måndag, veckorna flyger iväg

heemmmmma och vet ni vad? imorgon e jag leeeedig, på ons har vi egenhårvård och på tors e jag ledig! det ni! inte dummt va :D lovely! ikv blir det träning men inte förens halv nio. annars ska jag bara chilla, kanske läsa den döööö tråkiga svenskboken..uhh om jag orkar..näe gud vad jag blev trött nu..kanske skulle ta mig en tupplur istället?


The man, the music, the legacy



hitta en bild som jag gjorde till MJ:s födelsedag, hehe. Får nog ta och göra om den tycker ja..Hade inget redigerings program då så den blev lite B:ig. menmen :) I like it anyway. Sitter på praktisk marknadsföring nu och snart ska vår grupp gå ut på stan och dela ut flygblad!


gone to soon -michael jackson

You say 'obsessed' like it's a bad thing

"you know how you drown a blonde, Rosalie?
I asked without stopping or turning to look at her.
"Glue a mirror to the bottom of a pool."
- Jacob

hahah den e ju bara så bra! . och visste ni att meyer skulle skriva en till bok i twilight serien, så kallade "midnight sun", men eftersom den läckte ut så ligger det nu på hyllan. Det är iaf början på den boken som man får med i "twilight" nu där man kan läsa ur edwards perspektiv ist för bellas, så "midnight sun" skulle typ varit "twilight" fast skrivet ur edwards perspektiv om jag har fattat rätt?. hoppas hon tar upp skrivandet iaf så vi får läsa slutresultatet! och det snart! själv funderar jag på att läsa om böckerna en tredje gång men denna gången på engelska, hehe.
jäjäjä, ligger och kollar på troja nu iaf, brad pitt säger jag bara mh-mh-mmmh! damn. nä ska snart borsta tänderna och sen stänga ner datan så tv:n slipper känna konkurens :) adios


jul triss

låång dag ute idag, 12 - 16.30. idag e ju första advent så det var uppträdande och stånd på torget. Vi fick iaf sålt 65 st jul triss! nice hu? men det blev riktigt kallt på slutet, mina tår blev till isbitar så när jag kom hem la jag mig i ett varmt bad! sköönt. yees och nu kollar jag på gossip girl :)






godmorgon

godmorgon! va hos lexie igår i oxie och festa :) blev lite kaos i början med det lösta sig och blev kul ändå! nu ska jag gå ner och äta frukost sen ska jag åka och stå och sälja triss lotter utanför willys i limhamn! :( jag dööööör.



detta festa jag loss i igår

stressad!

guuuuuud vad jag är stressad! blir ett litet instick bara för jag måste ta bussen om en liten liten stund! har varit i stan med caitlin idag och haft mysigt :) kom hem för lite mer än en timme sen, rusa upp för att göra mig iordning, åt och nu vid halv ska jag och parre ta bussen till oxie för att festa! GREAT! nää nu måste jag fixa till det sista sen sticker jag! förlåt för dålig updatering idag hehe. Ciao

min dröm inatt!

hahha nu när jag kom in på twilight kom jag att tänka på vad jag drömde inatt! AHAH jag hade världens bästa dröm!!! drömmde att jag och edward gifte oss HAAHHAH! kommer inte ihåg så mycket men kommer iaf ihåg när vi va på den middan efter bröllopet och så gick jag och höll om och pussa han hela tiden och lämnade ICKE hans sida för någonting! jag var så kär och lycklig! sen kände ingen igen honom så var jag så stolt att jag hade en sån snygg och UNDERBAR pojkvän/man! haha åh om det bara inte varit en dröm!! varför VARFÖÖR! haha. nä sen så ringde klockan men så ville jag drömma färdigt och bara för det så försov jag mig, så hade bara 20 min att göra mig iordning på! x) haha
så NÄ lexie, nu e det JAG som är Amanda Cullen hehe!





