Måndag, siste Maj

Efter skolan tog jag tag i teoripluggandet. ska plugga den nu varje dag i två veckor. vill ha mitt körkort! nu ligger jag och kollar på tv. sen ligger jag även och funder på om jag ska till slagt på ons eller på fre? hmm


Chocolat

Sitter på svenskan och kollar på film, chocolat. riktigt härlig film faktiskt! & herre jisus vad jonny depp är sexig!! heelt sjukt. Riktigt jävla underbar är han i denna filmen! Det är det ända som sägt i klassrummet just nu haha. sååååå snygg




Södag 30 Maj

Idag har jag spelat match. Efter det klippte jag pappa och sen bara kollat på tv :) Kollade på gossip girl innan och om Chuck dör kommer serien bli över fattig!! Han gör ju hela serien ♥!!!!!
& FAN vad han förstör sin egen lycka hela tiden! går och har sex med Jenny när han vill fria till Blair!! Chuck & Blair var så nära att få sitt lyckliga slut, de hör ihop!!

Spoiler varning!

kollade upp om GG. Chuck kommer inte dö, han är med i sesong fyra :D!! Jävligt tur, annars hade serien gått utför..


Alex 18års fest!

Igår va det Alex 18års fest! :) men innan det blev det förfest hos pontus sen vid tio cykla vi vidare till alex! blev mycket dans och skoj :) rolig kväll!










Lördag 29 maj

Efter stan la jag mig i trädgården i bikini och shorts där jag somnade. När jag vakna och skulle hoppa i duschen ser jag att jag har fått streck från shortsen av solen haha :( ush vad fult.. sen grillade vi i det sköna vädert och nu ligger jag i trädgården igen :) var riktigt varm nu på eftermiddagen, så jädrans skönt!!


Morron Morron!

Nu är jag pigg & vaken. Har tagit på mig och ätit god frukost. Snart ska jag bege mig till bussen för en snabbis till stan med rebbe. Solen tittar fram lite då och då som är skönt =) Kan dock inte fatta att vi snart ska kunna bada i havet, riktigt kallt...


Öl i solen

i skolan hade vi matte, sen kollade vi på mamma mia! älskar den filmen. direkt när vi slutade åkte jag sen till entré med martina G, shoppade och fika i solen :) hem om och åt, sen vid åtta åkte jag till möllan med martina J! tog en öl på en uteservering och snackade massor =) jättemysigt. Hemma vid lite över tolv, och nu ligger jag i sängen & kollar på tv!




Slut för idag

Menar sverige allvar! Ja nu är vi inte med i melodifestiveln! kuuul.. eric saade skulle vunnit så skulle vi kommit etta! manboy, manboy you can call me man boy! hihi. Hans uppträdande var grymmt! Riktigt tråkigt att vi nt kom med faktiskt, första gången i sveriges historia.
Nu är det iaf snart helg igen! grrrreat. Vill ut imorgon men får se vad jag hittar på :) Har varit en sjukt lång dag idag men nu ska sova. Bredvid ligger rico och myser haha. sleep tight!



Kristen Stewart & Taylor Lautner till Sverige!




"Måndagen den 21 juni besöker skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner Stockholm inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE. Kristen Stewart, som spelar Bella Swan och Taylor Lautner, som spelar varulven Jacob, har båda blivit några av världens största filmstjärnor efter succéerna med de två tidigare filmerna i The Twilight Saga: ”Twilight” och ”New Moon”. "

Robert Pattinson (Edward Cullen) kommer dock inte följa med då han är upptagen med en filminspelning! hur jävla mycket otur kan man ha? :( det va såååå nära haha :(

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE får Sverigepremiär den 30 juni 2010!

Ny trailer hihi


trööööött

hejhopp! halkan gick bra, lite läskigt när man tappar festet men kul! va hemma på körskolan igen vid lite i ett, sen kom syster och hämtade mig så åkte vi till stan! shoppade & fika. Fick köpt en likadan genomskinlig skjorta som igår fast i vit! nu håller jag på att dö så trött jag är men måste ner till träningen strax..


Nervös inför imorgon

Imorgon ska jag göra halkan! as nervös! hur i all världen ska detta gå? ska iaf samlas på körskolan kvart i nio sen får vi se hur länge det varar, har hört 3-4. jaa nu ska jag iaf snart släcka ner, god natt !


sh o- o -o pping !

