Don't lett me fall

Well it was just a dream
Just a moment ago
I was up so high
Lookin down at the sky
Don’t let me fall
I was shooting for stars
On a Saturday night
They say what goes up
Must come down
But don’t let me fall

The weekend

i helgen så blev det mycket fest! i fredags var jag & tjejerna på Hipp :) träffade många jag kände och dansa hela natten! I lördags blev det slagt med patricia, riktigt kul där med!

Har varit en chill vecka i skolan och snart är det fredag igen, tiden går så otroligt snabbt!





bilder sen slakt!

9 september

Har haft kundmottagning hela dagen idag! slingade och klippte två personer :)




Redan Onsdag

dålig uppdatering.. Men hade iaf historia idag som jag bestämde mig att inte hoppa av. Förra gången var vi 28 stycken i klassen, och fick då en läxa tills idag (muntlig redovisning). När jag kom dit idag var vi 10 stycken, 18 stycken hade hoppat av kursen hahah. Glad att jag inte hoppade av, klassen är nu mycket bättre & kommer bli riktigt härligt nu när vi är så lite, vi kan även göra så mycket mer, lärarens förslag danmark & lund hehe.

på kvällen blev det fika med bästa kompis, rebbe. Satt och snacka ett bra tag, älskar det :) det är nog en av de bästa sakerna jag vet, att sitta och fika, ta nått gott att dricka och äta och bara umgås & snacka.


Tisdag 7 september

att man kan bli så himla glad för någonting så litet, men samtidigt så osäker


Idag har varit hård.. varje tisdag is killing me! jobbiga lektioner och krävande lärare.. orkar inte. Resten av dagen har jag bara pluggat, plus lite annat
trevlig liten uppdatering huh? ..


Måste ta tag i det

Nu har jag tagit på mig sov linnet & byxorna, satt mig i sängen, hörlurarna i öronen med spotify listan rullandes, gjort mig en stor kopp chai latte och är nu redo för den store gandhi! läxa uhh.. jäjäjä




...

And if you do me right, I'm gonna do right by you..
And if you keep it tight, I'm gonna confide in you..
I know what's on your mind, there will be time for that too..
if you hang with me

Kundmottagning

nu sitter jag i salongen. har kundmottagning idag :) matilda var precis här så slingade jag henne! har lunch nu och sen resten av dagen ska jag vara receptionist.. yey. jaja jag kan iaf chilla hela dagen hehe



Söööndag

idag så har jag färgat och klippt mamma :) efter det så har jag bara pluggat & chillat hela dagen i uterummet. Har varit soligt och varmt idag så var himla härligt!

Ikväll så har jag fikat med johan, alex & rebbe. Jättemysigt =)


bild sen magaluf resan! saaknar det.. ska försöka lägga upp ett inlägg om resan och berätta lite & lägga upp bilder :)

Lördag

igår va jag tvungen att dra mig upp ur sängen för att ta bussen till rebbe & lämna henne pengar. När jag sen skulle ta ut 300 kronor slank en till nolla in så nu har jag alldeles för mycket pengar i plånboken hahaha. Skulle vilja ha sätt mitt uttryck när jag ser alla dessa sedlar rulla ut hahah, chock.

resten av dagen chilla jag bara. Va ute en lång runda med rico, kasta boll och lekte, satt oss sen i skuggan under ett träd, så himla mysigt.

på kvällen hämta alex & johan upp mig så satt vi oss på barcelona och snacka en massa :) härligt


Lagom tid att decka!

yooooooo! hemkommen efter en minst sakt annorlunda kväll! sluta iaf att vi kom in på hipp och dansa loss där tills de stängde! riktigt kul va det :D efter det donken och sen bussen hem!

väl hemma hoppa rico upp i min säng, så jag la mig ner och krama om honom i fosterställning med armar och ben runt honom och ansiktet in i pälsen. Där låg vi ett bra tag tills jag vakna igen av att han ville ändra possition hahah. ÄLSKAR honom, vilken man..
Efter jag kommit på mig själv att somna på detta sätt gick jag och tvätta mig, borta tänderna mm. och nu ligger vi här... Rico och jag.. båda lika trötta. Han ligger utslagen vid mina fötter och sover djuare än någonsin, och alldeles strax ska jag göra desamma..ska nog lägga mig bredvid honom så jag kan ha någon att hålla om. såå mysigt..

bilder sen ikv.. ♥ regna när vi skulle ta bussen hehe



Naive

Nu ska jag till praktiken, 10 - 18! efter det blir det utgång! antagligen till hipp. Riktigt jobbigt att sluta så sent på en fredag, blir så stressigt.. menmen =)


Torsdag, 2 september

helluuu. Frisör hela dagen idag :) först öva jag permanent på patricia, sen hon på mig (utan vätskor då). Nu har jag precis tränat och duschat. Ligger och myser i sängen..

bild från idag.. fin

Historia?

Jag har ett stort problem.. Har valt historia A som tillval men pallar verkligen inte den kursen. Varför jag valt den är därför nästan alla vidarutbildningar har det som krav, och om jag sen vill läsa vidare måste jag i så fall läsa upp det på komvux..
Så, stå ut i två terminer med sjukt tempo, massa läxor, stökig klass. eller skippa den och välja naturkunskap B och va ledig onsdags eftermiddan nästa termin. eller skippa det helt och va ledig varje ons eftermiddag resten av trean. men har då också det att jag antagligen måste gå komvux om jag vill läsa vidare..
Håller på att få en ångest attack om hur jag ska göra :(


bild från i våras

Beställt studentmössan!

Har gjort och beställt min studentmössa idag! :D sjuk känsla, kan inte fatta att det är min tur! Den är iaf as fin, fanns så sjukt mycket att välja. Ska lägga upp bild sen när hemsidan är igång! Beställde även student- hood & byxor, plus detta fick man också ett par student- hootpants. Och sen ett champangeglas med gravyr, tuta & till det fick jag en penna som inte försvinner i mössan! oooh studenten :) kommer svida i plånboken men va fan, tar bara studenten en gång i livet!




bild från abc gruppen

RSS 2.0