29 juni !

Idag hade jag körlektion kvart över nio, plugga sen på körskolan innan jag börja jobb klockan 12 -17. Efter det hämta pappa mig så körde vi ner till sipparp och tog ett dopp i havet! sen har jag bara chillat.. Nu kollar jag på pirates of the carribbean 3 (hahah älskar dom filmerna! "jack sparrow", finns inga ord ♥), sen ska jag sova! ledig imorgon men har ändå rätt mycket att göra så blir ingen strand för mig :( ..

BTW, imorgon ska jag se premiären av Eclipse!!! äntligen mahahahaa


sen midsommar!

lets go to the beach

idag har jag varit på bo01 hela dagen med parre & jovana :) tog årets första riktiga dopp! (badade i vittsjö med men det var ju en sjö så räknas inte!) va riktigt kallt med skönt! nu älskar man ju bara vädert vi har fått!
när jag va hemma igen lekte jag med rico och bada med han! han har fått en egen barnpool hehe






Midsommar som aldrig förr!

Min midsommar var helgalen! över kul! riktigt klockren! & jaa sjukt underbar! Vi tog tåget till vittsjö vid tolv sen följde en busstur som var något annorlunda haha. fick inte tag i johan som skulle hämta oss med bil.. och ja mycket skratt blev det iaf! När alla väl va framme i vittsjö, 8 killar & tre tjejer, blev det en båtfärd över till midsommarstången! där drack vi, dansa vi runt midsommarstången (riktigt kul!), chilla på gräset och njöt av solen! Tog sen båtarna hem igen och sen blev det bad i sjön!
Efter det tillbaka till stugan, duscha, och börja med maten! Kvällen började dra igång med midsommarmat, snapps och till det kräftskiva-visor (det ända vi hittade, hahah måste ha hörts sjukt dumt!), spelade kubb, hade irländsk julafton, hoppade studsematta, DRACK... Kvällen fortsatte sen som aldrig förr och vid två blev det även nattadopp! blev en AS lyckad midsommar med undebara vänner! :D
är ett ton bilder på facebook



























Suuunday

Idag har jag, caitlin, parre, rebbe & therese varit på bo01 hela dagen! första riktiga dagen på stranden! YEY. Nu ikväll kom emil, sebbe & caitlin hit så grillade vi! blev himla god mat. kött, pommes, lökringar, sallad, såser.. MUMMS! Förutom grillning blev det även picturenary! jättemysig kväll :)


Lördags!

I fredags så var vi då i vittsjö och fira midsommar, men mer om det sen. I Lördes kom vi hem från vittsjö vid två efter att ha åkt buss & tåg, och sen ätit på BK när vi va hemma i malmö! På kvällen åkte sen jag och caitlin till bo01 och hade mysigt där :)








Goood Night

Hejhopp. Har haft en mysig kväll. Vid nio gick jag till pizzerian och mötte upp Henrik! där satt vi oss och åt och prata, när vi var klara gick vi en runda, sen hem till mig och kolla film :) nu har dock pågen gått och jag har packat! yepp, imorgon åker jag och vännerna till alex stuga i vittsjö för att fira midsommar! där blir det sol, bad, fest, mat , jaa leva livet alltså! kommer bli hur bra som helst :)


de tre musketörerna!

Kommer inte på någon rubrik

min dag, jobb 13-17 i denna underbara värmen! helvete att man jobbar såna här dagar... Så ingen strand för mig inte. Pappa hämta mig sen så blev det direkt ner till träningen! nu gör jag ingenting, men vid nio ska jag träffa henrik för att ta förväl! haha okej kanske inte så drastiskt. Han ska iväg till Kos nu i två månadet och eftersom jag inte kan komma på hans avskedsfest imorgon bestämde jag att vi tar det idag istället!


i höstas

23 juni

jobbade 7-12 sen tillkörskolan direkt och körde! sen blev det stan med parre! shoppa ännu lite till hihi och tog en glass vid kanalen :) På kvällen åkte sen jag & parre till bo01! senare kom även caitlin, julia & matilda :) lyssna på musik, snacka & åt! mysmysmys










Nighty Night

ja då var ännu en dag slut.. även imorgon blir det jobb 7-12 sen får jag springa till körskolan, har körlektion 12.15 - 13.35! efter det jaaa, har ingen aning.. stranden kanske? Sen har vi frågan, ska man till det nya Omnia (deep) på kvällen?


