ons 29 dec, Etage !

igår va jag tvungen att köra morfar till tandläkaren så blev inget fix på rummet, han hade bitit av en tand! haha :( moffis.. på kvällen blev det iaf utgång till etage med fina tjejor! först när vi kom in gick jag till baren för att köpa en öl, sluta med att jag fick en drink (skumbanan! MUMS), en gajol shot och en cider av någon randome kille! haha tackar man för! senare fick man även en rom och cola av some other guy! va givmilda alla va igår haha :D aja dansade loss hela kvällen och hade as kul ! träffade även ola svensson (tror han va med i idol) ! haha


parre & jag


jag & rebbe


fina flickor !

Tisdag 28 dec

Idag har jag jobbat 12 - 18 på salongen. Väl hemma fick jag ett ryck på att göra om mitt rum. så imorgon ska jag måla över min fondvägg och se om jag hittar något kul på Ikea !


Detta köpte jag från sminkpartyt igår !
(rengöring, fuktkräm, ögon remover, foundation)

mån 27, Etage !

Igår va jag & parre på "hudvårdskurs" hos martina i höllviken ! köppte en hel del haha.. kan inte motstå försäljare :( iaf när det va slut drog vi till restaurangen millennium och åt gott ! senare drog jag  parre ut till Etage och träffa upp andra vänner!








lör 25 , slagt !

fest va det va ! i lördags va det ju juldagen och då måste man ju ut! va inte planerat egentligen, va ganska sliten efter onsdagen & julafton, men kunde ju inte motstå! så utgång blev det till slagt, men först förfesta vi hos rebbe!















Ons 22, Etage

Jullov = Festa !!

jaa då har vi äntligen jullov! såå himla skönt! sista veckan av skolan låg jag med hjärtklappningar varje kväll, all ångest och stress förstör mig.. men nu så, nu ska vi vila upp oss!

i onsdags blev det att dra till etage med de bästa vännerna i världen, pojkar & flickor! hade så sjuukt kul! var bästa kvällen på länge, dansade bugg med boysen, fick champagneflaska av randome, gjorde crazyshit med rebbe! nää fy fan vad kul vi hade <3





... ?

Do you ever think, when you’re all alone,
All that we can be, where this thing can go?
Am I crazy or falling in love?
Is it real or just another crush?

Do you catch a breath, when I look at you?
Are you holding back, like the way I do?
Cause I’m tryin’, tryin’ to walk away
But I know this crush aint’ goin’ away..

Complicated

Rihannas nya skiva är faktiskt riktigt bra, älskar denna låten!


nu är det så här

när jag har köpt mig en ny kamera ska jag faktiskt ta och börja blogga igen! för så ligger det till (den andra gick isönder i magaluf.. awesome)


bild från Magaluf reunion - kryssningen nu i november! ska nog ta och berätta lite om den sen

RSS 2.0