joo.. jag har körkort.

FÖÖÖÖÖÖR JAG TAGIT MITT FUCKING KÖRKORT!!! :D yes sir! I måndes gjorde jag teorin, och bäst som jag är klarade jag det! va riktigt nervös och väntade in i det sista med att trycka på den jävla knappen som skulle avgöra mitt öde på en sekund, hehe! men bra gick det :D

Sen idag! Ja idag körde jag då upp och även det klarade jag galant mahahaha :D I morse höll jag på att spy så nervös jag var men efter jag haft min körlektion som jag lagt innan uppkörningen så släppte en del. Och när jag träffade han som skulle bedöma mig va nästan allt borta =)

och i måndes så skulle jag ta körkortsfoto.. ja trodde jag skulle göra det innan jag körde upp men nänä. Så där satt jag utan smink och kaos i håret haha :( ska bara ha det i tio år nu! superb

KÖÖÖÖÖÖRRRRKOOOOORRRT ! vilken jävla frihet :D



s-s-sunday

I söndags så tog caitlin och jag bussen ner till falsterbo stranden där vi mötte upp emil och viktor =) (yey ni kom med!) låg där hela dagen och bada en massa! på kvällen blev det sen pluggande av teori för i måndes hade jag mitt teoriprov till körkortet!! dudu dudu dudu (hajen-låten)


randome bild på mig hehe

Here we go again

fredags va dö kul! börja med att vi va ett gäng hemma hos mig på förfest innan vi senare drog ut till skeppsbron!  lyckad kväll (:

Igår så låg ja & tjejerna på bo01 från tidig morgon till sen kväll! va riktigt varmt och badade massor =) över härligt! på kvällen blev det hem till sebbe för fest!

bilder sen igår










I wanna do bad things with you

igår skulle jag varit ledig men hoppa in och jobba iaf, 13-17 .. Kunde varit på stranden och steekt men nänä, pengar istället hehe! efter det så såg jag Eclipse ännu en gång hahah, blev sen en händelserik kväll!

Nu är det fredag och jag har jobbat 13-17. Ikväll blir det utgång!!



himla bra låt!

Sista dagen i juni !

igår såg jag eclipse! JÄTTE BRA (lite besviken faktiskt.. men ändå grym!) . nu vill jag att fyran(orna) ska komma ut hehe! efter bion drog jag direkt hem till henke, efter att ha bytat om, där vi grilla och förfesta. Vid tolv drog vi sen till stan för att gå till chili eller etage! emm jaa... chili hade stängt och etage var tomt.. så vi gick och åt på donkan sen palla ingen så vi åkte hem. haha lite misslyckat kanske! ofta ingen är ute på en ons?


me and my love (midsommar)

RSS 2.0