-"Do you want me to sing to you? I’ll sing all night if it will keep the bad dreams away."



fredag!

ligger i sängen (ovanligt) och kollar på tv. pappa kom nyss upp med popcorn, godis och blue keld, älskar när föräldrar gör något sånt oväntat! :D love u ♥
kom nyss att tänka på när jag ska flytta hemmifrån i en vecka! hahah töntigt jag vet, men längtar som tusan! hehe. ikväll blir det hemmakväll :) ska mysa till det här hemma bara, sen imorgon smäller det ist! gogogo

"He called you pretty. That’s practically an insult, the way you look right now. You’re much more than beautiful." -gissa vem ;)


...



slutar snart, tacka gudarna! HEEEM

hjeeelow!

I have english lession now and I´m supposed to write about holy cows! haha yepp, det finns icke mycket att skriva :( varför valde jag det ? hahah. näee, idag e det fredag! YEY och fest imorron, idag vet jag inte.. we will see, we will see..

 


justify - the red jumpsuit apparatus

fullt upp!

va ett tag sen. har haft fullt upp hela dagen! va på salongen från 10 - 18 där jag fick en kund btw :D haha min första på salongen, jättekul! när jag slutat var det direkt till friskis för skivstång med laget, auch auch aauch träningsverk imorron! väl hemma la jag mig i ett varmt bad för att lindra musklerna hehe, vet inte om det hjälper men det lär vi se! nu ska jag snart släcka ner. elvis ligger bredvid mig i sängen med skitiga klor, och ett rivsår på nosen har han också. undra vad han har haft för sig idag? haha. aww han e så söt och mjuk, får mysa med han innan jag somnar.. jaa jag myser med en katt för vissa har ingen pojkvän :( hehe..




looking good tonight!

okej har inget att göra så tänkte rabbla upp lite av mina favorit hundraser, dock inte i rangordning ^^

1. alaska malamute och siberian husky. Tycker dom är så otroligt fina men de behöver dock så mycket motion, annars hade jag nog köpt en direkt! (eller en samojed)



2. finsk lapphund. En riktigt söt, fluffig filur! inne på att köpa en sånn men vet icke än



3. japansk spets. tummen upp!



4. amstaff och staffordshire bullterrier. också dom sjukt söta! tråkigt att sådana raser betraktas som kamphundar. då är det inte hunder det är fel på det är ägaren!



5. samojed. en gosig isbjörn!



6. chow chow. en urgullig nallebjörn!



jaa det finns många fler men det va några av dem :)! börjar få ont i ögonen nu av datan så pallar inte lägga upp fler. imorgon är det praktik och sen skivstång med laget! haha auch träningsverk..

lillördag?

vaken och glad igen. filmen va lika bra igår som första gången! :D haha måstemåsteMåste ha den! va hemma vid 24 och såg sen på "everest på liv och död", sen blev de sängen. Tråkigt dag i skolan, förmiddagen va teoretisk frisör och på eftermiddagen praktisk. nu har jag presis vaknat efter en power-nap och kollar på 2 and a half men där de snackar om cupcakes, bara för det blev jag dö sugen på det nu :( hehe

a great day!

hej på er! efter skolan kom pappa och hämta mig, sen hämta vi upp matilda och så körde vi till burlövs center! shoppade ingenting, joo ett nytt svart nagellack från T.I.G.E.R som va skit bra :0 ett drag sen täckte det helt! super! (trodde det skulle va as kasst då dt va där ifrån men har aldrig haft något bättre :D kostade bara 20 kr), iaf men jag pekade ut vad jag önskar mig i julklapp ist haha. Sen tog vi en fika på espressohouse och hade mysigt :)

NU KOMMER DET BÄSTA! VÄNTA..VÄÄÄNTA
okej jag ska se new moon ikv igen! :D hehe YEY. Matilda ville se den så jag offrade mig för att se den igen :/ såå jobbigt! haha :D japp, och när vi kom hem från burlöv satt vi på Twilight som snart e slut, sen vid kvart över åtta beger vi oss av till bion! hmm vad ska man äta för gott ikv då? hehe


HAHAHHAH



hon e sjukt ball! queerion
"I started to eat it because I didn´t know where to spit it out!" hahah

sitter på kultur-och stilhistria och slutar om en timme :D sen ska man shoppa med daddyboo!

