sjuk morgon!

tjena! hade två kunder på praktiken idag. hade dock värdens sämta morgon! vakna av att mobilen ringer och det är salongen. undrar varför dom ringer så tidigt och då ser jag att klockan är 10.53!! börjar egentligen 10 och då ska jag ta bussen 09.15! dom bara "var e du? du har en kund nu!". jag får panik och säger att jag kan va där om en halvtimme. slänger på mig kläder, kastar ner tandborste och smink i väskan  och kollar när bussen går. den gick 10.58 eller 11.13, tänkte att 13 hinner jag fan inte så rusade ur huset för att försöka hinna den 58. det är typ 500 meter till bussen och där stod jag prick! fattar ni hur snabbt jag agerade! sinnes.. tur som jag har va bussen försenad så hann med den. väl vid trianglen sprang jag som en galning och byta buss som tog mig till salongen prick halv 12. som jag skämdes, 1,5 timme sen! fuck :(
fick iaf jobba över i 40 min men sen fika jag med emma :) jättemysigt. hade inte ätit sen lunch så tog en god macka!


låt det bli vår

dagarna bara flyger iväg..ushh. och vad hände med det fina vädert? det såg ut som kylan låg bakom oss där ett tag men icke, den är tillbaka.. imorgon ska jag iaf fika med emma efter praktiken :) mysigt. fika är det bästa som finns haha! tänk när våren kommer. sitta på uteserveringarna, solen skiner, blå himmel, vårjacka, brillor.. oh längtar!! näää nu ska ta och lägga mig snart, hoppas på fina drömmar! sov så gott!

 


rough day

hade tre kunder idag också! har folk gått och blivit fattiga eller?, brukar aldrig va så många som vill klippa sig hos elev. men bra för mig haha! hade iaf körlektion klockan 4 som gick bra! körde med Hamit istället för den andra killen som va sjuk, men han va as bra! han är ju chefen trots allt ;) vid 6 va det sen teori. när vi satt där parkerade en brandbil utanför, ringde pappa och då var det han som skulle på hembesök där haha. när teorin slutade körde sen han mig & julia hem i brandbilen!! det ni. hihi såååå kul! fick ett par RÄTT fräsiga bilder som julia ska skicka till mig sen ;) mahaha. aja iaf, har varit en lång hektisk dag men nu ligger jag bara i sängen och tar det lungt :)


kom igen nu rebecca prata lite



nu ska jag strax till praktiken. eftersom jag inte är hemma förens vi halv nio så får ni en video som jag precis lagt upp. En video från när vi var i hersonissos 2009. inget spreciellt men iaf en korkad rebbe & bränd amanda! hehe. puss på er

pappa ringde nyss. han kan köra mig för han har inget att göra på jobb! yes en extra halvtimme!! hihi

måndag v.10

hemma från träningen. ligger i sängen och tar det lungt. gud vad jobbigt att sluta sex varje dag :( hinner ju inte med någonting. MEN imorgon måste jag gå vid halv fyra för klockan fyra har jag körlektion. sen vid sex är det körteori så är inte hemma förens vid halv nio. hatar att jag har en annan körlärare imorgon :( kille på 24 år, great.. nervös (N)


praktiken!

hade tre kunder på praktiken idag! två kvinnor och en kille. det ni, har aldrig hänt innan, liiide nervös. men det gick bra :) kunde inte ta lunch förens över fyra dock, ajaj. slutade även halv sju, men nu är jag iaf hemma och ska strax till träningen. har praktik hela denna veckan, sen två veckor skola & sen lov! NICE. men fick iaf ett skydd till min mobil idag av Mi :) så himla snällt! nu slipper jag gå runt med min rosa strumpa haha! tack för denna tiden



hejdå !

gårdagens outfit

klänning, svarta klackar, långt silvrigt halsband, massa armband & ringar

vilken tid det ska ta!

sjuuukt. detta inlägget har tagit mig nätsan två timmar! jävla sega helvetes internet.. festen igår va iaf great. Åkte dit vid sju för mat och senare kom alla andra. Blev mycket dans och skoj :) sov hos rebbe och vakna vid 12, åt frukost och sen hämta pappa mig så övningskörde vi i tre timmar. nu kolla jag på gossip girl och slappar :)

bilder sen igår








jävlar vad fint väder!

vaknade och gick och sola. sen gick man ut med rico på en långrunda i det fina vädert, solen strålar och himlen är blå! nu ska jag bada sen packa väskan. sen blire hem till rebbe för att göra sig iordning innan wikes & malins 18 års fest! asså det pirrar i magen bara jag tittar ut! happines :)




god natt :)

nu är jag hemma. trodde jag bara skulle ligga hemma ikväll, men vid lite över tio gick jag hem till kalle där han, jag, henke, alex & johan först spela kort och sen kolla på film :) kollade på UPP som jag skit länge velat se men som va as dålig ju? aja, mysig kväll. ska kolla lite på tv nu sen släcka ner :)


världens jobbigaste!

