snart!

är hemma hos emms nu :D ska snart åka! blir lite tidigare så vi hinner köpa godis!
lite om föreställningen

"   Thriller - Live är en spektakulär och högoktanig show som hyllar en av världens största underhållare någonsin – The King of Pop, Michael Jackson, och The Jackson 5.

Thriller – Live gjorde sin moonwalk in på West Ends scen 2006 efter tre hyllade Europaturnéer med stående ovationer. Föreställningen spelas just nu för utsålda hus på Lyric Theatre samtidigt som en andra produktion turnerar i England och Europa.

Föreställningen levererar hits non-stop i över två timmar och framförs av en fantastiskt begåvad ensemble och liveband. Bland sångerna kan nämnas, ”I want you back”, ”I´ll be there”, ”Can you feel it”, ”Rock with you”, ”Beat it”, ”Billie Jean”, ”Earth song”, ”Thriller”, ”Bad” och många många fler.

Thriller - Live börjar med en rad hits från unge Michael Jacksons tid med The Jackson 5 samtidigt som det visas originalklipp från den tiden på LED-skärmar. Efterhand tar den 35 man starka ensemblen publiken steg för steg genom den otroliga karriär som gjorde honom till en av de största i världen.

Hela föreställningen formligen exploderar i ”Thriller”, som är rustik och välbekant kyrkogårdsliknande, innan den fantastiska finalen med ”The Best of Jacko”.   "

kommer bli super kul!

happy halloween!

 

nu är älskade morfar här! vi ska äta en god middag sen ska jag börja göra mig iordning, ska ju på "thriller live" ikv!!!!! går in till emma vid sex för att snacka lite sen kör henne far oss till baltiska hallen där den ska vara! riktigt spännande är det! haha. KULKULKUL! efteråt kanske jag ska hem till paulina med tjejerna om det inte blir för sent! får se hur jag gör :) men nu kalla mor, maten är klar! ciao


thriller - michael jackson

sista oktober!

igår var super kul! alla hade satsat på utklädningen så det var skit skoj! bilder kommer sen :)
idag så la jag mig i badet och kolla på hundraser och har gjort det hela dagen! mamma och pappa är också på nu så det blir en hund så fort vi bestämt oss för vilken! jag är dock väldigt kluven på vilken jag vill ha, allt har blandat ihop sig..liten?, mellan?, stor?, långhårig?, korthårig??? jätte jobbigt. men jag vill ha en orginell hund och fluffi ! haha (kommer säkert ändra mig igen)

hos rebbe!

är hos rebbe nu och är färdig & klar! när vi först kom hit så laga vi mat (köttbullar & spagetti) och sen har vi bara fixat oss. haha vi ser riktigt bra ut! killarna kom precis så vi ska va här tills vi tar bussen vid nio :) kommer bilder imorgon!

gamla bilder på mig & rebbe!











tjohej!

nu ska jag snart ta bussen till rebbe där vi ska göra oss iordning, och sen kommer wike och stetcher med innan vi drar vidare till the p-a-r-tey! kommer nog bli riktigt kul!! så nu ska jag packa ner alla saker jag behöver. skulle verkligen vilja va i tid för en gångs skull så jag slipper spriga till bussen. (jag är världens största tidsoptimist :( )

GAAAAAH tack vare min påminnelse i menyn så kom jag just på att imorogon är det thriller live!!!!!!!!! det är en musikal tribute till MJ som jag och emma ska se :D kommer bli sjuuukt kul! nu blev just min dag ÄNNU bättre! YEY


emma & jag när vi va små !


förberedelser

blev gossip girl långt in på småtimmarna igår! nu håller jag på att prova kläder till halloween festen ikv! som sagt ska jag va dracula men vet nt om jag ska ha glansiga tights eller svarta jeans, annars ska jag ha en vit skorta, svart slips, kanske svart väst, tänder och cäp! joo jätte fint. jag dör av flabb av tänderna! riiiiktigt fula hahah. och nä jag ska inte va sexig kanin! roligare att klä ut sig på riktigt än porra upp sig, klart dt kan va kul med (^^) men nää..

bra pappa

bad pappa sätta på badet innan så det skulle va klart till jag hoppa i. han bara "hur gör man" jag- "du sätter på kranen och vrider ner proppen?" hahah. efter ett tag hör jag "amanda kom hit" så går jag till badrummet och pappa bara "jag hade satt kranen på fel håll så det e kallvatten, men jag vred det rätt nu" .. HAHA smart (I)
ja så nu ska jag bara vänta på att vattnet blir varmt sen ska jag hoppa i badet! adios

tudeluu

när jag vaknade igår så hade mamma bakat bröd? sen när börja hon göra sånnt? måste ha slagit i huvudet.. och idag vaknade jag av att hon skrek "amanda jag har bakat kanelsnäckor, vill du också göra, vi kan dela smeten?!" hahah så gullig hon är! något skummt har hänt ^^.. haha mummy♥ så jag gick iaf upp och baka med henne, men mina blev vaniljsnäckor! MUMMS
sen vid två blev det stan med jovana och parre! fick shoppat örhängen, armband & två jackor (fick beslutsångest, visste inte vilken jacka jag skulle köpa så köpte båda för att sen där hemma få råd om vilken jag ska välja (x haha). kom hem vid sju och lästa sen "in touch" som anlände med posten idag!


