älskade söndag

dagen började med att pappa och jag åkte till mobilia. köpte morsdags present till mamma och så köpte jag ett par skor :) sen vid 11.30 körde vi ut till morfar i hans stuga där mamma & matilda också va. När jag väl kom dit körde matila och jag till jägersro center  där vi shoppa lite & jag köpte boken "när jag hör din röst" (twilight 2) <3 körde sen vid 14.00 tillbaka till morfar och så fika vi och sola. vid 15.30 körde sen jag och matilda till stallet och så red jag ner zammi till sommar betet :) va hemma vid 18.30 och nu så chillar jag i sängen..en hektisk dag må jag säga..& vädert har ju bara varit så underbart idag!


Lördag

brände ner filmerna på skivor idag till kroatien så man har nått att kolla på i bilen x) sen laddade man upp med godis & redbull och kolla på face off!

Fredag

riktigt chill i skolan i fredags, va i salongen hela dagen..elli tvätta mitt hår och efter lunch locka martina det :) sen chilla vi bara typ, data och så..näääjs. På kvällen åkte jag hem till rebbe en stund och träffa lite folk. & som vanligt va det ju sagonéns berömda kakfredag, MUMMS





 

tired of the sound, I've heard before

Börja med frisör provet som gick bra, sen svenska- hade drama, vi spelade upp scener från olika filmer inför klassen..hahah as ball! så sjuka vi e..det var vår sista svenska A lektion :) även vår sista torsdag och imorgon blir den sista fredagen, döö skönt..märks att sommarlovet e nära! 

......

va uppe 30 min tidigare än jag brukar för jag skulle hinna plugga lite till på provet och äta frukost..sen när jag sitter i köket, helt färdig, kommer jag på att vi börja 30 min senare än vanligt på torsdagar! så nu har jag 1 timme att fördriva och inget att göra..jag blir så trött på mig själv!

Kroatien!



kroatien snart :) längtar döö mycket ! vi har bokat lägenhet nu (bilderna) & övernattning i österrike (Y) nu vill jag bara utomlands, stekande sol & mys med tha familia!

OnSdAg

typ "temadag" idag i skolan så det har varit chill..nu pluggar jag till frisör-kemi provet imorgon och vill också meddela att jag har jätte ont i halsen :( tyck synd om mig..
senare grey´s anatomy people !

 

snart gäller det!

tre dagar kvar på denna veckan, nästa vecka ledig tors & fre, veckan efter skolavslutning på torsdagen !!
veckan efter kör vi till kroatien! åker mellan tis och ons kl tolv på natten! framme på tors och stannar i ca 10 dagar :)
m-mm-mmmmm!

obsession

jag rekomenderar starkt att ni ska läsa Stephenie Meyers succé böcker om Bella och Edward. jag läser nu  "om jag kunde drömma" , med ett annat ord twilight ;) jag har inte läst de följande böckerna men har hört av många att de ska vara otroligt bra!
"om jag kunde drömma" e världens bästa bok (delad plats med harry potter, och ja dom e svin bra! rowlin skriver som en gud), man vill aldrig att den ska ta slut..sitter och skrattar för mig själv hela tiden och önskar att det vore jag..började igår och har nu 120 sidor kvar av den 415 sidor långa boken..frågan är om man ska börja på 2:an sen? mitt delemma lyder: när jag först såg filmen twilight så tyckte jag den va svin bra (tycker det fortfarande..så klart). men de flesta som har läst boken före de sätt filmen är besvikna, då boken nästan alltid är bättre än filmen, och jag vill inte att new moon (2:an som kommer ut i höst) ska bli en besvikelse bara för att jag läst boken och redan vet allt. förstår ni? jag vill att new moon ska bli lika extremt bra som twilight e! samtidigt kan jag inte bärga mig för att få reda på fortsättningen..jag e löjligt besatt av twilight.. men va fan, det kan väl inte va så svårt att hitta e kille som edward?...

♥♥♥♥


tro nt ni e nått!

asså det jag hatar mest är folk som vandaliserar!! som varför slå isönder busskurer!!? det e för fan dina egna fucking pengar som går åt för att laga dom igen!! jävla idioter!! oh fan så coolt att gå runt och slå sönder och förstöra saker, gud så imponerade folk blir, shit jävla coolingar!! fan vad folk ser upp till er nu! NOOOT ! fucking lowlifes!!!!!!!!!!!!!!!!! fan vad jag hatar er era jävla töntar

helg,

fredag: vakna och åkte sen till morfars stuga för att hjälpa till med renoveringen. På kvällen blev det fest hos otto ! :D  slutade dock olyckligt, oinbjudna kom, slagsmål startade och polisen anlände :( så jävla onödigt!!! hahah skulle sätt jovanas och min flykt, klockren! jovana, jenz och jag gick sen hem till mig och åt mackor...

annars har det nt hänt mkt, i lördags åkte jag till entré med jovana och på kvällen blev det bara film mys :)


Liseberg!