Slutade vid tre idag och då åkte jag, nelly & sofie till stan åt och snackade i solen. Blev även lite snabb schopping =) jättemysigt. Vid kvart i fem tog jag sen bussen till körskolan för körlektion. Va hemma vid sju igen och nu ska jag se på grey´s anatomy!!

Dagens köp!



Egen hårvård !

Egen hårvård idag i skolan. blev hela dagen istället för bowlingen blev inte av! parre fixade min utväxt och la i bruna slingor. Sen färgade jag hennes ögonfransar, klippte lite och schamponerade =) härligt








Resultatet av dagens jobb! ville egentligen inte bli så kall, menmen :)

God natt

Ligger i sängen och chillar med mina fem kuddar! haha älskar min stora säng!! Praktiken gick bra, första gången jag klippte ett barn, sååååå jobbigt! efter en lång dag så blev det sen träning & nu ligger jag då här. Imorgon blir det egenhårvård! himla roligt! sen vid två ska vi med klassen och bowla :)


God morgon!

Nu är jag pigg och vaken! sitter i köket och äter frukost för en gångs skull =) en skål med cerios (eller vad de heter)! ska snart bege mig till bussen som tar mig till praktiken. har lagt in nya låtar på mobilen, älskar att lyssna på musik på morgonen. & i natt, eller i morse var det (vf kunde jag inte drömt hela natten?! öhh ja iaf), hade jag en himla bra dröm haha, tror martina G kan gissa vad den handla om ;) ohhh looove.


Sweet dreams

Kollar på dokumentären om sex and the city, soooo good! älskar satc =) så himla bra! vill verkligen se 2a filmen som har premiär snart! Men nu ska jag soova. är riktigt trött, har varit det hela dagen... hoppas jag drömmer härliga drömmar hihi =) imorgon blire iaf praktik 10-18 !

Älskar denna bilden! vet egentligen inte varför. Kanske för att Ashley är så snygg och älskar håret =)


Friskis

Efter skolan så blev det friskis med caitlin! va i gymmet i två timmar sen blev det dusch och bastu =) nu kollar jag på tv.. är dock as trött så blir nog en tidig kväll idag


Plugg, plugg ... .. .

Idag vakna jag & caitlin vid ett sen har jag övningskört med pappa. Nu sitter och pluggar på svensk provet imorgon :( uuuuuh pallar inte. Det blir mest att jag lyssnar på musiken istället.. Vill ha helg igen, vf bara en helg per vecka? dåligt..


Vuxenkalas & Fest !

igår hade jag vuxen kalas! de nära och kära va här och fira att jag nu är 18 =) blev god mat och härliga människor! vid elva drog sen vännerna & jag vidare till kalle! hade en riktigt bra kväll!!






















Happy day

Nu ligger jag i trädgården med bekini! FY FAN VAD NICE! ligger här med datan, musik & rico =) sol och varmt, äntligen börjar sommaren komma!


Fredag kväll !

Fest hos marran igår!  blev ett besök inom donkan innan vi vid fyra kom hem till rebbe för att sova! tack för en trevlig kväll alla!









365 dagar kvar

Yepp då var födelsedagen över. Nu sitter jag på engelska lektionen. Efter skolan ska jag, patricia & caitlin till stan. Planerat att gå till lilla tog eller möllan och sätta oss på en uteservering och ta en öl hihi =) men nu när det inte är sol kanske det blir fika istället. ikväll blir det iaf fest!


bild sen mässan i jönköping! :)


The last one

sista inlägget för idag. Säger ett sista grattis till mig själv innan min födelsedag är över! huhuhu. har iaf haft en bra dag =) sååå ja då är man 18 nu också!





Vad kul med lite frågor haha!

Anonym: Hur mycket kostar det att färga slingor hos dig / skolan ? :)
svar- 100 - 200 kr :) om du går som kund i skolan & inte modell kostar det ca 250 kr (tror jag haha)

Frida: Villken ras är din hund? :)
Svar- Det är dock min systers hund :) men han är en blandning mellan en australien shepherd & border collie!