jag, jovana, & parre på MF

alone again

johan gick nyss. vi snacka en massa, kolla på nitro circus & satt sen på några avsnitt av entourage :) huvudrollen i den sistnämnde är riktigt het! oooch jag har börjat få ont i halsen :( typiskt.. funderar på att sätta på ett avsnitt av gossip girl nu, eller det kanske är för sent? ääh får se hur det blir. det blir i alla fall sängen snart. god natt alla uppesittare

moviemys

johan (killkompis) kom nyss hit så nu har vi poppat popcorn och ska kolla på film! ciao

premiären av "this is it"!

jobba från 13 -17 och mötte sen upp parre i stan. Åt på MAX och sen mötte vi upp sissi för att gå till bion.
i och med att det var premiär så var dt även dansare som uppträdde med michaels moves innan filmen började! riktigt duktiga var dom. :)
bion var verkligen OTROLIG ! sjukt bra gjord!, dom har fått med så fina klipp & MJ:s roliga kommentarer! han såg så lycklig ut. han var en sån härlig mäniska. MJ var/är världens bästa artist, världens bästa entertainer. så himla sorgligt att han är borta :'(   filmen är ett måste att se, "this is it" comebacken hade varit så jävla otrolig att det inte är sannt! we will always remember the king of pop
michael jackson♥








good morning, good evening, good night

godmorgon på er! e färdig och klar nu, dagens frukost blev chilliconcarne (?) haha, gud vad mätt jag är nu!
är inte hemma förens senare ikväll, varför dt? jo för idag är dt premiären av "this is it" MJ ! kommer bli skit kul :) så direkt efter jobb går jag till stan och möter upp parre & sissi, först mat sen bio!♥
aufwiedersehen!

god natt



så GryYymt sexig i gossip girl (!!) vilken charm

nä nu får det va nog, sista avsnittet nu sen blire bumms i säng, nattinatt.
och imorgon smäller dt

money

kom just på att imorgon kommer studiebidraget så jag får äntligen pengar på kontot igen! och förhoppningsvis kommer även pengarna in snart från jackan som jag skickade tillbaka. YEY
ligger i sängen nu och det blir gossip girl tills jag somnar !


happy ending - mika

091027

när jag kom hem från stan bestämde jag mig för att baka en kaka! så det är det jag har gjort den senaste timmen. nu ska jag sätta på gossip girl och lägga mig i sängen. jobba imorgon ju så ska bara va hemma och mysa ikv
bra att mamma tjuvåt av min kaka innan jag hann fota :(


tired of the sound i've heard before



lovely day?

blev ändrade planer igår ^^.  Kolla på "the hills run red" hemma hos rebbe med erica och iris! mycket skräck nu till halloween men sen får det va nog! den var dock inte så läskig som jag trodde den skulle vara. Sov iaf över där och sen kom mamma och hämta mig vid 11 idag för att ta andra gardasil sprutan, ajaj..aj.
Nu sitter jag hemma och ska strax ta bussen till rebbe ännu en gång för att sen gå till stan! okej nä jag måste springa nu för att hinna med bussen! typiskt.. måste kila tjingeling!

första dagen på lovet

ligger och kollar på gossip girl. när avsnittet är slut ska jag börja ta på mig och göra mig iordning, sen blire bussen till stan och äta på stippes innan vi drar till restaurangen/puben eller vad det är för nått och kollar på matte.

a new day

godmorgon! har precis tagit ett långt bad och fått reda på lite nyheter! för det första så har rebbih och jag bestämt oss att vi ska vara vampyrer till halloween, kommer bli riktigt bra. för det andra så ska jag jobba på ons, 13.00 - 16.30 på dagis, och för det tredje så ska vi gå och se mats (rebbes pappa) spela i ikv i stan! så nu ska jag bara slappa ett tag och sen börja göra mig iordning!



bild på oss från i sommras


sweet dreams

kom precis hem från emma :) efter promenaden kolla vi på hide and seek (även fast jag hatar skräck filmer, blir så himla rädd. sitter & kisar samtidigt som jag håller för öronen..), när den var slut gick vi ner för att äta lite och snacka & satt sen på två avsnitt av gossip girl! jätte mysig kväll :)
på huvudkudden bredvid mig ligger nu elvis och breder ut sig (& han är inte liten heller) och olivia nere vid fötterna. vi tre ska nu gå och lägga oss. jättemysigt med katthår i näsan.. Nä det är mysigt att ha dom nära♥

snabbis

har legar och sökt om hundraser hela dagen..lite inne på en Samojed, men måste kolla vidare och leta mer fakta! kan ju inte bara bestämma mig på en gång så klart.
nu ska jag träffa emma, först gå ut en promenad sen kolla film!