23 nov

ligger i sängen, duschad och iordning! kudden e blöt som jag hatar..ush..som tur e har jag två till hehe. snart börjar "everest på liv och död" och när det e slut (vid ett, typiskt att det e så sent ! :( men det e ju så bra) så ska jag släcka ner. OCH imorgon slutar jag 11.30 :D ! Lovely

måndag igen

i skolan idag va dt temadag eller vad man ska säga. alla satt i "aulan" och lyssnade på Manne som har skrivit boken kukbruk! han prata sex och relationer och så fick vi göra övningar och skriva frågor som han sen tog upp! hahah riktigt kul va det! riktigt skön kille ^^ sluta vid halv två och när jag kom hem baka jag och mamma pankakor :) tog sen en tupplur och snart är det träning (har fortfarande träningsvärk sen i tors btw haha).



sunday bloody sunday

haaaaaaaay. ja vad har jag då gjort idag? spikat upp mina nya fotoramar. slappat som tusan..jaaaa, letat hundar. mm det va allt. alltså ingenting :) helgen har varit super! måste se new moon snart igen! BIG love hehe. näää inte mycket mer att säga, ska ta och lägga mig snart i think.. ha de :D

lördag kväll!

jaa rolig kväll igår! vid sju åkte jag först hem till nellie i jägersro för fest! vid tolv blev alla utskickade så då tog jag bussen till en fest i oxie och fortsatte festa där! tog senare bussen hem men blev ett stop inom donkan så klart! tack till alla för en kul kväll! :)


patti, lexie, jag, nicole ♥







rebecca alm 17 år!!

och vi får ju inte glömma, min BÄSTA vän fyller år idag!! (rrebbe.blogg.se) GRATTIS GRATTIS GRATTIS! nu eru minsann inte 16 längre ;) haha. för det e ingen vanlig dag, för det e rebeccas födelsedag, hurra hurra hurra! :D Du är bäst, underbar och bara min! (nej wike, bara min!) älskar dig otroligt mycket ♥





löördag

va på ikea idag med mor och far & fick handlat rätt mycket ! en stor klocka på väggen, krukor, blommor och lite så till mitt rum x) jäää. nä nu ska jag göra mig iordning och sen blire fest!

New Moon!

AAAAA så bra new moon var!! bara ett halvår till nästa! haha :) nä riktigt bra!! L-O-V-E♥. & när vi satt där så först när filmen börja så börja alla skrika, sen när rob (edward) kom upp så alla bara "AAAAAA" (skrek), och typ när de kramades så "AWWW" haha massa ljudeffekter hela tiden :D haah så kul. näää måste ha den nu! någon som kan få tag på den? ;) . iaf, sen efter bion gick vi hem till emma :) spela Super Mario Kart hela natten HAHA! shit så längesen man spelade det, när vi va yngre spelade vi det all the time! haha (btw, världens bästa platser på bion, ska alltid boka dom hädanefter:D)


engeska lektion

sitter på engelskan och snart är det new moooooooon!! gud vad jag längtar! vet inte om jag ska hem först eller åka direkt till stan. slutar halv fyra och bion börjar vid sex.. ja vi får se, innan ska vi iaf handla godis och sen ha en underbar upplevense! ;) hahah



helt slut!

hemma från friskis och mina muskler är heeelt slut! jävel vad jag kommer ha träningsvärk imorgon! speciellt låren och armarna. hade då skivstång med vikter så gjorde vi olika övningar (som döda mina muskler, till och med jobbigt att trycka på tangenterna hehe). nä nu ska jag slappa sen nanna. OCH IMORGON SKA MAN PÅ PREMIÄREN AV NEW MOON!! efter ett halvårs längtan e den nu här, haha. yey!! över lycklig x)

 



a day off

va ju och shoppa lite med mor idag :) handla julklappar till matilda och pappa! haha bara mamma som är så tidigt ute. & sen fick även jag en super snygg kofta för jag e så duktig i skolan x) hehe
näää nu ska jag snart till friskis och träna med laget, idag blir dt skivstång!


Dennis i nrj:s wake up call!