What a day

jobb 7-12. Sen låg jag på bo01 hela dagen! ..ensam. Blev ett missförstånd mellan mig och min syster.

Hon: jag och rico är på bo01 längst till höger, kom dit!
jag åker dit och när jag är där ringer jag henne
Hon: ameen amanda vad tusan gör du där borta? jag är på andra sidan? vid ribban..

jaaa BRA matilda. Hon hade alltså sagt höger när hon mena vänster... Jag palla inte gå hela vägen tillbaka dit så la mig där jag va, sola & lyssna på musik. Senare kom även emil, victor & emil en liten stund :)

klockan sju hade jag sen tid hos "vild och vacker" till en ansiktsbehandling! önska mig det när jag fyllde år =) va riktigt härligt. Till detta fick jag även produkter!


Måndagkväll

Ikväll cykla jag & emma till sibbarp =) satt och snacka en massa i kvällssolen, jättemysigt! imorgon blir det som sagt jobb 7 - 12 sen får vi se vart dagen ledig mig












Början av ännu en vecka

Tråkig dag. Jobb 9 - 17 sen övningskört med pappa. Nu håller jag på att dö.. slängt mig över sängen och bara stirrar i taket. vad fan ska jag göra? Har varit över fint väder idag, riktigt fint nu också så vill hitta på något. ..Köpte sommarkortet också så nu kan jag åka hur mycket buss som helst i sommar! nice. Hoppas på fint väder imorgon också för då jobbar jag 07 - 12 :D


söndag kväll

caitlin har gått hem och jag har precis duschat! smörjt in mig med en kräm som tydligen luktade citron så nu luktar det citron i hela rummet haha. Innan kollade vi på "This is it" och nu kollar jag på "viva la bam" (♥!). När det överbra programmet är slut ska jag nog slå över till trean, tarzan! Imorgon blir det jobb 09.00 - 17.00, inte så lockande.. Får bli nått kul på kvällen istället!


hahah sen hersonissos. mitt äckliga kockförsök, blåtiran jaa...

Mr. Rico-Kompis in action

Caitlin kom hit vid tre sen har vi bara chillat hela dagen! mysmysmyyys






liite för mycket närkontakt... uchh




Jee 40 år!

igår blev det 40 års fest för Jee, caitlins mamma! var live band så det blev mycket dans och sen ton av god mat! :D










19 juni 2010, historiskt

Då var vår kronprinsessa gift! Bröllopet var jättefint och allt var perfekt :) hoppas ni såg det, det är en stor sak för sverige så man borde nästan se det. Då kommer vi in på det här med monarki. Ska sverige ha det eller inte? jag tycker att ha en Kungafamilj är det bästa, och finaste. vad ska vi med presedent till? tycket dock att de får allt för mycket av våra skattepengar.. Men det är en annan fråga. JA till monarki, och så går vi vidare hahah. Innan det stora bröllopet var jag i stan med caitlin & parre. Shoppade ännu lite till, sen fick jag springa hem för att inte missa kyrkakten



Första lönelappen har anlänt

nääää jag ska jobba HELA sommaren. Okej har EN ynka vecka ledigt, och sen magaluf i två, men sen jobbar jag resten! :( vilket sommarlov.. Men fick min lön idag!! AND HELL YEAH. hahah kommer va as rik när jag är klar med denna sommaren, powww :D
Blir hemma kväll idag. Ska gå ner och ta mig en flaska vatten!


pappa & jag (tjockis hehe) i thailand + cool thailändare

Friday

vakna halv 12 sen blev det jobb från 12.30 - 17.00. Efter det gick jag i stan en stund, shoppade lite hihi =) och jaaaaa.. ikväll är det fredag ja. Vet dock inte vad jag ska hitta på, alla är så himla upptagna.. Btw kollar på när Kungen håller tal nu haha. Imorgon gifter ju sig vår kronprinsessa!