vet ni vad världens jobbigaste är? att inte ha sin mobil till hands! glömde den hemma idag & fy vad jag INTE gillar det! riktgit jobbigt, känner sig helt handikappad. slutade iaf 11.30 sen åkte jag, parre, nicole och pattie till stan och åt på Rose Garden (en restaurang med thai/kina/japan buffé)! satt där i tre timmar och åt och snackade :) riktigt mysigt. sen träffade jag rebbe, matilda, hanna & caitlin en stund. tillslut va det bara jag och caitlin kvar som gick lite i stan sen åkte vi hem vid lite över 5 :) har haft en riktigt härlig dag, bästa på länge! &älskar att solen skiner! har dock inga bilder från idag.. glömde mobilen, bankomatkortet & kameran hemma :(





ingen engelska!

nu har vi matte och fick just reda på att engelskan är inställd! fattar ni vilken vecka jag haft haha! grrrrrymt. så efter skolan ska jag nog till stan :)

snälla låt sommaren komma snabbt!


movie time

nu har jag precis ätit. ska lägga mig i sängen och kolla på 2012 innan träningen :) första gången jag ser den!


jag & rico!

hejhopp alla glada tomtar!

körlektionen gick bra och sen åkte jag ju direkt till stan med parre :) underbart väder! hade riktigt mysigt. först åt vi på Graffiti, sen kolla vi i affärer i några timmar och sen innan vi tog bussen hem köpte vi vars en chai latte :) riktigt härligt att gå på gågatan med solen i ansiktet! längtar till våren!


massa sallad, potatis & bröd, över gott!


konstig känsla

nu ligger jag och syster i min bigwi säng! läser in touch och har tv och datan igång. imorgon har jag körlektion klockan 10.45, den slutar 12.05 sen ska jag till stan med parre :) hoppas det är fint väder!! man blir så sjukt glad när solen skiner och man kan se himlen hihi! har dock en konstig känsla i mig.. precis som jag glömt något eller ska göra något jobbigt snart :/ haha.. känns inte helt okej


fullt upp idag!

inte kunnat blogga på hela dagen, har haft fullt upp! hade kundmottagning i skolan. föna först vågor sen vid ett kom rebbe för att fixa håret. Hon var brunett innan så hade hon blonderat det hemma så hon hade gul utväxt och bruna längder. hon vill då bli blond igen. så gjorde blonda folie slingor i hela håret för att jämna ut det och komma en bit på vägen. blev mycket bättre :) & martina jag glömde för och efter bild ;) haha
efter skolan var det match mot ldb. pappa kom och hämta mig direkt när jag slutat och åkte direkt till matchen. Förlora med 4-2 men ändå bra för att möta ett så bra lag! ,även för att va första matchen på ett halvår. har ju inte tränat 11-manna på as länge.



perfekt dag för fika

jätte mysigt i stan med rebbe! hahah hon gick och åt en hotdog så helt plötligt får hon panik och börjar kalla på mig och gå åt fel håll! och jag bara "rebecca kom hit, hallå? STANNA!" så stannar hon precis som en hund. då ser jag att hon håller för handen över sin tröja, så tar hon långsamt bort handen så har hon spillt massa dressing på tröjan och håret! hahah dog av flabb! skulle sett hennes min. först va hon över seriös men sen skatta hon också med^^ tydligen så hade några kollat på henne och skratta så hon började kolla om hon såg konstig ut, då upptäckte hon den enorma klicken! hahah såg riktigt nasty ut
körskolan gick iaf bra. bokade nya körlektioner en på tors och en på tis :) blev en annan körlärare på tis, ushh nervöst








blå himmel & sol :D

härligt att va ledig

vaknade vid 12 av att jag trodde det regna.. men nä det va hagel/snö! helvete. gick iaf och sola, skönt att tänka sig bort till varma länder mitt i all kyla :) hade dock värsta momenten när jag va på väg hem. va nästan inne i min trädgård när solen började lysa och man såg blå himmel! när såg man senast det? haha blev helt glad. nu ska jag iaf snart ta bussen till stan för att fika med rebbe. sen vid 18 blir det teori på körskolan!


snart är det lov igen!

så himla skön denna veckan kommer bli! är ledig imorgon, kundmottagning på ons, ledig på tors och sen är det fre! vet nt vad jag ska göra på fre än men på lör blir det 18 års fest för wike! :) & sen nästa vecka har vi praktik hela veckan! sen två veckor i skolan och sen lov igen! ÖVER NICE :) aja, ska snart bege mig ner till träningen


nu är rummet finfint!

















nä han är inte tjock! ..bara päls :(

 

slutade 12 idag! sitter i matsalen efter svenskan så får vi reda på att idrotten är inställd! nästan så man ville skrika högt haha, riktigt nice! så nu är jag hemma. ska faktiskt ta och städa rummet nu, ett mirakel har inträffat. kommer nog bli ett par sjuka före och efter bilder haha
på bilden är det jag och min stora gosiga nallebjörn! varje gång jag ser honom strosa förbi mig vill jag inget annat än borra in ansikte i pälsen! hihi. går ju inte att motstå att peta på han :)


dagens outfit




RSS 2.0