Lejonkungen

hejhopp! i går hade vi uppsättningar i skolan så jag fick hela håret våfflat! såg ut som ett lejon när jag släppte ut det igen haha!, på bilden hade jag dock tryckt ner det lite. fint att gå till gymmet sen :) hahah satt upp det i en stram toffs bakåt men OM den va stor där bak!

Idag har jag varit på praktiken, 10-18! hade en massa kunder. Väl hemma körde jag pappa till herrmiddag och körde sen inom hemmakväll och hyrde film och köpte godis! hihi. så ikväll ska jag antagligen bara ligga hemma i sängen och chilla. får väl dra på någon av filmerna snart! ska se om pappa vill ha skjuss hem sen också, snäll dotter jag är!

bild sen igår

100-dagars!

i tisdags firade vi att det var 100 dagar kvar till studenten! :D detta firades med att klassen bokade bord på Friday´s, 16 fina flickor kom! åt gott och hade sjukt mysigt! va hemma vid ett sen blev det ner i sängen. riktigt bra kväll med underbara personer :)
















slutet av lovet!

lovet är slut, fan va trist.. tillbaka till vardagen ushh. aja onsdagen på lovet drog vi iaf till etage! förfesta hos anna med massa härligt folk och senare drog vi då vidare! vilken jävla kväll det blev haha! fredagen jobbade jag sen hela dagen och kvällen bestod av filmmys med johan, alex och fredrika :)

på lördagen (i lördags) drog vi till slagt, klassikern! förfesta hos simon med "gänget" haha, och sen drog vi vidare ut! riktigt rolig kväll!

bilder sen i lördags


beer pong! attans va grym jag är!


moi!









RSS 2.0