Sol, Sol, Sol

Idag var det jobb 8 - 13 och sen har jag bara solat i trädgården. Alla jobbar ju helt sent :( ville egentligen till stranden. Längtar till jag får körkort så man kan köra till falsterbo när man vill! haha. Förutom att sola har jag även lekt med rico!


Super bra onsdagskväll

Har haft en jättemysig kväll! Har varit nere på sibbarp med vänner från nio till tolv =) Först med jenz och hans crew, sen kom emil & axel och senare kom även johan, kalle, alex & henke en liten stund. Spelade kubb, grilla, och bara låg och snacka med musik, dricka & godis! jaaa det är så det ska va :)




I want it all, and I want it now!

Tjaaråå! Gissa vem som har bokat uppkörning och teoriprov om inte jag!! =) hoppas jag klarar det nu! Efter lillauppkörningen som jag då hade idag så jobba jag från 13-17. Typiskt att man ska jobba när det fina väder kommer! Menmen, pengar är pengar. Nu måste man ju hitta på nått trevligt ikväll när solen & värmen är framme =)


rebbe & jag förra året!

Tisdag 15 juni !

Idag har jag städat mitt rum, äntligen.. såg ut som ett bomnedslag, grymt mycket kläder på golvet & saker överallt. men nu ser det finfint ut :) efter det bada jag och plugga teori. Ikväll så kom de sköna grabbarna från lund hit, Emil & Victor! och även den lilla Thailändaren från limhamn, caitlin dårå =) Har spelat kort (kotten vann jag & victor överlägset på! mahaha) och chillat :) Imorgon har jag slutprovet på körskolan, nervööööös. Efter den blir det jobb!

I förmiddags var även en lite amstaff valp här! sååååååå söt

vad heter den?
gissa
hur ska jag veta, lisa?
nä den heter Gissa

haha konstigt namn :/




Nytt

Har köpt lite nya saker denna veckan. Boken är stephenie meyers (twilight författaren) nya bok som handlar om en karaktär i Twilight bäckerna. Som ni vet så älskar jag twiligt, tråkigt att det blivit sån nördstämpel på det :( hahah men jag är en nörd så! Böckerna är ju så satans bra :o kan inte hjälpas. Så ja då har man någonting att läsa på stranden igen, när den är klar blir det att läsa om när jag hör din röst!


H&M-249kr




gina-199 kr


bokia-169kr


HejHopp!

Igår jobba jag 7-12 sen gick jag till stan med rebbe :) köpte ett par jeans! På kvällen så skulle jag & monica åka till Lomma för beach party! vi tar bussen till stan men ångrar oss sen haha :( misslyckat. Istället åkte vi till bo01 och sen hem till mig




moonica =)


Sunday

Idag har jag spelat match sen pluggat teori. Vid sju blev det sen fika i stan med caitlin, anna & fredrik! satt där i två timmar och snacka en massa :) Skulle egentligen grillat ikväll men vädert va inte riktigt med på det så istället fikade vi :) Nu ska jag faktiskt släcka ner. Imorgon ska jag jobba 7-12 och sen får jag se vad jag hittar på, nästan alla jobbar väl hela dagen? :( . Det ska iaf bli fint väder i veckan, TUMMEN UPP!




Lördag!