hade grymt kul på liserberg i torsdes! vi tog tåget 09.08 från centralen, resan gick ändå snabbt. väl framme skulle vi hitta den rätta spårvangnen som va lite svårare men vi fann den. När vi hoppa av va det sjukt lång kö till entrén! min första reaktion var "äh dt e nt lönt, vi åker hem igen", men sen gick vi till ingången på baksidan och där va nt alls lika lång kö, vi va inne och hade köpt åkband och va redo att åka karuseller på 30 min :D , klockan var då 13.30.
den första åkturen blev balder & sen flöt karusellerna på en efter en efter en! vid tre nånting va alla buttra & hungriga så vi satt oss och åt, efter maten blev det fullt ös igen :D Humöret va på topp och vi sprang runt som små barn! vi åkte hur många karuseller som hellst men den roligaste e ändå balder som vi åkte 3 ggr! riktigt najs också för det va inga överdrivet långa köer som det brukar vara, det va 10 -25 min kö och den tiden va lätt att fördriva !
det bästa va ändå när vi hade åkt flumrider, caitlin va först, två parre, trea jag, fyra tessan sen rebbe. När vi kommer av börjar jag & parre klaga på hur blöt vi e, sen kommer caitlin, säger nt ett ord, e dyngsur från håret till skorna och e verkligen hel nöjd! hahahah klock ren!
klockan 10.15 kom pappa och hämta oss i minibuss där alla decka (har världen bästa pappa, ni anar nt) och efter att ha lämnat av alla så va vi hemma vid 02.30. Blev en lång dag med många karuseller och skrik, många minnen & mycket skratt ! <3 jag älskar mina vänner



Födelsedag!

min födelsedag idag som sagt! blev firad i skolan med glasspinne som sofie köpte till hela klassen :D tack lovely! när jag kom hem så kom morfar och matilda&dennis och så fick jag fler fina presenter, lägger in bilder på sakerna senare ;) vi åt sen smörgåstårta och efterrätt, sen kom emma hit så hade vi filmkväll och snacka :) såg TWILIGHT, jag dör för den filmen..eller för pattinsons karaktär <3 jag vet det låter lamt men GUD vad jag älskar edward..det kan inte hjälpas. I´M IN LOVE! världens bästa film
& imorgon e dt liserberg :D ha det bra för det ska jag ha!

Frukost på sängen

idag fyller jag år :D mamma & pappa kom in och sjöng och jag fick frukost på sängen! fick lite smink, en klänning och TWILIGHT! <3 resten får jag ikväll, kommer tbx då och informerar om dagens händelser ;) ska göra mig iordning till skolan nu PUSS

I'm in love with a fairytale


ojojoj..oj

värsta morgonen ever! hade glömmt ställa klockan men så kolla jag och klockan va 58 så jag gick upp. chilla, tog på mig och så, sen halv så satt jag och åt frukost, satt och tänkte på att jag hade tio min på mig innan jag skulle gå till bussen, började halv nio.. och så kollar jag på klockan igen, då e den inte 07.30 som jag trodde utan 08.30! sprang runt och börja kolla på alla klockor om jag verkligen sätt rätt. ja klockan va halv nio och jag hade redan börjat men jag satt och åt frukost! det e ju inte sååå farligt men just idag hade jag nationella och bra att komma försent till det?! fick panik och tankarna började rulla..iaf så hade pappa inget att göra på jobb så han kunde köra mig, snacka om tur?! men kom ändå 30 min försent så dörrarna va låsta, tur som jag har igen så släppte dom in mig ändå.
som jag visste va det mycket svårare än det förra och jag kommer ha döö många fel! del 2 gick det dock bättre på..

!!!!!!

riktigt lack! bara för några cp fuskat på matte nationella så måste JB göra om det imorgon! det förra va ju så jävla lätt, lovar att detta blir mkt svårare! döööö, och det fattiga e att minst 5 gymnasie i malmö har fått reda på facit men det e typ bara JB och klaras nya gymnasium som ska göra om det!! ORÄTTVIST! och vissa har nt äns gjort det än! vad hände med att "alla ska göra det samtidigt"? om vi ska göra om det ska fan alla göra om det! aah ses bitches!!!! nää, bye lovely :)

>>

hahah kom och tänka på alla tabbar och konstiga saker som hände på eurovision song contest.

Föst i början, när han skulle inleda med att springa så töntingt på rullbandet, så fastnade hans jacka i vajrarna hahah
sen så om ni kollar på united kingdoms bidrag så slår fiolmannens stråke till henne och hon nockar sig själv med micken! HAHAH bad luck
och om ni kollar på islands bidrag så har hon så vacker bakgrund med moln och natthimmel och sånnt, sen helt blötsligt guppar det förbi en delfin! hahah man bara wtf?

jaaa och jag pallar nt träna idag, ska plugga till tre prov och faktiskt städa mitt rum


Sunday!

idag va jag och kolla på bil med pappa :) blir antingen en peugeot 308 eller en ford mondeo. Står och väger mellan dem. Vill byta innan vi åker till kroatien men får se hur det blir..