Amanda 18 år!

efter körlektionen hämta pappa & matilda mig så satt vi oss på ett caffe =) jättemysigt. sen blev det praktik. På lunchen mötte jag & monica upp parre så gick vi till chaina garden och åt! har varit as fint väder idag! varit över varmt. bara för det va min födelsedag hihi =) iaf, väl hemma så fira familjen mig! fick presenter och hade mysmys










Grattis till mig!

hipp hipp hurra för mig :D! väcktes av pappa med frukost på sängen! och ett paket, friskis kort!! YEY. men nu måste jag skynda mig för ska till körskolan nu sen ska pappa och jag fika =) sen blire praktik till sex!

en nyvaken amanda (:






I wanna be a billionaire so fucking bad

Kollar på grey´s anatomy nu! favvo programmet! =)
& imorgon fyller jag år! tiden har gått så sjuuuuukt snabbt, galet. Min sista dag som 17åring idag :)

över bra låt ♥
&så
sinnes sjukt söt han är!! yummi..


Onsdag 19e Maj

Bara jobbat praktiskt i skolan idag. herr- & damföning, vågor herr och en läggning. Jobbat som ett djur. nu ligger syster och jag i min säng, för tredje gången på en vecka kollar jag på New Moon. Det va hon som satt på den och jag kan ju inte bara titta bort hehe
Snart kommer iaf caitlin och lämnar mina nya converse =) så då blir det prat och mys såklart!


18e Maj

Hemma från träningen och har precis duschat. Pratade med frida innan och nu är jag hel taggad på att åka till USA i höst (eller va det vår? aja) !! Hon har varit i LA ett tag men är hemma nu, och ska åka dit snart igen :) gud vill sååååååå gärna till USA! och efter allt hon berättat blir ju längtan inte bättre!

När pappa och ja va ute och övningskörde körde vi inom skopunkten och dessa skorna fick följa med mig hem =)


Härlig dag =)

först och främst, idag har det varit sol!! YEY. iaf, i skolan idag kollade vi bara på grease sen slutade vi =) så jäkla nice. åkte till stan med några i klassen och satt vid kanalen, njöt av solen och snacka. vid två hämta pappa sen mig så bokade vi halkan (hur ska detta gå?) och övningskörde. sen har jag bara legat i trädgården och chillat =)








Älskar ren bäddat

träna på gymmet i två timmar med caitlin =) nu e jag dock hemma och har precis kollat på svenska hollywood fruar! och så har jag bäddat rent min säng! äntligen! nu är allt katthår borta och fula svarta påslakan utbytta till sköna vita! =) looove it.


Måndag 17e Maj

nu sitter jag på svenskan. efter detta blir det lunch sen gympa. ska va ute idag.. solen tittade fram för en stund sen men nu är det molnigt igen. snälla kom fram! efter skolan blire iaf direkt till gymmet =) sandra kunde inte idag, istället drar jag med mig caitlin!


Snart så

himmel och pannkaka vad dagarna har gått snabbt! nu är det snart måndag igen och jag fyller år på torsdag! sick sick siiiiiiiiiick. 18 stora år, gaaalet. jag och caitlin har iaf bestämt att på fredag efter skolan ska vi ut och ta min första lagliga öl mahaha! vi planerade först att gå ut på onsdag men blir lite jobbigt att sitta och vänta in tiden haha. Får bli på fredag, hoppas det är stålande sol så vi kan sitta på uteserveringen =) hihi.


Mysig söndag

idag har jag övninskört med pappa. vid två träffa jag sen caitlin i stan. satt sen och fika i två timmar med massa prat. äääääälskar det. hemma vid lite över fem, sen klippte jag emma vid sex =) & nu kollar jag på gossip girl!



caitlin på EH

Have a good evening

jaha. idag blire att ta hem lite kompisar och chilla i uterummet! alla är helt döda så blir inte bättre än så. & snälla säg att det blir sol imorgon!


me yersterday

Min & Parres 18års fest!

igår gick man upp tidigt för att åka till lokalen och fixa allt. blev en massa klydd men det fixa sig tillslut! vid två åkte sen jag och syster till mobilia, jag fick köpa en saker som jag fick i födelsedagspresent :) hihi. va hemma vid fem igen sen blev det brottom att göra sig iordning!
kvällen blev iaf super kul med alla bra vänner! Tack alla som gjorde kvällen toppen! nu är det bara fem dagar kvar till den storslagna 18 års dagen!


bilder från igår =)













Make my day



oj vad man vill bo i usa nu :( hahahh. that would have made my day.. week.. okey life.


nä igår hade jag min 18års fest!! :D hade jättekul men berättar mer om det sen. Ska lägga in bilder och lite så. mitt internet är mega-cp-as trögt så blir väl bara två tre bilder, menmen =) förresten är det sant att det är 22 grader i stockholm medans vi sitter här i malmö med ösregn och kyla?????????????????????????? riktigt jävla orättvist

I´m back

dålig uppdatering. men åkte ju hem till martina i höllviken igår efter skolan! hon fixade min utväxt sen spelade vi wii & kollade på herkules. Skulle egentligen ha disneymaraton, men aja, en film såg vi iaf! haha. Blev även kladdkaka och godis =) jättemysigt hade vi! idag så har jag varit i stan med caitlin & nu ikväll har johan & henke varit här :) hade bara mysig hemmakväll med snack och så kollade vi på new moon, hehehe!