hundångest

jag vill jätte gärna ha en hund! :( helt tomt utan klara. men innan var jag helt säker på att jag ville ha en stor hund då man kan leka och så mycket mer med en sådan..men nu e jag tveksam på om jag ska ha en liten istället..en liten kan man ju ta med överallt.. men absolut inte en mellanstor! är helt kluven iaf och är inne och titta på olika raser hela tiden men det finns så många! ville ha en berner sennen innan men nu vet jag inte längre, ändar mig hela tiden.. liten eller stor? uuuh dt e frågan

godmorgon bloggen

hejhejHEJ. nu har jag vaknat och är utvilad och klar. igår somnade man med tv:n på så mamma fick komma in och släcka den x) thanks mum! om 5 min kommer matilda och dennis hit. De har precis firat 1 år tsm i göteborg och kommer nu hit för att äta vofflor! mumms. efter det ska jag försöka få tag i emma, lovar att hon sover, för att hitta på nått skoj denna söndag!
& undra hur många som har tabbat sig idag angående tidsomställningen! haha


slänger in en bild från italien i sommras. mamma, dennis, jag, pappa!


kom ihåg!

inatt ska man ställa bak klockorna en timme! shit vad tiden flyger iväg..

trött

ligger i sägen. funderar på att läsa "när jag hör din röst" igen eller kanske sätta på en film. är riktigt trött men ska hålla mig uppe! och nu e dt ju lov! ööööver härligt

juste!

på praktiken igår när vi skulle gå och slänga soperna, så när vi gick tillbaka till salongen så va det någon som hällde något på mig från lägenheterna över! :o hoppas verkligen dt var vatten! jag blev skit lack och börja skrika, folk måste trott jag var dum i huvudet. men ofta man gör så

091024

lyckad kväll igår :) 20 års fest i klagshamn, på vägen hem drog vi till donkan och käka och så sov jag sen hos rebbe! idag tog man sen bussen hem vid halv tre, e riktigt död.. annars e Birgitta och hanna + kompis här, ska snart äta sen får vi se vad jag ska göra ikv. slappa maybe?
gårdagens outfit,


fredag. YES

praktiken idag va hektisk! sista dagen idag, sen blire bara varannan tors igen :( tråkigt. men hinner inte skriva så mycket nu. måste göra mig iordning sen blire p-a-r-tey! vad tusan ska man ha på sig? jobbigt.. men måste kila, ciao!♥

NOOO WAY

vi har ca 200 sidors prov i kultur- och stilhistoria! :o       "kill me"..

snart så!

snart (28/10 , 31/10) ska man på premiären av "this is it" och på musikalen "triller live" !!! (michael jackson) ska bli så himla kul (..& sorgligt..) !! längtar, längtar! nu sitter man annars och målar naglarna :) black ofcourse. och jag har slutat bita på dom! applåder tack. får se hur länge dt varar bara


färg,färg,färg

idag på praktiken så tog jag dit matilda och så färga jag hennes utväxt i folieslingor, skit svårt!! va riktigt nervös och det blev inte bättre av att tre frisörer står och tittar på x) haha men jag lärde mig jätte mycket iaf! sen så färga nelly min utväxt och la i ljusbruna slingor :)
efter jag slutat fika jag med rebbe på espressohouse, chai latte & prat!


onsdag

dålig uppdatering denna veckan, hinner inte när jag slutar så sent :(
idag så noppade louise mina ögonbryn och sen piercade hon mitt öra där uppe, mitt förra läkte igen så gjorde om det i andra örat nu :) (gratis är bäst (; ) . annars har det inte varit mycket att göra idag.
sluta iaf en timme tidigare, sen åkte pappa och jag till nyöppningen av IKEA! skit kul haha. handla iaf ett till "nattduksbord" (?), spegel och ljus och dekoratiiner till min byro. blev jätte fint! :D får se bilder sen.

tjingeling

den jackan jag beställt och fick förra veckan, skickade tillbaka den idag..nä jag var inte helt nöjd, ska kolla en på Vila annars vänta med att köpa en tills våren igen. & conversen har inte kommit än..undrar om de någonsin kommer göra..
aja helt jobbigt att komma hem så här sent varje dag, man e helt död sen. kommer hem, äter, lägger mig i sängen med datan & sätter på tv:n och bara ligger där, haha vilket liv?
btw så har jag sabbat min externa hårddisk :( inte bra amanda..inte bra alls


091020

skulle egentligen tagit bussen imorse. specis när jag skulle gå upp ringde pappa och sa att han snart va hemma så han kunde köra mig :) så där fick man en extra halvtimmes sömn, lovely! praktiken va bra. idag schamponerade, plattade & fönade jag kunder. dagens lunch blev sallad på donkan, igår va dt tai mat. vad blir det imorgon tro? hmm. 
btw, så blev lovet genast lite sämre, halloween festen den 30 ställdes in :( 


viva la bam once again !