    

annars så går vi i skolan 3 dagar nästa vecka, nästa vecka, v. 22, går vi helav.23 e vi lediga på tors då 3:orna tar studenten och v.24 går vi tre dagar sen slutar vi den 11 :D så om jag inte har missat några lediga dagar så har vi 15 dagar kvar i skolan!!! dööö najs

Grattis Norge!

mor & far åkte på dop i småland idag så har varit ensam hemma hela dagen, de kom dock hem senare på kvällen så slapp sova ensam x) tycker dt e läskigt att sova själv i huset..iaf så va jag på entré på dagen me rebbe! på kvällen kom jovana hit och så kolla vi på eurovision song contest och hade roligt :) sverige kom LÅNGT ner på listan så klart..som vanligt då (Y) men tänka sig, det va en från norden som tog hem försa platsen detta året och det var norge, Congratz! riktigt charmig va han, absolut ingen dålig låt! Då blire fullt ös i grannlandet nästa år, lite spännande eller vad säger ni? om vi ska gå in på sveriges bidrag så tycker jag inte att melenas låt var dålig, däremot sjöng hon som en man när hon inte sjöng opera! men lite bättre plats kunde vi allt fått! riktigt mysig och bra kväll med jovana! <3





4 dagar kvar!

den 20 maj gäller det, fyra dagar kvar sen e det min födelsedag! :D
happy birthday to me!

15 maj, freedag

idag klippte vi men nt bara, fick också lära oss och prova hur man tar hål i öronen med sån pistol ;)
efter skolan va de match..på en fredag! dööö trist..asså jag pallar nt längre, funderar STARKT på att sluta!..riktigt tråkigt har dt blivit, men kommer säkert sakna det om jag slutar..vet inte heller hur pappa reagerar om jag gör det..e riktigt less på det nu iaf! inget går som jag vill, allt blir dåligt..



Torsdag

skola, frisör sen film! efter skolan till mobilia  och sen på vuxenkalas hos bästaste patricia som fyller 17 idag! :D GRAAATTTTTTIS! <3 efter det blev det en lång promenad med emma ! nu ligger man i stora sängen och chillar, kollar på tv och dryygar mig här :)








onsdag

börja med matte nationell, hade sen rast från 10.20-12.30 så martina, parre och jag gick till donkan och åt. MUMMS
efter skolan hem och så klippte jag emma och siv! sen blev det så klart grey´s anatomy!

love is in the air

tänkte bara sticka in huvudet snabbt och säga
JAG LÄNGTAR TILL LISEBERGS TUREN MED DE JAG ÄLSKAR MEST!

you know it

frisör provet igår gick åt skogen :( kunde allt men blanda ihop namn.
efter skolan hämta pappa mig och så åt vi i stan sen vidare på handledarkurs i 3 timmar.
den va ändå lärorik och inte allt för dryg :)

idag så sluta vi som vanligt 11 sen så bedrog man sig hem och sola i trädgården. kl 15 kom matilda och fixa mina naglar lite snabbt och pröva göra dekorationer, fast dom blev lite fel x) menmen, de blev ändå bra!

bilder från i fredags :)

   
 

SöNdAg

vakna lite efter tolv, bytade om till bekini och la mig i trädgårde och plugga till vårt fede prov tills imorgon. 46 sidor och 114 frågor om frisör kemi..
vid halv fem tog man bussen till stan för att fika med tejerna, jag, jovana, parre, caitlin & rebbe, och planerade liseberg turen :D den 21 nästa torsdag drar vi iväg + tessan ;), ska bli skit kul !!! längesen jag va där :D

Fredag: i fredags på egenhårvård så slingade martina min utväxt och klippte mig :) thanks!
sen begav man sig hem till marielle på fest !

Lördags: upp klockan 08.30 för att åka och kolla på hopptävling som matilda va med på! spänninade & jag älskar zammi :) senare match som vi van med 4-3. På kvällen blev det bara jag och movie mys


Onsdag

onsdag idag, och vad betyder det? joo chilldag!
engelska hela dagen men alldeles för jobbigt var det inte..skratta mest tycker jag
väl hemma så kolla man på film och sen började tv programmen
grey´s anatomy är bara för jävla bra!!!! LOVE IT

på fredag är det egenhårvård och då ska martina färga min utväxt & klippa om vi hinner :) yeyy!
på kvällen blire par-teeyyyyy!!! på lör får vi se vad som händer, somethin big I hope!


....

först matte till 11.20 sen studiebesök på tekniska museet kl 13.00
hemma vid 15.00 sen somna man som vanligt..sen träning

faktiskt kul på tekniska museet, kommer bilder sen I think :)
& de följande helgerna kommer bli super kul!!
peace out

Romeo, where do you have your Juliet now?



såå jävla snygg!
jag vill ha pojkvän och helst en som ser ut som han eller
någon av de andra godbitarna i hollywood :( Mumms
orättvist att ingen finns i sverige!
m-m-mmm

valborg!

det blev en lyckad valborg i oxie i torsdes! ja vad kan man säga?
blev rätt galet om man säger så hahah :D

RSS 2.0