HAHAHAH matilda anmälde dennis (hennes sambo) till nrj:s wake up call! hahah så han va med i morse! dennis hade lagt ut en bilannons och så lurade de han med att köpa bilen för 40 000 och en avsugning! hahahha han blev sjukt lack, matilda kommer få igen^^. ni måste lyssna! samtalet är barnförbjudet haha

http://www.nrj.se/?underpage=162.88418


2009 - 11- 19 , dennis blir erbjuden sexuella tjänster om han säljer sin bil! tryck på den ^^

jaaa och dt skulle ju bli så skönt med sov morgon idag..först ringde matilda i morse för att påminna mig om nrj, fast min F**t radio kunde inte få in kanalen så missade dt (hörde dt på hemsidan ist) sen när jag lyckats somna om ringer rebbe och väcker mig igen haha, och när jag somnar om igen så ringer min dumma väcke klocka! jobbigt
nää så nu ska jag snart ta bussen till mammas jobb så ska vi till trianglen och lite så :) mysigt



matilda och dennis i italien

the evening

pappa tog hem hantlar från jobb idag så nu jävlar ska gäddhänget väck! hehe
har precis tagit ett bad och läst eng boken & nu kollar jag på grey´s anatomy♥, så himla bra! och riktigt jobbigt när man ligger med blött hår på kudden, känns så äckligt haha. nää resten av kvällen ska jag bara slappa och göra absolut ingenting!

mor i skolan

kundmottsgning idag. först permenenta jag, sen kom mamma så färga jag och klippte henne :) jätte skoj!
& det e ju värsta stormen ute! lite läskigt är det allt.
ooch ledig imorgon! lovely



daddyboo

hahah aaawwwww! pappa fråga precis om jag ville ha glögg och jag passa då på att fråga om han kunde ta upp min väska. så kommer han upp hur lycklig som hellst med glöggen i ena handen, peppakaka i andra och handväskan snyggt på axlen, hahah saken var den att det var fel väska^^ så gullig! ♥

tisdag

aaa:( när jag kom hem somnade jag idag också, faan.. måste försöka hålla mig uppe! nu kollar jag på navy cis och senare ska jag nog börja läsa på eng boken. måste va färdiga med dom innan jul, såå jobbigt.. och kollar fortfarande på hund, vi ringde faktiskt på några i sön men de var slut.. yeees vi får se hur det går



kukbruk

sitter på arbetsmiljö&säkerhet lektionen och snackar sex hahaha vår klass asså..på mån har vi nämligen "hälsodag" med boken kukbruk! haha wtf? hälsodag? sen står det i infomationslappen "ni går sen tillbaka till klassrumen och gör övningarna" hahah aja.. men checka in detta! på lunchen hitta jag en 100 lapp! YEY! men jag våga inte ta den själv utan martina tog den och krävde sen halva! haha så fick bara 50 :( men alltid något :D första gången jag har tur!

sover för mycket

när jag kom hem från skolan åt jag sen gick jag direkt upp på rummet. Där la jag mig i sängen och sov från 17 - 20, då träningen börja 20.30! inte bra att sova så asså, hela eftermiddagen e ju förstörd och nu kommer jag inte kunna somna i natt. men jag e så himla trött nu för tiden och mina ögon vill verkligen inte va öppna.. aja, nu e jag iaf hemma frå träningen, duschad och klar! ligger i sängen igen och ska slappa resten av kvällen, hehe



veckan har börjat

så jäkla skönt att börja veckan med matte B ! uuuhh nä :( men snart har vi iaf lunch ! yey. OCH denna veckan kommer bli grym! New Moon på fredag ju!!!!!!!!!!!!!!! (håller på att få andnöd här..nä men jag e riktigt besatt :( hehe) och sen på ons e det kundmottagning & då ska mamma komma! och på tors e man ledig! sen på lör blire fest! jaa veckan kommer bli bra! & hoppas ni haft en härlig helg, för det har jag haft :) haha

lördags kväll



min outfit för kvällen













mahaha

fredags kväll










hejhejhej

trevlig kväll igår hos rebbe! :) kommer bilder
idag vakna man inte förens halv två sen har jag bara slappat. och imorgon är det skola igen, tider går för fort! inte mycket att säga, ska slappa resten av kvällen också, kanske sätta på en film :)