Baby, What if

hemma & har duschat! nu kollar jag på dhw och sen blire couger town! imorgon blire kundmottagning och ska färga och klippa kristina :) efter det åker jag direkt hem till martina i höllviken. hon ska fixa min utväxt, äntligen! shit som jag ser ut.. så ska sova över där och ha mysigt! :)





Tisdag, 11e Maj

Nu ligger jag hemma i sängen efter en dag i skolan :) har just satt på New Moon hihi. när den är slut ska jag sen bege mig ner till sträningen! & detta kommer bli en kort vecka, sista dagen imorgon :) sen är det mini lov, YEY


Måndag 10e Maj

är hemma nu och har ätit. ska snart bege mig till gymmet!


Moffis & Jag

Sitter på svensklektionen och pratar historia, om olika epoker... tråkigt. Efter skolan blir det hem till Sandra innan vi sen sticker till gymmet! Vill bara förklara min kärlek till min kära morfar, han är den bästa♥ Underbar till tusen, inget får någonsin hända honom


Vill utomlands!

hittade bilder på datan som jag skannade in för ett tag sen :) vi har ton av bilder här hemma från alla olika resor som är så himla kul att kolla igenom! nästan alla dessa är från Thailand tror jag. gud va jag inte vill va i sverige nu! Jag älskar att resa! Finns inte mycket jag älskar mer än det. Om jag hade kunnat hade jag rest varannan vecka! Har haft turen att resa mycket när jag var liten, har rest till 15 olika länder och tre olika kontinenter. Som tur är ska jag iväg i sommar med, lääääängtar!













9e Maj - Söndag

nyss kollat klart på twilight! so much love.. funderar på att sätta på new moon sen också, men får nog bli imorgon istället. Längtar till eclipse kommer ut, kommer nog bli riktigt mycket action!, och sen får man ju se ännu lite till av wunderbara Edward (love him so much) hhahaha. nä nu ska vi inte bli desperata. (tänk, nästa år den 18 november är det sista gången vi får se den älskade vampyren.. huhu *snyft*).... Hehe nää, nu ska jag göra lite mer läxa =)


Måste köpa en Jacuzzi..

igår kväll blev det hem till monica! johan, gordon & jag körde hem där. När de flesta sen gått hem hoppade vi andra i jacuzzin! så himla mysigt! låg där i 2 timmar och bara snacka. måste köpa en hehe.. iaf, vid 5 va jag sen hemma i min säng igen. hade en riktigt bra kväll, tack monica!♥






Dag i stan

igår va jag bara hemma. kollade på film och chillade hela kvällen. min förkylning är helt förjävlig rätt ut sagt så tog det bara lungt. idag tog jag mig ett bad innan jag stack till stan med caitlin. shoppa och fika på espresso house!


H&M - 149kr


H&M- 49 kr

7e Maj

nationella på morgonen som gick piss, gud vad svårt det va :( eng hör- och läs förståelse.. slutade iaf vid ett som va as nice! hem och hämta ut mina nya converse :) måste köpa ett par till vita (!) och ett par i färg också. nu sitter jag i köket med datan och musik med rico, mor & matilda. vi lagar pankakor :) ska nog göra lite läxa också så jag blir klar med det


Mina Converse har anlänt!




Krama kudden

Nu ska jag ta min kudde och gosa ner mig i sängen. imorgon blire sista nationella, tummen upp! varit en kul dag på praktiken, mycket prat och skratt. hade även min första stamkund på salongen (klippte henne för nån månadens också), haha YEY!
Näää är uppe alldeles för länge på kvällarna, min skönhetssömn blir.. nä jag får inte ens någon. jag måste börja lägga min tidigare! både utseende och själ kommer må bättre ..or that´s what they say