nu ser jag på viva la bam maratonet som jag alltid gör på måndagar ♥ dock bara ett avsnitt kvar nu så jag ska ta och släcka ner och lägga mig tillrätta. denna dagen har gått riktigt fort, blir väl så när man kommer hem så sent. nä nu börjar det, tudeluu


ke$ha - tik tok

lång dag

praktiken var bra. hade inte så mycket att göra. nelly schamporera mig och gjorde inpackning (så mitt hår e såå lent nu) sen föna och plattade dt, och så gjorde jag samma sak på henne :) sen schamponera jag bara kunder..men fick sen färga Mis utväxt och schamponera/göra massage på henne! blev ingen fika efter jag slutat va svin trött, så nu ligger jag bara i min säng och slappar.


godmorgon!

nu sitter jag med mitt morgonkaffe och ost macka. ska snart åka till praktiken, pappa kör mig så slipper ta bussen (Y) härligt. slutar 18 sen kanske man tar en fika efter. vi ses ikväll! wish me luck

nattinatt

nu ska jag snart gå och lägga mig.
Praktik hela denna veckan och sen e dt lov så dt e härligt :) dock lite nervös över praktiken fastän jag redan har har varit där varannan torsdag denna terminen. menmen, får se hur dt går. Sen e dt iaf lov, det kommer bli dö bra! den 28, bio med härliga tjejer och se "this is it"!, den 30 blire halloween fest (vad ska man va?!) och den 31 ska jag & emma gå på "thriller live" !! :D hur bra som helst kommer dt bli!
men ni får ha en God Natt och så ses vi imorgon :) Ciao

twilight mys ♥

har prec ätit och är såå mätt, åt nog lite för mycket..men som sagt, mat e min passion. Satt aldrig på en film innan, satt vid datan istället. Men nu ska jag sätta på Twiligt och ha mysmys. världens bästa film (!!!), det e något speciellt med den som man bara dras till (kan vara den underbara Edward karaktären(i)! uh, love). Robert Pattinson är inte mega snygg i sig, joo han ser helt klart bra ut, men när han spelar Edward e han bara såå jäkla..nä dt finns inga ord att förklara..porrig? himmelsk? underbar?. längtar riktigt (riktigtriktigtriktigt) mycket tills new moon kommer ut! .
..Nääää, så nu ska jag krypa ner med mitt duntäcke och puffiga kuddar och betrakta detta mästerverk.




& taylor ser ju inte helt tokig ut nu häller (!!)


lagfest lb07 dam-u!



















lite bilder sen i fredags :)
fler bilder kommer på FB

s-s-sunday

igårkväll blev det lagfest i klagshamn! början bra , mitten sudär, slutet bra :) ingen jätte höjdare men trevligt va dt!
idag så har man varit ute med pappa och kollat på olika saker till mitt rum, köpte dock ingenting. nu ska jag nog sätta på en film och äta vindruvur! hörs sen



disappear - beyonce

lördags dag

idag så har jag faktiskt städat mitt rum ! skit fint e dt nu, inga kläder, ingen disk, skrivbordet är rent..ja dt änd som nt e städat e golvet :/ haha. aja. efter städningen belönade jag mig med ett bad och sen kom Jovana hit! ♥ snacka & så klippte jag en snabbis på hennes toppar. länge sen jag träffa henne :(
bilderna är fortfarande inte inne men de kommer snart!


igårs outfit

bloggtorska!

förlåt har inte haft tid med att va inne på datan, har haft fullt upp! ska kärpa mig
skolan va chill igår, inte alls jobbig. när jag väl kom hem börja jag göra mig iordning & sen begav man sig av för lagfest! ♥ musik, åt pizza, körde olika lekar, kortspel, fotbollsspel (sån stor låda på ben, så släpper man ner en boll och snurrar på "pinnarna" som spelarna sitter på) och fjöntade oss med kameran. fotbollsspelet slutade med att det förlorande laget skulle springa över planen med byxorna nere vid knäna och sjunga "den som inga byxor har, ja den får gå med rumpan bar!" hahah störda. kommer bilder när de andra orkar lägga in!



Before your to far gone

ett tips för er som nt vet- bli medlem på Bloglovin :) sjukt bra om du besöker olika bloggar. Om du e medlem där så syns dt på din sida när bloggarna du bevakar har uppdateras och du kan därefter gå in och kolla, du slipper alltså besöka dom hela tiden för att se om något har uppdateras (Y)
jaaaa.. har hittat en annan bra skvallersida, www.celebuzz.com . schalala . &jag fattar nt hur jag ska lyckas ta min pencillin i 10 dagar, första dagen idag och jag har redan klyddat till det, haha.
ska läsa igenom svensk läxan snart, och ja juste! jag fick mvg på mitt arbetsmijöprov & ett halft poäng ifrån mvg på PMF provet, störigt eller? jee..
nä nu ska jag gå och borta tänderna och tvätta bort sminket, sen krypa ner i sängen med läxan och tv!


never think - robert pattinson (långt intro)

världens klumpigaste dag!