today is the day

vakna hos rebbe vid 12. hoppa sen in i duschen och gjorde mig iordning, sen blev det stan med caitlin! shoppa en klänning som jag ska ha på mig ikv, en väst, siden leggings & present till rebbe ;) e iaf hemma nu och ska snart äta med tha familia, alla är här, moffis, matilda & deniis och mor och far då!
& sen kommer caitlin och gör sig iordning innan vi drar iväg för att festa!!♥

fredag kväll

åkte hem till rebbe igår och gjorde mig iordning, tog sen bussen till festen vid nio! & grattis sara!! :) när vi skulle hem gick vi inom donkan och käka som tog en jäkla tid hahah! somna sen hos rebbe vid 04.30 ! rolig kväll, tackar vi för


kvällens outfit

baby, I'm home!

hemma från skolan och ska snart börja göra mig iordning! ska på fest ikv, men innan vi åker ska jag nog inom rebbe & så går vi sen till bussen tsm :) helgen kommer bli DÖ bra ! lovely

mycket bra


what´s uuuup

nu sitter jag på engelskan och vi ska även här läsa en bok, The white tiger. ingen aning om vad det är för bok, bara att det är en indisk författare, men lär väl se om den är bra! stina är även vår lärare i eng & hon e så jävla bra! älskar hennes stil, haha alla flabbar hela tiden.
& nu har vi ännu ett problem med en lärare, vår klass bara sparkar och håller kvar lärare. haha men det blir nog bra ändå. känner mig bara jävligt lurad och dum men det kommer ändras nu, det blir gooood



svenska

sitter på svenskan och ska välja en bok som är skriven före 1950.. menar hon allvar, så tråkigt.. hittar ingen som tilltalar mig och tråkigt att läsa en bok då. blir nog mörkrets hjärta..inte för jag vet vad den handlar om

time to sleep

ligger i sängen duschad och klar efter träningen! ska nanna snart och sen imorgon e det helg, och den är fullspäckad med roliga hädelser! hehe :)
och haha i natt så hörde jag pappa gå upp och jag tänkte "näääääää! jag orkar inte gå upp, shit va snabbt natten gick..jag e för trött" så ligger jag och deppar. sen tittar jag på klockan och ser att den bara är ett! haha så jävla skönt så jag kunde sova sex timmar till!


härlig dag

hemma från praktiken. riktigt rolig dag! men börjar med att säga att jennifer min "chef" har fött sin lilla pojke nu! sååå sjukt. Ja så hon e då mamma ledig nu och sen är Mi i honkong så det va bara Lale, Louise och monica där idag :) innan lunch gjorde jag folie slingor på monica och efter en god falafel så klippte louise mig! sen chilla vi och snacka mycket! vid fem köpte vi även en kladdkaka som vi värmde och dela på! gottgott! x) en himla mysig dag med härligt folk


morron morron!

nu sitter jag och äter frukost, macka och caffe. äter aldrig frukust men nu va jag ändå lite hungrig så dt e gott. Praktik idag, hoppas monica är där, har inte setts på skit länge ju :) fortfarande nervös av att de ska säga att jag ska göra någonting jag inte kan, men man måste ju lära sig nån gång så jaa.. nä nu ska jag bege mig om 10 min, sen slutar man sex igen, puhh lång dag!

good news!

efter skolan åkte jag till stan med emma! blev donkan och shopping & så klart mycket prat och skratt! haha :)
OOOCH idag blev det bestämt att den 17-23 december ska jag "flytta hemmifrån" i en vecka! haha :D ska bo i Annikas lägenhet medans hon åker till spanien! sååå kul det kommer bli! ÄLSKAR att va ensam (eller ja, utan mor & far). På köpter ska jag då också ta hand om Flisan (hennes hund)! ska bli skit kul. längtar x)