6e Maj - Lång dag

Klockan 07.30 va jag på körskolan för körlektion! gick sen till mammas dagis och åt frukost innan jag tog bussen till praktiken som börja kl 10 :) varit en låång dag men nu är jag hemma! nu ska jag, syster och mamma ha myskväll! mår inte så bra, förkylningen är helt sick, så hoppar träningen.. Vi har köpt en massa gott så nu ska vi sätta på Avatar! :) jättejätteJÄTTE mysigt hihi


Hemma efter en lyckad Visning!

blev en lyckad visning för sagofen idag! gjorde vid modellerna hela dagen som va kul såklart :D fixade deras hår, sminka dom och byten av kläder. blev dock jättestressigt på slutet, och med den dunder förkyldningen som jag dragit på mig va det himla jobbigt! menmen roligt vart det med en massa folk i salongen :) vid kvart i fem gick alla iväg till hotel ibis där visningen skulle vara och så blev det genrep! sen halv sju var det insläpp :) en mediaklass har fotat och filmar allt så ska bli riktigt kul att se :D bilder kommer imorgon som jag själv tagit, blev dock inte så bra, men orkar inte lägga upp dom nu. sov gott :)


moi today

Tisdagen den 4e Maj

arbetet med visningen hela dagen och fixat det sista. visningen är ju imorgon!! GAH längtar lite ändå ;) så imorgon blir det fullt upp! sätta iordning lokalen, fixa modellerna, genrep sen vid sju börjar visningen :) ska bli kul!

efter skolan träna jag, vi sprang en över lång runda! va ute i 50 min. men riktigt härligt när man väl gjort det. sen efter träningen klippte jag siv :) nu kollar jag på tv, precis sätt couger town! love it


Äntligen hittat någon att träna med!

va ledig idag ju. först blev det övningskörning med pappa, blev sen en snabbtur till stan vid halv 3 med caitlin :) bestämde igår att sandra & jag skulle gymma idag på friskis, så vid halv 5 åkte jag sen hem till henne där vi åt och spelade wii innan vi vid 6 begav oss iväg till friskis! :) gymmade i 2 timmar, sen blev det dusch och bussen hem!

älskar att gymma. ska göra det varje måndag nu :) så efter skolan på måndagar åker jag direkt hem till sandra innan vi senare cyklar ner till gymmet! grrrreat :) ÄNTLIGEN hittat nån att träna med! ..först skulle jag och parre göra det men hur bra gick det? 1 gång haha. sen försökte jag dra med pappa, men han orkade aldrig. sen fick jag med matilda..1 gång.

Shoppade en väst på rean på Gina idag - 99kr



Söndags mys

nu sitter jag i soffan där nere och kollar på filmen på 3an! mamma har redan gått och lagt sig så får va uppe ensam.. innan bakade jag morotskaka som jag nu sitter och smaskar på med tee och ett glas mjölk :) jag e ledig imorgon så har tänkt va uppe ett bra tag ikväll :)


2e Maj

varit riktigt fint väder idag! legat på en filt i trädgården hela dagen med musik, solat och busat med rico! på eftermiddan grillade vi. åt grillspett, potatissallad, grekisk sallad & tzatziki! MUMMS. jätte mysigt :)


Felix 18 år

hade trevligt hos felix igår! han är faktiskt min gamla flamma sen femman ;) hahah.. tider. Men jag mådde iaf mycket bättre när jag väl kom ut! fick dock bara två bilder sen dog kameran :(






Valborg

på valborg åkte då jag och lexie först till lund! slutade dock med att vi va ensamma, om vi skulle varit fler skulle det varit galet kul! jävlar va folk där va och dunkande musik! åkte sen hem till malmö igen och så drog jag vidare till oxie till simon. grillade och kollade på majbålet sen satte festandet igång! hade iaf en väldigt lyckad valborg :)


lund!


lund!



@ majbålet


hos simon


hos simon


hos simon


hos simon



Hade nästan glömt hur det kändes

fyy fan vad jag e bakis :( uuuuuuuuush "ska aldrig mer dricka"... har ett ton bilder på kameran sen igår men pallar inte lägga in dom nu. tar det imorgon.. berättar även mer om kvällen igår imorgon

idag har jag då mått skit. har legat i sängen hela dagen och försökt kvickna till.. hade lovat caitlin att gå på felix 18 års fest ikväll med.. YEYY great.. ja så nu har jag släpat mig upp, hällt i mig ett glas jucie, slängt på mig lite kläder, sminkat mig och slängt upp håret i en hästsvans. så får väl slänga på mig ett leende och dra mig dit snart..


gammal bild..

RSS 2.0