har varit på praktiken hela dagen (10-18)
världens klumpigaste dag! :O  jag, Mi och monica skulle åka och handla på city gross.
- när jag öppnar dörren till bilen så slår jag upp den i min "chefs" bil :O blev skit rädd och fick panik. men dt syntes nt..så mkt. jag-"o shit! asså jag kan betala för det.."
- när vi väl e inne i affären så vart jag än vände mig så välte jag ner saker från hyllorna! (Mi och Monica bara "vad har du för dig idag?^^"
- och sen skulle jag köra vagnen..ni vet när den är tung så kan man inte styra den, så hade jag för hög fart och hala skor, så jag gled runt och körde in i godis hyllan. ostoppbar! (Monica och Mi bara flabbar..jag, inte lika road)
- & när vi kommer tillbaka till salongen igen så går jag in i en vägg.. aj. (monika och jag kollar på varandra och brister i skratt!)

inte nog med det! hade ångest hela dagen för bilen sen precis innan de skulle gå så Mi bara "juste, berätta för jennifer om bilen", jag- "ee, jo jag råka slå upp dörren i din bil.." och jennifer bara "..jaa om man ska lacka om den så kommer det kosta 5000 kr så.." (stod och stirrade med öppen mun) men sen börja alla skratta åt mig, hon skojade bara. så rädd jag blev^^


it´s not fair

idag har jag fått ut min gadrob ur mitt rum som bara var i vägen, så nu finns det mycket mer plast :) great! och fick även hem "in touch" som jag har läst nu. lalala. imorgon e dt praktik och har även praktik hela nästa vecka och sen e dt ju lov! awsome!


*****

I'm looking for a lover not a friend
Somebody who can be there when I need someone to talk to
I'm looking for someone who won't pretend
Somebody not afraid to say the way they feel about you

And I'm looking for someone who understands how I feel,
Someone who can keep me real and who knows always
Baby I like to have you in my way
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking on the one that I've been waiting for




14, onsdag

hejhej, vakna precis efter en lång tupplur. Efter skolan hämta pappa mig, skulle hämta pencillin på apoteket men så hade dt nt kommit. körde hem men sen hade mamma ringt och fixat dt så vi fick köra dit igen, halvvägs dit så kom pappa på att han hade glömt plånboken så fick köra hem IGEN, men vi fick hämtat ut de tillslut. haha jobbigt.
det blev inte bara teoretiskt idag, efter lunch föna vi vågor ! men dt va riktigt svårt, ville slänga slänga kammen i väggen..okej så svårt va dt inte, men nästan.
nu ser man på grey´s anatomy, AS BRA !













falling inside the black- skillet

doktorn

dt blev doktorn. va där klockan halv nio idag. fick pencilin och så tog de blodprov, ajaj. hatar dt, det känns så himla obehagligt och klarar nt av att se blod. va i skolan igen halv tio, ska ha färglära hela dagen. så himla tråkigt, bara teoretiskt hela tiden. men har precis haft pausgympa, kolla på christian the lion ( :'( ) samtidigt som vi hade huvudbotten massage!


091013

sitter nyduschad i sängen med en kopp varm choklad :) mys
jag måste verkligen ha en ny kamera! inte kul att lägga in gamla bilder (N) vill vinna på lotto och bli rik! det hade allt varit nått! men sån tur har jag inte, har inte tur i någognting. jag har aldrig vunnit på spel i hela mitt liv! (mer än 25 kr & EN gång när man fångar gosedjur i en sån klo) så himla tråkigt.
och det där med att jag skulle sluta äta gottgott från och med i måndes..jaa vi kan väl säga dra ner istället, har inte funkat så bra om man säger så..men jag ska anstränga mig mer nu!
& hitta en rätt bra bild
två olika sätt att dö på



believe - yellowcard

Be strong believe

har kultur- och stilhistoria nu , martina e inte glad för att jag e inne här x) men vi är ändå snart klara med vårt arbete så.
det blev inte doktorn idag, va mycket bättre när jag vakna..borde va glad men skulle ändå vilja gå dit och se om jag haft nått konstigt. menmen :) blir ingen träning idag häller, e inte helt frisk än. Har inte tränat på en vecka, men e redan rastlös! innan tyckte jag de va över skönt att slippa träningen men nu längtar jag till att bröja igen, känner mig såå fet. Nu när det e höst ska vi nämligen börja träna på friskis igen, älskar att träna där :)




091012

yepp nu ligger jag och kollar på v.l.b ! uhh över ball, LOVE IT. bambambam<3 bambam..bam! :)
imorgon tänkte vi ringa till doktorn för att boka tid, undersöka min konstiga förkylning som jag har haft nu öööver länge. men nu när vi väl ska kolla upp det så verkar förkylningen avta (Y) uuuh läckert.

besök

efter skolan satt man på "the fast and the furious", fick sen pausa då frida och liz kom förbi :) satt i uterummet, drack caffe och snacka en massa! alltid lika trevligt att träffa dom. såg sen färdigt filmen och nu kollar man på sveriges fulaste hem. ikv är det som vanligt viva la bam maraton kl 22 på MTV (som är varje måndag), det får man ju verkligen inte missa !


på lektion

sitter och har PMF, öööver drygt men tiden har faktiskt ändå gått rätt snabbt. I hörlurarna spelas yellowcard (<3) och på skärmen äre fb och bloglovin.. känns som vi bara leker runt på denna kursen, lär mig inte ett dugg.. och nä det är inte på grund av att jag sitter här istället för att göra det vi ska, är redan klar med det jag ska ha gjort :) nää nu slutar vi om tio minuter, skööönt


NY LÅT FRÅN MJ!