älskade säng

efter skolan gick jag direkt upp och la mig och sov! vakna vid sju och sen har jag bara chillat! tänka sig, man kan bara lägga sig ner och inte göra någonting igen! LOVE IT. Nya avsnitt av navy cis som jag kollar på nu, great! sen ska jag lägga mig tidigt idag och låta min hjärna taigen sig efter de här uttröttande dagarna :) haha. love ya ;)

klar med provet!

sitter på kultur- och stilhistoria och provet är avklarat! såååå skönt! gick ändå bra, kunde ha gått bättre men det gick bra. känns konstigt att det e över nu efter så mycket pluggande..
hahah och stina (läraren) är så jävla skön! hon talar as härligt och hennes gester e så roliga!
hahah aja snart lunch!

badet kallar

nääää nu ska jag lägga mig i ett bad och koppla av med bubblor och mys..
eller inte!
bada ska jag men plugget följer med in :( aaa längtar till imorgon när allt detta är över. jag orkar inte!


091109

min externa hårddisk som jag råka förstöra går nog inte att rädda, så alla mina bilder, filmer & musik är borta :((((( faaaaaan jävla skit. underbart
provet är iaf imorgon och jag vet inte hur jag ska lyckas prega in all fakta..ska plugga så mycket jag kan idag sen får vi se hur det går. asså om det blir ett sånt fattig prov sen vet jag inte vad jag gör! och skrev fel igår, inte 13 epoker, nänä, 17 !!! uuuuuh



taylor swift

haha klockren !


otroligt korkat !

hur fan ska man få in 13 olika epokers frisyrer, kläder, levnadsätt, musik, litteratur m.m !!?? & det är inte äns ur en bok, utan andras arbeten! fan va arg jag är. RIKTIGT idiotiskt upplagt

jag döööööör

idag vakande jag halv två & va ändå inte helt pigg. men har iaf pluggat hela dagen och ska fortsätta göra det hela kvällen. ligger på golvet med duntäcke & kuddar och skriver & läser för fullt! ska snart hoppa i badet men plugget hänger med in! håller på att dö här..

igår kväll!

ut maningarnas hus va as kul! haha värsta fångarna på fortet! efter det åkte vi ner till klubbhuset för att äta och snacka!
kom iaf hem vid 19 sen så kom parre hit för att göra sig iordning. Vid lite över nio tog vi bussen till jocke för att festa! vid 24 tog vi sen taxi till möllan och satt oss, då var det bara parre, dean, marcus & jag kvar. Och så köpte marcus en ros till mig, haha så sött! iaf när den stängde gick vi och åt falaffel och efter en virrig promenad tog vi taxi hem till dean. Va där en stund sen tog parre & jag taxi hem kvart över 03. fick den lyckade kvällen jag hoppats på! :) haha mycket taxiåkande men RiktigT  rolig!!



bild på parre ♥

360 vändning!

blev ändrade planer igår, gick från filmmys till festa! efter idol gick parre och jag ut en runda, bestämde oss sen för att åka hem till dean för att festa! så vid 00.20 tog vi bussen hem till han. lite oväntat men kul var det! vid halv fyra tog vi taxi hem igen. Riktigt rolig kväll! tackar vi för :)

Nu ska jag snart till utmaningarnas hus med laget! och ikv hoppas jag på ännu en lyckad kväll

@ parre!

nu är jag hos parre och idol börja nästan precis. innan dess har vi hållit på att plugga och varit flitiga med att försöka få in texterna i huvet. i pauserna kollar vi på gamla bilder! HAHAHA OMG



ändå söt :)


stelt eller?..


HAHAHHAHA WTF?!! hahah vad hände????





hahahhaha jag hade gått in i en vägg!