Igår chilla jag hela dagen. caitlin kom sen hem till mig så snacka vi en massa, åt gott och sov hahah. På kvällen kom sen alex, kalle, johan & henke hem till mig så spelade vi kort och "charad" (när man är i lag, en ritar och den andra gissar) :D riktigt kul! Vi satt i mitt uterum med värme, ljus, chips, mycket skratt & hetsigt humör. Alla blev skit sura när partnern inte visste vad man ritade, "Men vem fan ser inte att detta är en öken!!!!!!!???" hahah! Nä hade en riktigt mysig kväll med klockrena vänner :)


i trädgårde igår! :)

Jenz student - Chili - Skeppsbron !

ojojoj :) Igår blev himla bra! Det börja med att caitlin kom hem till mig, sen drog vi hem till Jenz för student! Vi drog sen till Chili och va där en stund, senare drog vi vidare till Skeppsbron där vi mötte upp de andra igen! Där dansade vi tills de stängde, sen blev det Donken! Hemma i sängen va jag vid fem. Vi gick när det var ljust och kom hem när det va ljust, härligt!


En toppad Jenz!

Sommarlov!

Ja då var 2:e året över i skolan! ush tiden går för snabbt... Slutade avslutningen vid 11 sen blev det stan med nicole, pattie & nelly. Tog en falafel & shoppa lite :) vid 13 blev det sen jobb till 16. Nu håller jag på att göra mig iordning! Ikväll blir det först Jenz student och sen drar vi vidare till Chili!


10 juni

Det värsta jag vet ätt vänta och jag gör det väldigt ofta nu för tiden.. orkar inte. Imorgon är det iaf skolavslutning! SIIICK. Tänk att det redan är sommarlov? det har gått sjuukt snabbt. Nästan ett år sen Kreta resan, nästan ett år sen falsterbo, ett år sen kroatien/italien, ett år sen vi gick ut ettan... blir nästan skrämmd när jag tänker på hur fort tiden går! Men när sommarlovet börjar börjar även jobbet. Så imorgon jobbar jag 13-16, men sen blir det Chili!!


bild sen falsterbo förra året!

Sista dagen innan sommarlov

Idag har jag varit ledig :) va och tog en lång fika i stan med anna och caitlin. Hämtade även ut biljetterna till Twilight Eclipse idag!!! fick riktigt bra platsen till en riktigt bra film!! (ja jag vet det redan nu) :D Annars så har jag bara chillat idag och ska snart ner till träningen :)


Onsdag

Slutade halv 12 idag, åkte hem och sov i tre timmar. Nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Om ni såg grey´s anatomy så vet ni att as många blev skjutna :O asså om karev och speciellt shepperd dör så kommer serien bli snäppet sämre!! får inte hända!

& det är "bara" 43 dagar kvar till Magaluf! kommer bli så sjukt härligt. Bort från sverige i två veckor :)


Kreta, hersonissos, förra året!! galen resa! så underbar


Och så fortsätter det

Igårkväll blev det då studentfest! va hemma vid fyra och skulle sen upp lite över sju! paaoww.. På detta va man bakis också, grrreat! haha nästan hela klassen va bakis idag. som tur va skulle vi bara städa salongerna men det gick väl..sudär hahah. alla bara satt och stirrade och lärarna va icke glada


Tisdag 8e juni

Idag åkte jag och parre då in till skolan för att lämna min matteuppgift. Tog sen bussen till stan och fika innan jag hade körlektion kl två. Bokade lillauppkörningen idag hihi nervös. Nu håller jag på att göra mig iordning för ikv blire student!! YHEA. och satan vad fint väder det blev idag!!


jag & parre! bilden är inte från idag

Vilken kväll

Tog mig en liten nap i två timmar innan idag tills jag väcktes av att caitlin klampa in i rummet haha :) sen snacka vi om en massa tills klockan blev lite över nio då hon åkte hem. Efter det kom axel hit för att hjälpa mig med matte läxan! har en uppgift jag måste göra för att få vg men klarar den inte helt :( han gick för drygt en timme sen & nu ligger jag och chillar i sängen. Ledig imorgon! nice


älskade rico!