OMGOMGOMG
läste nyss att michael jackson har släppt en ny låt !!!

"Michael Jackson gick tragiskt nog bort innan han hann påbörja sin avskedsturné i London. Men nu har Michaels skivbolag Sony Music tagit fram en dokumentärfilm baserad på popstjärnans repetitioner inför turnén. I dokumentären får vi också se en hel del nytt material. Den första av dessa låtar "This is it" har precis släppts och du kan lyssna på den nedan."



godnatt


oh vad skönt med värme :(
tv:n spelar jackass och jag ligger och kollar igenom matteboken för att repeterna..nu när man nästan aldrig har läxor är man nt van att plugga, slutar alltid med att man gör nått annat ..som att kolla igenom bilder från kreta.. vill va brun, känna solens hetta och ha sommarlov igen, uhh
..nääää får väl snart ta och lägga mig, god natt på er


break even - the script

tjenatjena

kollar på parlamentet samtidigt som man checkar in "www.posh24.se" & "www.gossipcop.com". haha det e så kul att läsa skvaller, kan nt hjälpa det. tips på nån annan bra skvaller sida?;)
btw, klockan nio börjar "nito cirkus" på MTV och sen rullar det ena bra programet efter det andra hela kvällen, ("viva la bam" & "jackas" !). cheka in dom, (Y)
ska nog gå ner och ta en bit tårta som blev över sen igår. härligt när sånt händer, haha. men måste skärpa mig nu, har gått upp som sören! mindre gottgott och mer träning! ..i och för sig så e det måndag imorgon, ja nu när det börjar en ny vecka ska jag sluta äta onyttigt! ja det va en bra idé. har ju "aldrig" försökt med det tidigare.. men nä nu ska jag försöka hålla det! hahah..undar hur länge detta varar. vilket snabbt beslut jag nyss fattade haha, jag som är beroende av socker...



fika med bästa caitlin

tog bussen vid ett för att fika med caitlin :) vi satt oss på ett cafe på lilla torg och hade jätte mysigt. åt gott och snacka en massa! sen vid tre tog vi bussen hem igen.
nu borde jag egentligen plugga till matteprovet imorgon, men jag oooorkar inte :( så himla tråkigt och matte B e svårt. men får väl ta mig i gragen ...snart



söta caitlin :)




kaos

nu e dt kaos på mitt rum! alla kläder jag har i gadroben ligger på min säng och utspritt i rummet, dörren är av och möblerna huller om buller! vi skulle nämligen flytta ur gadroben ur mitt rum men den va för stor så dt gick nt..pappa ska plocka isär den en annan dag istället! nä nu måste jag sortera alla mina kläder, adiós!


sommmmmar


vill ha sommar & värme igen..
sommaren gick alldeles för fort! de två månaderna kändes som två veckor.
hade varit kul med vinter om man skulle åkt skidor, men näää
älskar att åka skidor! isf med kompisar detta året men har nog nt pengar ändå ..så nu längtar jag bara efter nästa sommarlov!
menmen..efter att vi firat morfar har jag bara varit hemma. chillat vid datan, kollat matchen & på "to fast and to furious". just nu kollar jag på MTV- the real world: hollywood, älskar dt programmet.
och imorgon blire fika med caitlin :) mysigt
( bilden e från i sommras, ligger inne med en förjävla snygg min (: )


älskar dig morfar



morfar 80! åkte och hämta morfar vid tre, sen hem till matilda & dennis. drack champang och prata massa. vid halv fem gick vi till restaurangen & åt plankstek :) MUMMS. sen hem till oss och åt tårta och gav moffis presenter!





happy - leona lewis

faaan!

JAA ooooch nää..för helvete! två mål till sverige och båda offside! faaaaaan, kom igen sverige! vi måste fan vinna detta!!! vi spelar ju mkt bättre än danmark (nu iaf) & ska nt förlora!! och fan vad vi gör offsider hela tiden!!!! aaa!
uh jag gillar nt att kolla på fotboll, man blir så stressad och får en klump i magen..jag skulle inte kolla på matchen men hamnade där ändå.
& ja..FAAAAAAN..nu gjorde danmark mål FI**A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kul..jättekul..fan
nä nu bytar jag kanal!..fy vad dyster jag blev nu :(

lyckat!