091106

har precis ätit och ska nu träffa parre för att gå ner på ica och handla godis, sen hem till henne för att ha myskväll! :) have a nice evening

fredag

hemma från skolan. på engelskan hade vi halloween mys! stina hade fixat tårta så den åt vi medans vi kolla på film, sleepy hallow! jättemysigt :D
stina is the shit
yeees, och ikväll ska jag hem till parre och kolla på film :) eller först på idol som hon tvingar mig att kolla på :( men det tar väl slut så småningom och då blir det film! ska även försöka trycka in lite plugg av fede provet mellan pauserna..




face expression

hahah hon / han? är riktig kung ! denns filmer är roliga tidsfördrivare

(roligast i slutet)


bakning!

nu har jag bakat kladdkakemuffins, tömmt disken och satt in ny disk. innan jag gick upp klämmde jag även in ett ansnitt gossip girl (Y) love. jag är ensam hemma som jag ÄÄLSKAR. händer nästan aldrig så jag är över lycklig. Musiken har spelats högt i huset hela dagen! nu ska jag bara värma lite mat och snabbt skriva klart om praktiken innan jag går in till Em :) sen halv nio ere träning




update

lite update. fick biljetter igår! över lycklig! längst upp, dock näst längt ut. hoppas man ser ändå, men det e klart man gör! längtar som tusan haha :) och sen har mina converse kommit så ska få dom imorgon! :D yeyy, billiga också 450 kr! great!
idag är jag ledig, ledig varannan tors och har praktik varannan. ska bara slappa, plugga lite, baka tills imorgon (varje fredag har vi kakdag i klassen så nu är det min tur), och sen va en stund med emma!

finally

nu har jag läst igenom helvetes sidorna en gång och stykit under det viktigaste. e trött och ont i ryggen har och också.. ledig imorgon iaf som är mer än skönt! I'm so happy. nu ska skriva om praktiken som jag inte hann igår och sen börjar Gray´s anatomy! great!


school day

slutade halv fem idag iom att vi hade kundmottagning. pemanentade dock bara och föna volym. provet gick sudär tror jag, vet redan frågor som jag hade fel på , damn.


puhh

med musik på sitter jag och läser igenom det feta provet vi har på tis, har överstrykningspennan i största hugg för att stryka över det som är viktigt. detta kommer ta ett tag..


bump in the road- erik hassle

new moon

sitter i skolan och försöker få tar i new moon biljetter! sidan har fan lagt av och jag får panik! ska försöka ringa till som ist!


i'm not pretending

nää jag har inte varit alls koncentrerad på att göra läxor idag :( suttit i fåtöljen hela kvällen för att läsa till provet imorgon men jag bara snubblar in på en massa annat! jag tog till och med en power-nap mitt i, la huvudet på sned och somna. min plan gick ju helt i stupet, har inte äns läst igenom hela färgläran än. får försöka vara flitig nu innan jag ska lägga mig..


happy ending - mika

svininfluensan

känns väldigt uppstirrat av den jävla influensan!, fan fler som dött av vanlig ju? och någon som ska vaccinera sig? INTE JAG! känns totalt onödigt. det jag är rädd för är hur vaccinet reagerar om några år. Ingen vet om det finns biverkningar som kommer senare! det finns ju även riktigt hämska biverkningar nu, sällsynta men OM man får dom, då jävlar.. jag vet inte, är en risk med att ta vaccinet men också att inte ta det. jag kör dock på det som jag tycker är "säkert" alltså att inte ta vaccinet. yepp

ännu mer plugg

tillbaka efter att ha varit ute och sprungit i 50 min. pappa följde också med men han gick så vi möttes bara upp ibland. har precis duschat och ätit och nu ska jag sätta mig och plugga. ska läsa igenom till färglära provet imorgon, skriva dikter, skriva inlämning om praktiken och om jag hinner ska jag även plugga tills provet på tis. 160 sidor!! :o men pappa har skrivit ut dom till mig så det är lite bättre iaf (han missa dock 30 sidor)..  men tack daddy ♥



fattar ni att jag ska plugga in alla de sidorna! plus 30 till..

joggingrunda!

tjaaaa. kom precis hem från skolan och har nu bytat om, ska ut och jogga en runda! haha. känner mig helt ur form och vill verkligen komma igång igen så japp :)
annars så har det inte hänt mycket i skolan, redovisningen gick bra.. juste! brandlarmet gick tre gånger! första gången gick alla ut och frös, sen när alla kommit in gick det igen, då va alla tveksamma. men tredje gången, några timmar senare, brydde sig ingen och satt alla kvar. tänk när det brinner på riktigt, ingen kommer ta det på allvar?!
aja nu ska jag hitta hörlurarna och sen blir det ut i kylan!