Måndag 7 juni

Började 10 idag med svenska, gjorde lekar och så. vid halv två åkte sen vi med klassen till laserdome! jävlar vad grym jag va! ...ehhh, kanske inte x) men kul va det! känner sig som en riktig badass med vapen och allt hahah. Skulle egentligen trampa trampebåt i kanalen men eftersom det regna & blåste blev det lasedome istället! Nu ligger jag hemma. Är ledig imorgon så vill hitta på nått men vet inte vad...




Vem visste att söndagar kunde va så bra!

Idag har varit en super bra dag! vid tolv åkte jag, caitlin & rebbe till bo01. Jättemysigt med musik, sol och underbara vänner! vid fyra drog sen caitlin hem och jag och rebbe drog hem till rebbe. Där åt vi pizza och chilla. Vid sju blev det sen fika i stan med sex underbara töser. Satt oss på lilla tog och fika i nästan två timmar med prat & skratt! har fått en ny favorit btw, caffe latte med vit choklad! yuuummie

HAR VARIT EN AWSOME HELG!
tack alla som biddragit hihi♥


Lördag - Fest hos Monica!

förlåt för riktigt dålig uppdatering de senaste dagarna. är helt efter, men har haft så mycket att göra haha!
Igår kväll va ja iaf på fest hos monica! blev jacuzzi och härligt folk. blev sen bil in till stan där vi åt på donkan och efter det blev det hem till sängen!










Underbar dag

Igår hade jag och caitlin världens mysigaste dag! åkte till sibbarp och låg i solen med melon, annanas, chips, dricka & musik! snackade jag njöt av värmen! på kvällen blev det sen fest hos monica!








Grattis till studenten!

Fredags blev en jävla bra kväll! börja med student för pernilla! där åt jag och grattade henne. Vid åtta drog jag sen vidare till Emils student! där festa vi loss till klockan blev 12 då vi tog taxi in till slagt! på slagt dansade vi sen till drygt tre och sen gick caitlin och jag till max för nattakäk! där träffade vi sen ray som körde hem oss! riktigt bra kväll! tack alla och grattis till pernilla och emil!!!!




jag med mössan! mahaha min tur nästa år!




Torsdag 3 juni

Idag så övningskörde jag halv åtta. vid tio var det sen praktik till sex och sen gick jag i stan en stund med monica :) kvällen bestod sen av hyrfilm och massa gott med matilda, johanna & mamma! & imorgon kommer bli sååååååå kul!! :D


Lydias student!

Efter en heldag i ystad i onsdags så mötte jag upp emil & caitlin i stan, handla present och lite så :) När vi var klara blev det hem och byta om och sen blev det lydias student!! GRATTIS FÖR FAN!! :D


Spa med klassen

I onsdags var vi med klassen på spa i ystad! tog tåget dit vid lite över åtta och var hemma i malmö igen vid fem :) hade jättemysigt! vi badade, bastade och solade och bara njöt! jätte mysigt ställe, ysta salt sjöbad! var riktigt skönt väder, brände dock mig i ansiktet haha :(
















1 juni !

Efter övningskörningen så tog jag och sov i två timmar. Sen blev det upp för träning & efter den ett varmt bad. Nu kollar jag på Couger Town och när det är slut så ska jag ut och gå en runda med axel. Han har dragit ut mig i regnet för att gå ut med hundarna :( hahah


What a day

Hade körlektion halv åtta i morse sen släppte hon av mig på skolan vid tio i nio :) skoldagen blev dock kort och vi slutade redan vid tio! aaaaas nice. så då åkte jag och parre till stan och åt på restaurang, rose garden! där satt vi i två timmar & pratade och åt en massa! vi rullade ut därifrån haha! blev för mätt, skulle nog inte tagit den sista friterade bananen ;) hahah. Pappa hämta sen oss vid halv två & sen så övningskörde vi!


Parre på rose garden!

RSS 2.0