HAHAHAH hitta precis bilder från mitt missöde i kreta!
det hände första dagen, och detta är ändå tre dagar senare^^
haha, vill tillbaka, de va livet..
...aja ,nu ska jag gå upp och göra mig iordning!


blogg från badet

idag fyller morfar 80! grattis grattis grattis älskade moffis, du e bäst<3
klockan tre ska vi hem till matilda & dennis (syster & sambo) och gratta morfar innan vi vid fem åker för att äta på restaurang :)
nu ligger jag i badet, sköönt. ska nog sätta på ett avsnitt av v.l.b och chilla med bubblorna en stund! ciao

bilder sen igår





salute - whitney houston

friday night

hemma efter en härlig kväll hos rebbe!
va där hemma med de sköna folket & roade oss för fullt
senare blev dt bussen hem med grabbarna från b-flo
äh de e härliga tider :)

lite bilder kommer imorgon då jag inte halv sover

fredag idag

kollade precis ett avsnitt av viva la bam <3 har lunchrast och ska snart ha engelska.. svensk-redovisningen om dialekter gick åt skogen! sjuuukt kasst blev dt, inte ett dugg förbereda va vi, menmen.. fredag idag, finally! då får vi se vad helgen har att erbjuda :) och ingen match i helgen heller ju så de e naaaajs! aja, nu går vi in höst sen!



belive - yellowcard

ullared!



(bilder på det mesta av dagens köp :D, dock väldigt dålig kvalite & bara mina saker då)





klockan 08.30 begav pappa & jag oss iväg till Ullared!
mamma, matilda, kristina & elin åkte en timme tidigare
framma lite i 11 sen började shoppingen!
i början va jag sjukt stressad av allt folk och gick bara runt som en galning ^^ lungnade dock ner mig sen och hade riktikt roligt! haha, älskar att shoppa..kanske inte världen bästa affär, men saker fanns där!
vid halv sex va alla klara, vill nt äns berätta hur mycket pengar det gick åt..
& när vi skulle packa in sakerna i bilarna (som knappt fick plats) så börja det ÖS regna så allt blev dungsurt(Y)
aja, de andra stannade för att sova över i en stuga men far & jag körde hem igen, skola imorgon (N)
va hemma lite i 21 efter att ha haft en toppen dag :)

lovade ju bild på mitt hår så tog några snabba efter regnduschen tidigare!
palla nt lägga in på jackan..

& igår sov jag från fem till tio på kvällen, somna sen halv tolv igen (1,5 timmesenare) och sov sen hela natten..sick


we are the youth gone wild

innan mitt lilla missöde idag så hade vi egenhårvård i skolan :)
färga utväxten och la i lite mörkare slingor, de syns dock nt så mycket :/ ..sen färgade jag parres hår brunt (Y)
har haft ont i huvudet hela dagen, har det helt ofta nu..vi ska nog till doktorn på fre och kolla mig, varit förkyld i mer än en månad..
aja, min jacka från HM kom idag iaf :D lägger in en bild på den och håret imorgon!
imorgon blire upp tidigt för att åka till ullared! haha får se om jag hittar nått fint. puss på er alla

btw, har laddat hem picasa 3 nu! så framöver kommer det bli bilder med lite extra touch ;) mahaha


I love college - asher roth

typiskt också

faaaaaan! vaknade precis efter en fem timmars tupplur och missade därmed grey´s anatomy!! :( vakna halv nio och tänkte " bra, då börjar dt om en halvtimme" och slog på fremman, sen somna jag igen! så dum jag e..aaah

hej bloggen

idag sov jag i 3 timmar efter skolan
ont i huvudet och as trött
nu ligger jag i sängen med elvis i famnen & kollar på jackass
mysmyss, han e så mjuk och gosig

AAWWWW nu hoppa olivia med upp så gick elvis bort och börja slicka på henne! så gulligt <3


ave maria - beyonce

shopping

snart får jag hem jackan och conversen som jag beställt :) yeyy



resturang med praktiken!



klockan sex åkte jag till praktiken
vi åkte sen tillsammans därifrån till Rådshuskällaren !
där åt vi stor buffé & marängswiss till efterrätt :D
guuuuud så mätt jag blev! och de betalade för ALLT
tacktacktack!
JAG ÄLSKAR MIN PRAKTIK
ni är bäst, kunde inte önskat för bättre
trivs som fan, lär mig jättemycket och har sjukt kul undertiden! <3

btw, lönt att man har pluggat i två dagar när provet är fuckt up!
typ ingen i hela klassen fattade, blir ett nytt inom kort (N)
prov imorgon igen i arbetsmiljö, ooooorkar nt


say - ryan cabrera

sista för idag

haha hej här är jag igen
jag har sagt att jag pluggat i två dagar nu
men om vi ska va seriösa
hur mycket han jag pluggat egentligen?
inte lätt att plugga på datan när man har tillgång till så många andra roliga saker!
antingen går man in på fb eller någon annan kul hemsida, eller så sätter man på tv:n, eller så går man in här och checkar läget..eller så sitter man bara och tänker på annat tills man kommer på sig själv med, nä fan jag måste plugga! känner ni igen er? mm
men jag tror jag kan det mesta nu, ska gå igenom allt en sista gång innan man hoppar i säng med syster!
jopp, hon ska nu leva i min säng de närmaste dagarna för "dennis är i stockholm och jag vill inte vara ensam hemma :("
YEY jag som älskar att breda ut mig i min kingsize bed! men nänä..