good night and go

hemma från träningen, duschad och klar. tillbaka i fotöljen men ska snart hoppa i sängen, bara öva lite på redovisningen först. kom på att vi har 2 läxor TILL denna veckan, kanske ska pressa in och göra en nu?.. aja nattinatt



träningen börjar igen

denna veckan börjar träningen igen som har haft uppehåll nu i två veckor, och innan dess var jag sjuk så har inte tränat på år och dar känns det som! nu börjar fyssäsongen så snart drar även friskis och svettis passen igång igen! :) kommer bli jobbigt som tusan men ska bli skönt att komma i form igen, den är man ju heeeelt ur nu.
ja så klockan kvart över åtta drar jag till kvällens träning och är hemma vid kvart över tio igen!

plugg,plugg..plugg

hejhejhejhej. när jag kom hem från skolan tog jag direkt fram täcket och satt mig i fåtöljen med färglära boken för att plugga till provet vi har på ons! mamma kom sen upp med te snäll som hon är :) nu ska jag börja plugga på de 200 sidorna kuntur och- stilhistoria som vi har i prov till nästa tisdag! :( dööööö. & sen måste jag även gå igenom redovisningen som jag ska ha imorgon! YEY skolan har börjat.. men sen blir det skönt då läxorna avtar igen, lääängtar.


veckans citat!

jag och parre kolla på hundnamn precis!

jag- hmm, prada, prixi, ppppp
parre- näää..
jag- Polo, Puma, Polly..POMAC !?
parre- JAA, ta en spritsort!

HAHAHHA wtf, dt är ingen sprit sort?

i måndes när jag, rebbe & erica var i stan, tre utländska killar är jobbiga..

kille- eee , säger man inte hej
erica- jag känner inte dig
kille- oh så kaxig
rebbe- hejdå
kille- så rädd hon e!
rebbe- tro jag e rädd för dig, jag är fan två huvud längre än dig!
HAHAHAHAHHA så klockren!

here I go again

idag  var det "invigning" av vår nya matsal och så har vi fått vår egen kock! riktigt bra, hoppas vi får god mat nu!

sitter på PMF och nu är vi klara med vårt arbete med att marknasföra vår slong här på skolan! yepp så nu sitter jag och kollar på hundraser, vill iaf ha någon ras inom kategori 5 i SKK:s indelningar! just nu (haha) e jag inne på chow chow, finsk lapphund eller eurasier!


don't bring flowers - eric hassle

skolan once again

nu är jag i skolan once again, tråååkigt. börjar med matte B, GREAT!.. fick precis tillbaka vårt matte prov som jag inte hann göra mvg delen på! jag e så långsam när jag gör prov, icke bra! men jag fick iaf vg så jag får väl va nöjd.. men fan jag måste verkligen bättra mig på att va snabbare! jag är alltid sist.

1 nov

efter stan me caitlin så har jag bara slappat, tog ett bad och kollat på tv. Nu ska jag gå ner och göra lite te sen ska jag kolla på djävulen bär prada!
och nu är lovet slut, damn.. Men jag tycker iaf att jag har gjort mycket och tagit vara på tiden bra :) haha. snart jullov ju!

morron!

efter thriller live igår kom emma in här så såg vi på film långt in på natten!
nu ska jag till stan med caitlin! blir ett kort inlägg för nu ska jag ännu en gång springa till bussen! puss på er


outfit

thriller live!

thriller live var otrolig! det började med låtar från jackson 5 och sen flöt det på med en massa ombyten och låtar! shit va bra dom va, & snygga x) ! haha. riiiiiiiktigt duktiga dansare & sångare! de imiterade jacksons moves sjukt bra, moonwalka tom, och de sjöng ööver fint!! riktigt grymma danser & riktigt grymma låtar, kan det bli bättre? nä! går inte att beskriva, föreställningen va awsome!
(det var då dansare och sångare från england som gjorde en tribute om MJ)




halloween fest hos johanna!

bilder sen i fredags! fler finns på FB :)


min lilla outfit, huggtänderna är dock inte på!





RSS 2.0