MEN det var inte det jag tänkte säga egentligen x)
utan, jag MÅSTE köpa en digitalkamera och det fort!
dt var allt. godnatt på er, see u tomorrow


I remember you - skid row

time can turn it around

belönade just mig själv med ett avsnitt av viva la bam nu när jag pluggat så mycket :) hihi så bra dt va
tvingade även matilda att se det med mig (A) men hon gilla dt så klart!

på tors e man ledig och då ska hela fam. Olsson + flera åka till ullared ! ska bli skoj, har aldrig varit där .
och på ons e dt egenhårvård! LOVE IT

btw, denna veckan har vi 2 prov och 3 inlämningar :O
hur ska jag hinna?



take it all away - ryan cabrera

sissta...

....matchen för säsongen idag, sköönt..pallar nt med dt längre

men vi vann, 4-2 yeyy!

nu ska man plugga..igen! jäääätte jobbigt

 

& jag har laddat ner första säsongen av Viva la Bam!

så sitter jag här och pluggar :O ,vad e detta?

jag får abstinens, jag vill se den nuuuuu :(

dumma läxor

 

 

 

 

the world spins madly on - the weepies


lördags kväll



på kvällen kom johan hit, en stund senare rebbe & efter det marielle :)
kolla på entourage (eller hur dt stavas) och käka poppkorn
eller ja jag & johan käka, när de andra kom var de tyvärr slut!
jättemysigt, men vid 11 fick vi sen för oss att åka till limhamn på fest
detta var dock nt så lyckat,
gick i 45 min för att hitta rätt och väl där va dt icke så kul
henke och jag gick redan vid halv två & va hemma tre
gick och la mig fyra och sen upp 10 för att spela match (Y)



breathing - yellowcard

fin & sorglig

älskar att hans låtar har en sån stark innebörd

han ville alltid förmedla något


pluggpluggplugg

har pluggat hela dagen
först i badet
sen i uterummet
& nu i soffan där uppe med massvis me kuddar
(Y)
har massor i skolan de följande veckorna..
när de väl kommer kommer dt tonvis :(



only one - yellowcard

brand

HAAHAH pappa höll prec på  att bränna upp hela huset
satt i uterummet och plugga så satt pappa och läste tidningen bredvid
stod ett ljus framför han, så bara la han tidningen ovanpå och gick
och jag bara "pappa PAPPA, DET BRINNER! PAAAPPA"
(jag håller upp tidningen som brinner och han bara åh och springer fram och börjar blåsa så släcktes den tillslut)
han bara "oj säg inget till mamma" och så börjar han städa bort all aska!
HAAH satt och as flabba

det va inte första gångn förstår ni
det hände för två vecor sen också, men då brann den så mycket att de fick de slänga ut tidningen på gräsmattan och hoppa på den
då var kommentaren "FAN där rök sporten" hahah!
nu så försvann bara ena hörnet av hans kära sportsdel

HAHA och han ska kallas brandman!

underneath, i'll still be the same

tjena!
hittat en skit bra sida där man kan se vad för program dt e på tv
http://www.tv-tabla.com/tvkanaler/
MTV står ju nt med i tidningen (enormt störigt) så dt va där jag fick idén
måste ju hålla koll på när viva la bam visas!

ledig idag ju
träffa martina i stan klockan 12 och va inte hemma förrens 7!
(dagens inköp kommer in imorgon)
hade jättekul och mysigt !
blev enormt trötta på slutet dock, börja flabba åt allt x)
luchen åts på SubWay, delicius !

ikv skulle man egentligen med Lexi på fest men detta blev icke av,
får bli en annan gång!
så istället kolla jag ett avsnitt av "v.l.b" med mor & far, haha
flytta sen upp på rummet och käka skorpor, drack cola & kolla tv!
bredvid e elvis och tigger om att bli klappad.
sätter sig på bakbenen med frambenen i luften och "vinkar" ,jättesöt!

fill your life with music

shadows and regrets - yellowcard

TYPISKT

FAAAAAAN jag skulle ju duscha!
fanfanfan klockan e ju halv elva och huset sover :(
nä dt kan nt hjälpas, jag måste duscha, de får stå ut..
HAY, springer iväg för att bli amanda igen

looking hot tonight

praktik 10-18
klippte sen pernilla vid 19 :)
nu e jag as trött, ska snart sova I think

& imorgon e man ledig så ska till stan med martina!




Ed e såå jävla sexig i gossip girl!
överlägsenhet, nochalant, egenkär..
dt e bara han som kan komma undan med en sån personlighet!
grawww!





MEN, det är Chace som har allt!
så jiddrans het!! daaamn



RSS 2.0